Komentari

paix.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • donin svijet

  Hm... i ja sam se cijeli život seljakalja... no to nije bio bijeg... nego je uvijek bilo u svrhu nekog boljitka i ostvarivanja nekih ciljeva.
  Dom mi je strašno važan.
  Znaš... mislim da ne postoje uklete kuće. Ukletost je nešto što funkcionira u ljudskim glavama. Svi mi imamo svoje živote i svoje sudbine.... njih ne određuju kuće u kojima živimo.
  Uostalom... kuće su materijalna dobra... one se mogu prodati.... one se mogu mijenjati. Ako ti je to jako važno... ako je ljubav velika i obostrana... ne vidim problem da u budućnost ne bi mogli stvarati samo svoj dom.
  Držim ti fige.... da ti se ostvare tvoji sni...

  avatar

  02.08.2008. (23:02)    -   -   -   -  

 • Kolegica Mica

  dišemo sličnu paniku. sličnu pustolovinu neki bi rekli, ali nesigurnost mi ne stoji, iako ništa u životu nije sigurno. ja sam od djetinjstva znala da neću živjeti u mjestu u kojem sam odrasla. i to se obistinilo. no ovdje gdje sam sada, iako mi je jako lijepo, nešto me gura još dalje...... na mjesta koje drugi ne bi lako razumijeli. i premda se čovjek ne bi trebao usrećivati geografskim položajem na karti, ne mogu se odvojiti od osjećaja da još uvijek - tražim.

  možda mi to čak i odgovara. jer zavidim ljudima koji su po tompitanju sretni u svojoj koži, ali svejedno, još uvijek ne bi bila oni.

  avatar

  02.08.2008. (23:17)    -   -   -   -  

 • Muha

  svi mi jednom nademo neko svoje mjesto na svijetu. tko zna, mozda je to samo jedan kutak na svijetu pore kojeg si prosla milijardu puta, a dosad ga nisi uocila. mozda ce trebati jos dosta vremena da ga nades, ali mislim da nije poanta u mjestu, vec u ljudima koje ga okruzuju. ondje trebas traziti. ;)

  avatar

  03.08.2008. (00:42)    -   -   -   -  

 • Sa dva prsta po tipkovnici

  Odgovaram na tvoj komentar u mene...jer ovo kaj si tu napisala...moram više puta iščitat promislit,ali,toliko je osobno toliko komlicirano...volio bi da nađeš najbolje rješenje za sebe.Vjerujem da i oćeš!
  Nego,znaš da bi ja volio,a vjerujem i ti, da tvoj dragi ispisuje poeziju po tebi,nego da ju ući pisati.Ja bi se uvijek radije baš za to mijenja sa svakim muškarcem(osim tvojeg) Hehehe!!!!
  Želim ti lijep dan i uživaj u njemu :-)))

  avatar

  03.08.2008. (10:04)    -   -   -   -  

 • lobotomya

  Nemoj se na mene naljutiti ako ti kažem da nisi jedina koja stalno nekud bježi, želi nešto drugo... ali neka vrsta smirenja dolazi s godinama, ti si mislim još jako mlada i tvoji su bjegovi i traženja u tvojoj dobi normalni. A drugo je kad mene uhvati neki vjetar...,, hahaha, ma i to je ok. Pusa !

  avatar

  03.08.2008. (10:43)    -   -   -   -  

 • dražeN :)

  Nekako sam si umislio da je mir nešto što čovjek nosi u dubini sebe, i da nije toliko vezan za vanjske okolnosti, koliko do našeg odnosa prema njima, ali dobro, možda i griješim. Želim ti mudrost, upornost i sreću na putu do vlastitog mira :)

  avatar

  03.08.2008. (15:53)    -   -   -   -  

 • ANCHI, i to je život !

  Draga moja PAIX, nikada nam nitko ne može dati neku garanciju da možemo reći
  ''Dobro sam. Tu pripadam. Tu mirno dišem''.
  Život ima svoja pravila a nas se tu ništa ne pita.

  avatar

  04.08.2008. (12:39)    -   -   -   -  

 • odmak

  Ne treba daleko putovati da bi bio pametan. (tako nekako- nikad isam ništa naučila napamet i dolovno, ali se nadam da sam pogodila bit)
  Stara kineska

  A ja bi se mogla zvati : vječni putnik duhom i tijelom..

  avatar

  05.08.2008. (06:43)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Putovati kamo, kuda i s cime zelis jedna je od najljepsih stvari koja ti se moze dogoditi u zivotu. Velis ukleta kuca? Nema takvih kuca. Postoje samo nase misli kojima ponekad dajemo cudna znacenja.

  " TARGET="_blank">Lijepo je putovati

  avatar

  05.08.2008. (16:18)    -   -   -   -  

 • Sa dva prsta po tipkovnici

  Fala bogu ja sam se naputoval...sad ispraćam vas mlađe... i samo osmjehe ostavljam :-)))

  avatar

  06.08.2008. (10:48)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Doslo vrijeme je za bacit nogice u more. Citamo se u rujnu.

  Pozdrav,
  Bocaccio

  avatar

  07.08.2008. (13:58)    -   -   -   -  

 • Sa dva prsta po tipkovnici

  :-)))

  avatar

  09.08.2008. (09:16)    -   -   -   -  

 • pegy

  Gledala sam "Čokoladu". Svidio mi se, iako iz nekih drugih razloga od ovih koje si spomenula. Ja pak nisam kao ti, više se vežem za mjesto gdje se nađem. Ali kad si spomenula svoga dragoga i tu kuću, a zna li on da se tebi tamo ne sviđa? Mislim da je JAKO bitno da o tome razgovarate i nađete ZAJEDNIČKO rješenje. Mislim da bi u suprotnom kasnije moglo biti problema koje će se puno teže moći rješiti.

  avatar

  11.08.2008. (13:37)    -   -   -   -  

 • Vitae...

  Oh, hoćeš , hoćeš ... vjeruj mi ... i tada ćeš u ostanak biti posve sigurna :-))

  avatar

  12.08.2008. (00:40)    -   -   -   -  

 • mrtve_svinje

  da,gledala sam film...predobar..
  isto je i samnom...u 7 godina sam se selila 5 puta,i ponekad mi
  se čini da će to bit vječna potraga...potraga za domom...
  pozdrav(=

  avatar

  12.08.2008. (11:41)    -   -   -   -  

 • Dag Dagoberovic

  dobro je odnekud započeti a onda polako potražiti dalje mjesto koje će oboje odgovarati a vjerujem da bi čokolada umnogome pomogla tome :))

  avatar

  14.08.2008. (07:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...