Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • nema me

    pošto lupeta - lupi ga:)

    avatar

    09.08.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • turimti

    kakav apsurd; za glavnog urednika sd-e postavljen je bivši novinar novog lista zoran krželj, a sada iz sd-e ide ćićo u nl.
    sad će konačno porasti prodaja nl-a u dalmaciji. od dva više prodana primjerka, jedan će kupiti punica, drugi jedan od sinova kako bi mogli foto kopirati teletinu i narodu na bačama pokazivati što to ćaća piše...
    a, čičak, k*o čičak, hvata se uvijek za one koji će mu kod gazda donijeti bonus...moram do wc-a da povratim...

    avatar

    10.08.2008. (00:20)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Čičak je sav kredibilitet izgubio kad je lažno oblajao kapetana Laptala. a izvinio se nije.
    mislim da će mu poslije toga rijetko tko išta povjerovati.

    avatar

    10.08.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • Barbara Matejčić

    Poštovani,
    u vezi vašeg napisa o Vjesniku koji je dvaput objavio isti (moj) tekst: kao što je netko od vaših komentatora pretpostavio, do toga je došlo jer je prvi put tekst bio pripremljen za objavu, a redakcija onlajn izdanja među takvim tekstovima bira one koje ranije (prije otisnutog prvog izdanja) stavlja onlajn. Tada, u srpnju, tekst ipak nije otisnut, već sada, prije par dana, a onlajn redakcija ga je ponovila. Dakle, došlo je do pogreške i tekst je dvaput objavljen onlajn, a ne i u tiskanom izdanju. Pozdrav!

    avatar

    11.08.2008. (00:55)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    Poštovana,
    hvala na odgovoru.
    Samo mi nije jasno zašto je onlajn redakcija, nakon što sam objavio svoj post, selila tekst sa 7.8. na 6.8.?

    avatar

    11.08.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • Barbara Matejčić

    Ne bih znala, nisam u redakciji i trenutno ne mogu provjeriti, ali ne mora biti da je preseljenje nužno vezano s vašim napisom.

    avatar

    12.08.2008. (23:01)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    nevermind, pitanje je bilo retoričko...

    avatar

    13.08.2008. (09:24)    -   -   -   -  

  • filologanoga

    Što se Ćiće tiče, i u Zagrebu je savršeno razumljiv i s užitkom čitan (čitao sam neko vrijeme Slobodnu subotom isključivo zbog njega, onda je antimazohizam ipak prevladao). Ćićo svakako vrijedi onoliko koliko su poskupjele novine. A bit će interesantno vidjeti i što će Viktor Ivančić pisati u NL.

    avatar

    14.08.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • i čestitamo 10 travanj

    To je podloga i mehanizmi za stvaranje legalne krađe.
    ONO ŠTO NITKO NEMA IMA HRVATSKA

    MESIĆ NA PREDSJEDNIČKOM TRONU DVA I POL MANDATA

    U Americi predsjednički mandat traje četiri godine. A u Hrvatskoj predsjednički mandat traje pet godina. Kada se zbroji, da Stjepan Mesić je u Hrvatskoj bio dva mandata na vlasti kao predsjednik Republike Hrvatske, to znači deste godina. Ispada da Mesić (je proveo) na predsjedničkom tronu dva i pol mandata.. Ono što nitko nema ima Hrvatska. Europa je u svoje društvo primila, objektivno daleko zaostalije zemlje: kao što su Rumunjska i Bugarska, za koje znamo da su iza nas u svakom pogledu. I Albanija i Makedonija će prije u EU nego Hrvatska. Mi ulazimo zadnji u razvijeni svijet.

    Zbog moralnog aspekta i onoga što se događa u Hrvatskoj, nema budućnosti ovom narodu. Ispada da svi (naši) predsjednici su nešto extra. Jer oni moraju biti duže izabrani na tom mjestu, nego predsjednici u naprijednom svijetu. Zna se i da je to jedan oblik korupcije i sustavni dio poslovanja u Hrvatskoj. U demokratskim državama radi se po drugačijim modelima i principima. Zašto se mi možemo dopustiti da predsjednički mandat traje tako dugo – pet godina. To je podloga i mehanizmi za stvaranje legalne krađe. Kritičkog stanja u Hrvatskoj nema i za njih je (to) sigurno prioritetno. Ja mislim da mandat za predsjednika RH, treba vratiti, odnosno promjeniti na četri godine.

    To je zloupotreba vlasti. S današnje distance, uz iskustva dugogodišnje prakse – to je legalnog siromašenja zemlje na sve moguće naćine, uz vladavinu oligarhije: ratnog profiterstva, lopovske privatizacije i pretvorbe, mit i korupcije i Bossovskog vođenja zemlje, i do svih drugih mogućih zla... Upravo vladavina vlasti trebala bi biti pod kontrolom naroda. Onako kako piše u temeljnim odredbama Ustava Republike Hrvatske – da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu koa slobodnoj zajednici svih ravnopravnih i suverenih država. Narod ostvaruje vlast na izborima i bira svoje predstavnike. Mi se nebi smjeli dopustiti da idemo mimo naprijednog svijeta, čija su parlamentarna tijela dokazana, ili bolje rečeno čija je mjera određena. Ovo je glavni dokaz da u Hrvatskoj od glave ne štima.

    I da to povlači za sobom sljedeće točke dnevnog reda: ljudska prava i građanske slobode. U Domovinskom ratu, Hrvati su se izborili za svoju samostalnost i integritet, a da bi potom ustoličili jednog čovjeka na vlast na duge staze. To je nova dozvola za stvaranje opet jednog lukavog i kriminalnog sistema, kakvog smo imali za vrijema krvnika Josipa Broza – Tita. Uski krug iz hrvatskog političkog vrha od samog početka 1991-ih godina podvrgao nas je silnim manipulacijama i prevarama. Tome su svemu pogodovali i neki tehnički elementi mentaliteta naroda, koji je naučio da služi svojim vladarima. U zemlji u kojoj je poglavar umjesto političke ličnosti, defilira kao sveta ikona i glavni lik mitimanije, uistinu Stjepan Mesič tako predstavlja veliku opasnost i kletvu za hrvatski narod.

    10. travanj 2009.
    BJELOVAR / CROATIA
    Branko Stojković

    http://istinazanarod.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    091/797-6 5-56, 095/814-82-90
    POKRET „ŠTIT“

    avatar

    10.04.2009. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...