Komentari

univerzum.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lotus

    i ja sam si to predočila kao neku svjetlosnu kuglu koja mu je došla blizu, zanimljivo. Ali "svemirci" postoje. Ja vjerujem da smo mi došli odande ovdje iskusiti fizički život. Čak smatrm da je privilegija doći ovdje na Zemlju. Možda je ovo neka vrsta testa nas samih a oni, odakle smo došli nas gledaju i navijaju za nas, gledaju kako smo blesavi ovdje i kako smo zaboravili tko smo i što smo zapravo te nam žele pokazati, podsjetiti nas a mi ne obraćamo pažnju. Smatram da svatko tko želi shvatiti, tko osluškuje će čuti i vidjeti tamo gdje traži pa bilo to na nebu ili bilo gdje drugdje.

    avatar

    07.08.2008. (09:49)    -   -   -   -  

  • Lotus

    i slažem se da su bitna ona unutarnja iskustva, individualna. Pozdrav, ovdje i sada.

    avatar

    07.08.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Posla sam ti mail. Pogledaj. No, da te pitam, može li se taj Iridium satelit vrtiti se po nebu da je malo desno od tebe, pa da je malo lijevo od tebe, da ti je bliže, da ti je dalje, da ti odgovoara kad blicneš prema njemu, jednostavno me zanima. Poslao sam ti dvije slike koje sam snimio prekjučer navečer. Poslati ću ti slike snimljene i za dana, čisto nebo a na slici objekti.

    avatar

    16.08.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • toma juda

    I da, ne ljutim se na tvoj post. ;-))) Dapaće, bio bih miran da znam što je to. No, vjeruj mi ono neki dan iznad Raba nije bio satelit.

    avatar

    16.08.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...