Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • inhibitor

    Pelevin je tzar.

    avatar

    13.08.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • odmak

    Pročitala nešto novo. Zgodan presjek zbivanja iz tog područja u Rusiji. Čitam, ali ti si uistinu hiperproduktivan, a često i najmanje deset kopalja iznad vrha, ne prosjeka. Nikad te nebi izabrali za predsjednika SAD-a .

    avatar

    13.08.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Pelevin je odličan. Baš mi je drago da ti se sviđa, a opet, kako drukčije: em je riječ o Pelevinu, em je riječ o tebi. Mora ti se sviđati.
    Odmak: Ionako će smak svijeta, čemu je dokaz izbor predsjednika SAD: izvjesno je da prema zemlji juri nekakav krupni meteor, jer su crnac ili žena predsjednici USA jedino u filmovima katastrofe, pače tek kad je riječ o Sudnjem Danu.

    avatar

    13.08.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..moja je jedina zelja ( za sad ) da nazocim smaku svijeta, da prisustvujem tomu dogajaju, ja vam velim, nikakovi vatromet se ne bi mogel usporediti s'otim chinom ( za sad ) !

    P.S. ..Nesho, zakaj ti Golenko nema duplo V u vuka ?

    avatar

    13.08.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    I, da, Odmak, nisam ja deset kopalja iznad vrha: ja lebdim ponad Zemlje kao Duh nad vodama, ali...ali ima jedan Kizo, koji je prvo pero proze Patoblogije, Luce, koja je naprosto bogomdana poetesa, Željko Špoljar čija je pjesmica o duši od platonovine dostatna za godišnju nagradu za poeziju, Njetočka, koja bi precizno izazila čak i Igrine misli, moj drug Igra, predivni moj drug Igra, u novije vrijeme dottore Jatogen, iz čijih komentara redovito u podnaslov stavljam misao ili rečenicu, dvije, mali brat Vertebrata, koji je duša od čovjeka i ako ikome, onda njemu želim svo dobro svijeta, ti Odmak, vječno zdvojna, ona lajava, dozlaboga simpatična kuja Skaska, Virtuela i njena bosanska menažerija, velika gospođa, naša draga dottoresa Cveba, mali gospar i preduhoviti zajebant Maro, pa sve češće i dobri čovjek Pero Panonski i silno mila Crkotica, povremeno Stroke i Suzi, i, naravno, Vjetrasta kojoj lemilice zuje nemilice, i, jasno, moj Lečni, drug i komunista. Kad tome pribrojiš u posjednje vrijeme premijer Nenada Popovića ili Zdravka Tomca, pa stalne ekskluzive Denisa Kujiša, tekstove bivšeg ministra, ali što je važnije dobrog duha Patoblogije Tončija Vujića, onda nije teško biti 10 kopalja iznad najboljih. Recimo, ponekad proskrolam po Vaseljeni, k izvoru Big Banga, i kad naiđem na one naše konkurse, ne mogu ne biti ponosan na vas: tamo ima bolje literature nego u svim knjigama hrvatske književne produkcije prošlih godina. Nije mi namjera zvučati patetično, ali, ova je simbioza Kize i mene, isprva Patoblogije a sad Vaseljene, vjerojatno jedna od značajnijih kulturnih činjenica ove zemlje posljednje petoljetke. Samo, ovo je Hrvatska, i tu je, nažalost, uvijek neophodno sam na to ukazati. S druge strane, ne znam ima li bolje zajebancije u gradu: kulturnije, bezobraznije, obavještenije, pametnije, s više stila, više chica, i više dara, što se najteže oprašta! Draga moja Odmak, neugodno mi je i kazati koliko je dnevno klikova na Vaseljenu. Istovremeno, tek Par nas komentira. Nije riječ o tome da se ostali boje sudjelovati: riječ je o tome da je ovaj cercle već postao jasno definiran, prepoznatljiv i teško se u njega pripušta, teže no u Skull & Bones. Mada, opet, ja mislim da mi njih sjajno zabavljamo, a, pored toga, lišavamo potrebe da bilo što drugo čitaju: ta, ovdje ionako mogu pročitati što drugdje neće, kao recimo vijest koju se ne usudi objaviti nitko drugi u ovoj zemlji, poput ove otprije par dana o privatnoj posjeti Medvedeva Todorić (zamiljivo je da su to svi prešutjeli, nevjerojatan je taj strah našeg tiska, a i predivno je to svjedočanstvo stupnja medijskih sloboda u Hrvatskoj: ovdje boravi predsjednik Rusije, a o tome se ne smije ni zucnuti u 'slobodnom tisku').

    avatar

    13.08.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • cveba

    Il s' agite d' un Circle Sportif ici, n' est pas ?

    avatar

    13.08.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...