Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • draška

    e jebote ispadam nekakav rasist ođe...i vi ste ponudili vodit me doma, so no complaining!
    a to što je njemu možda bilo dosadno zbog još dosadnijeg društva, e pa nek se ide jebat neđe...i'm not here for your entertainment...ako to može reć pink, koja jest tu za našu zabavu onda mogu i ja koja nisam u showbizu. a vala nisi ni ti!neka se sam zabavlja...uf oko čega se ti brineš e. i zašto zaboga ne smiješ uzet gitaru sa sobom...to fakat ne kontam

    avatar

    12.08.2008. (15:32)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    HEHEHEHEHEHEHEHEHE! E moja Draška, nisam ja mislio da smo mi tu za njegovu zabavu, samo mi je žao što se nismo svi mogli skupit, da budemo svi i da bude ko onda oni petci u Talira.. A jbga, i ovako je bilo dobro (btw, ti i Pink???)... A gitara. Kao, to je komplikaža nosit gore, te avion, nema se futrola, bla bla, ajme kako ćeš to, ajme đe ćeš s time, ajme bit će ti teško... Meni se to ne da slušat. I ne bunim se ja što smo te vodili doma, pa zaboga!! Misliš da bi to predložio da mi se nije dalo vozikat do tamo? Ne, samo sam se nado da će ga krivina zabacit na mene, taman je lijepo spavo :))))

    avatar

    12.08.2008. (17:02)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Koliko vidim, bilo vam je odlično :-)).
    Lijepo pozdravi Nessu i očekujem češće tekstove :-)).

    avatar

    12.08.2008. (23:15)    -   -   -   -  

  • draška

    da ja i pink!!ja i svaka muzika koja mi se sviđa!!mogu ti navest još podosta performera na koje bi se zgražao:))a gitara se zamota u stiropor i pošalje fedexom!!nemoj od toga odustat kad ti se već sviđa!!!ionako si reko da nećeš imat što radit u zg!
    hehehe, jebiga, u konavlima sve ravno, nema ravnina, jedino tamo s druge strane bliže moru..tuda ćemo drugi put pa ćemo svi popadat po svima pa ćeš ga moć pipat s opravdanjem koliko god te volja:))

    avatar

    12.08.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Draška: ma ajde, pa i ja poslušam Pink tu i tamo, samo si me ti zgrozila... Nekako mi ne djeluješ kao osoba koja bi Pink čula, prije Ibricu i Terezu :))) Btw, znaš da ja slušam sve osim narodnjaka, ali SVE.....

    avatar

    13.08.2008. (11:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...