Komentari

tennant.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ana

    Bog živi!
    Bravo, bravo! Samo pohvale mogu napisati, ali malo se žurim pa ne mogu puno! Thompson definitivno nije takav kakvim ga se karakterizira, a to što on nekome smeta nek objese mačku o rep! Njegove pjesme su bar istinite i govore ono što jest! Palac gore za ovaj post! I btw. kak je bilo zakon na njegovom koncertu kad je bio u Požegi, ipak nisam morala na Maksimir! =))

    pozz! BTB :)

    avatar

    04.08.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Uz dužno poštovanje, Thompson i rasprave o nekim njegovim (ne)grijesima već izlaze na uši.
    Sve je to vrlo, vrlo jednostavno. Thompson je uzor mnogim mladim ljudima. Time dobiva obvezu da se ogradi od svih neprihvatljivih pojava. Budućih, sadašnjih i prošlih. Pa tako i od ustaštva. Od ustaštva posebno. Thompson ima obvezu javno se i jasno ograditi od ustaškog pokreta i NDH. Tek tada se njemu neće imati što prigovoriti.
    Misliš li da bi se itko od one dječurlije pojavio sa ustaškim kapicama da je Thompson prekinuo radi toga barem jedan koncert?

    avatar

    04.08.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    a uvik ce se naci onih fanova koji su za divljaranje. u bilo kojoj vrsti glazbe. pa tako i na njegovom koncertu.

    avatar

    04.08.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  • Klara

    ne bih sad o tome

    avatar

    06.08.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  • istina

    Sve pohvale nasim dragi domoljubima. Zasto se ne prekidaju utakmice gdje je toliko divljanja i unistavanja drustvene pa i privatne imovine? Zasto, zasto , toliko bi toga mogli nabrajati zasto, u ovom nasem drustvu, ali pojedini samo se obrusili na domoljube. Zasto se nose zvijezde petokeake kad su pojedini pod tim znakom ucinili tolika zla? Zasto se ljudi radaju kad moraju umrijeti. Pustite ljude da zive slobodno, a sloboda je ciniti sve ono sto nije na stetu drugima. Nas narod kaze:,, gdje goga srbi tu se cese.,, Ako se dugo i ustrajno ceses napravit ces sam sebi ;;rak,, ranu a to je neizljeciva bolest duha i tijela. Pozdrav, mir i dobro!

    avatar

    07.08.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • kechapisol..

    osobno- thompsona ne slušam, ali nemam ništa protiv njega.
    ono što ne razumijem je ljudska potreba za pretjerivanjem, pogotovo što se tiče cjelokupne situacije sa samim thompsonom. iako, pretjerujem i ja, puno, samo je smjer drugačiji.

    avatar

    08.08.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...