Komentari

tennant.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Leona-sve o intimnim organima

    Mnogi muškarci bi htjeli imati veći penis. Budući je poznato kako veličina penisa nije povezana s količinom seksualnog užitka, postavlja se pitanje zašto muškarci žele veći penis. Osnovna motivacija za takvu želju jest samopouzdanje. Muškarci koji su dobro obdareni imaju više samopouzdanja nego oni s prosječnim ili manjim penisom. Posljedica uvjerenja o premalom penisu i nedostatka samopouzdanja ne reflektira se samo na seksualni život već i na stav o sebi samom općenito. Svaki bi se muškarac trebao upitati je li mu uistinu potreban duži i deblji penis.
    Naravno, kako ljudi žele udovoljiti svakoj svojoj potrebi i želji, a i tuđoj u potrazi za zaradom, na tržištu se pojavljuje sve više proizvoda koji učinkovito, brzo i za, eto, nešto novca, obećavaju ispunjenje vaših snova i povećanje vašeg penisa. O pouzdanosti i stvarnoj učinkovitosti tih sredstava malo se piše i govori. Sve veći je broj muškaraca koji govore o tome kako su nasjeli na marketinške trikove.
    U znanstvenoj literaturi ima vrlo malo podataka o uspješnim metodama povećanja penisa, ali zato mnogo prikaza slučajeva bolesnika kod kojih su se pojavile razne komplikacije nakon kirurških zahvata u svrhu povećanja penisa i drugih oblika iživljavanja nad penisom. Te komplikacije uključuju deformacije penisa, velike ožiljke, grbe i čvorove penisa, prenisko postavljen penis, krvne podljeve, odbacivanje presadaka tkiva itd.

    avatar

    03.08.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...