Komentari

kristinak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • TDW

    Na neki način možda i jesu gluposti, ali su i to stvari oko kojih treba razmisliti. Najgore u tome je to što će to npr. tebi ili meni zasmetati, dok će oni misliti da rade najnormalniju stvar na svijetu. Budući da ja inače u konverzaciji natjeram vodu na svoj mlin pa meljem satima, evo i jednog mojeg primjera: jučer je došao brat sa familijom i podgrijavao je janjetinu u mikrovalnoj. Nije pokrio tanjur folijom, već ga je ubacio otvorenog, nakon čega je cijela mikrovalna ostala ušpricana s mašću, koju sam ja danas ribao pola sata! I onda se još čudi zašto mu prigovaramo?! Ne mogu vjerovati da to radi i kod kuće, jer onda valjda i čisti i trebao bi znati zašto se to ne radi tako. Barem ja tako mislim, ali tko zna, on bi rekao da cjepidlačim ili se "zamaram totalnim glupostim".

    avatar

    11.08.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    To sa grijanjem mesa radi i moj otac. Naježim se kad čujem explozije iz mikrovalne. On to navrti na najjače i onda se čudi što svinjac ostane iza njega. Naravno, nije on taj koji čisti.

    avatar

    11.08.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ma pola ljudi se ne zna služiti bankomatima,što je najgore, radije 5 puta otipkava manji iznos nego da stisne onu tipku drugi iznosi i ukuca koliko treba...a tek kad uplacuju na bankomate, to je čisti sf.

    avatar

    15.09.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...