Komentari

oaza0mira.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Ana

    Bog živi!
    Jučer je baš svećenik u propovijedi rekao da su imali samo 5 kruhova i 2 ribe, a ostalo im je 12 košara!! Koliko su malo imali i sve to podijelili a koliko im je na kraju mnogo ostalo?!? Tako i mi trebamo: Što više dajemo, više ćemo imati! Nesebična ljubac čini čuda!

    pozz! BTB :)

    avatar

    04.08.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • CARSTVO SRCA

    Velika je stvar već pitati se što nisam dobro napravio, koga sam rastužio, to je milost od Boga koju je dao jer savjest je probuđena.. mnogi nemaju tu milost... vratih se nakon dosta vremena, pa svrati.. novi post.. big kiss i Božji blagoslov!

    avatar

    04.08.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • mvko

    Kako nisi danas nikome pokazala ljubav i brigu? Pa već time što se trudiš oko bloga, stavljaš lijepe tekstove, divne slike i svoje duhovne poticaje, činiš puno dobra. Radiš to nadajući se da ćeš nekoga razveseliti, utješiti i potaknuti, obogaćuješ blogosferu Božjim duhom....
    Puno pozdrava i blagoslova Božjih

    avatar

    05.08.2008. (15:52)    -   -   -   -  

  • Zajednica Emanuel

    Nikada nismo sami. Kad se osjećamo usamljeni, kad smo tužni, bezvoljni, kada mislimo da smo napušteni, da nas nitko ne voli dovoljno je uzeti Sveto Pismo i vidjet ćemo da je Gospodin uvijek tu. Treba samo pročitati riječi Božje i više nećemo biti usamljeni, tužni, bezvoljni, nećemo se osječati napušteni ili da nas nitko ne voli. Osjetit ćeš Gospodina uz sebe i svu ljubav koju pruža. Gospodin nam daje svoju ljubav besplatno i bezuvjetno i takvu je mi moramo podjeliti svojoj obitelji, prijateljima,... "Ljubljeni, ljubimo jedni druge jer ljubav je od Boga; i svaki koji ljubi, od Boga je rođen i poznaje Boga."-1 Iv 4,7
    BTB!

    avatar

    06.08.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    Predivno napisano...Bog je uistinu poseban. Lijepi pozdrav iz Čepina!

    avatar

    07.08.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    Hej, nisam odavno bio ovde pa da se javim

    avatar

    08.08.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • EuM

    Biti dobar i pokušavati dobrom ugoditi potrebitima, to je poanta tvoga posta, odnosto načina djelovanja tvoje ljubavi prema bližnjima...I sam Gospodin računa na naše milosrđe i dobrotu kako bi se smanjile nepravde i napetosti u svijetu...jer svijet nije predviđen za ratove nego za ljubav i toleranciju što će se uskoro vidjeti, možda i za našeg života, u Kristovoj eri mira na zemlji...jer, mnogo toga će se dogoditi i blago onima koji sa radošću i dobrotom prema bližnjima očekuju Gospodina...BB.

    avatar

    12.08.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  • zrno gorušice

    Vjera čini čuda- često se treba na to podsjetiti...

    avatar

    13.08.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Pozdrav,
    Evo pratim već dvije godine puno blogova i odlučila sam i sama pokrenuti svoj.
    Nadam se i vjerujem u vasu podrsku, Bog vas blagoslovio.

    avatar

    16.08.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...