Komentari

kecholand.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Zagrebčanka

    UH zgodna ti je nečakova djevojka jako zgodna a i on. šteta da nije u Zagrebu, šala Bagabundo

    vidim da si u elementu kao i uvjek!!! tražen si ha ha neka neka, možda i ja potražim tvoju pomoć nadam se da mi ju budešdaqo ako mi bude potrebna?

    pussaaaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    03.08.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • skaska

    slučajno svratila i sve pregledala. jezuš kaj je lepo, jezuš

    avatar

    03.08.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • tomi

    alo strikan. hahaha dobar ti je ovaj blog, a sta ces genetika je genetika, bitno je da se mi sirimo ma gdje got u svjetu bili ( sad umjesto anti-baby pilila joj dam vitmain c ipa se joj malo vise prosirimo )

    koko me gnjavi da joj sve prevadjam pa pokusavam....nadam se da ste imali dobar tulum a par maminih teta pita koj je ova faca cija je slika prva na blogu hahaha nedaj strini da cita.

    sad idemo spat a mozda ako ima srece i natorbamo neke,,,da nas ima..dobro je da koko nezna hrvatski za sad...

    tomi & koko

    avatar

    04.08.2008. (09:57)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    trebalo mi je vremena da vidim koja to frustrirana, već i zaboravila što mi piše.. he he.. zašto? zato - što moji doma ne znaju za moj nick pa se lijepo u miru mogu izjadati i spljuvati širu i užu family, uključujući susjede i poznanike.. he he.. a žena je u ovom našem malom skučenom prostoru često frustrirana...

    avatar

    04.08.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    pogledah malo post dolje i imam nekoliko pitanja: kako održavate vodu u bazenu (vidim, tvoja puuno bolja od moje, a mi smo svaki dan doma, klor, cirkulacija preko pumpe i filtera, bla bla), drugo - presvlaka preko bazena je oriđiđi za bazene??? (gledali - jaako skupo) i tri - i mi si želimo biljar (tj. Guzda), makar stari pa da ga on sredi....

    avatar

    04.08.2008. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...