Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Tinolovka

  ...zanimljivo..sretno. dalje...

  avatar

  07.08.2008. (21:01)    -   -   -   -  

 • palchy

  tnx tinči... :)

  avatar

  08.08.2008. (00:32)    -   -   -   -  

 • ANCHI, i to je život !

  Svaka smrt, pa bila ona i virtualna je znak za neki novi početak. ALI....naravno ima uvijek i jedno veliko ALI, svi se bar po par puta vraćamo, jer nam nisu dovoljno opečeni prsti...svjesno idemo opeči i cijelu ruku. Vjeruj mi znam što pišem...ja sam školu virtuale platila rastavom braka, ja sam otišla predaleko u virtualu još tamo 1998. Sada kada ovo pišem prošlo je 10 godina i sve je postalo jako "bolesno i perverzno". Tada nisam bila na nikakvoj Iskrici jer za nju tada nisam čula, bila sam na "ICQ"
  Danas, 2008 imam svoj nick i na Iskrici ali samo i isključivo za prepucavanje sa drskim muškarcima koji si dopuštaju malo previše. Priznajem, na Iskrici se volim svaditi riječima i
  bolesne muške umove pokušavam naučiti bon-tonu i općoj kulturi prilaženju k ženama
  Uleti su im totalno kretenski:
  - bok, kak si
  -šta radiš
  -imaš li cice peticu.
  - ja bi te tak dobro.......

  Čuvaj se virtuale jer vratit ćeš se kad-tad.
  Pozdrav

  avatar

  11.08.2008. (02:12)    -   -   -   -  

 • palchy

  hvala na savjetu, Anchi...žao mi je zbog rastave...nadam se da te čekaju bolja vremena :) al baš zbog tih i takvih koje si spomenula, al i onih totalno drukčijih, ja se na virtualu ne vraćam...iako je ovo 21. stoljeće i budimo realni to je najjednostavniji, a danas i savim normalan način upoznavanja...samo kad ne bi bio, kao i sve kod nas, toliko izopačen i izokrenut i pogrešno shvaćen...tako da povratka nema...nikad više...sad imam blog :)) pa tko se hoće prepucavat nek dođe ovdje :)...pozdrav i tebi...i sretno na Iskrici (ispucaj se i za mene ;-D)

  avatar

  11.08.2008. (13:19)    -   -   -   -  

 • missillusion

  hej, svak čast na hrabrosti, ja se uglavnom povlačim, ostavljam trag sve dok mi skroz ne prekipi, dosta sam neodlučna nekad kad je riječ o emocijama, eto, emocije u virtualnom svijetu vode ipak u slijepu ulicu, samo treba hrabrosti i za taj svijet zatvoriti jednom zauvijek, pozdrav:))

  avatar

  12.08.2008. (14:22)    -   -   -   -  

 • palchy

  missy, za svaki rez treba hrabrosti...al znaš ima jedna dobra izreka, a može se primijeniti kad god trebaš "rezati": MANJE BOLI OŠTAR REZ, NEGO SITNO SJECKANJE! to uglavnom vrijedi za onog koga sjeckaš, al kad sebe sjeckaš pogotovo...precvikaš, zakrpaš i ideš dalje :) ...iako, znam i sama da tako jednostavno zvuči...a onda opet sve iznova :)

  avatar

  12.08.2008. (14:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...