Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Pravaš

    HDZ nas pljačka i baca nam prašinu u oči i to javno! Zašto HDZ nije ponudio rješenja, a ne prijetiti trgovcima! Propale fore propalog HDZ-a koji nažalost ide dalje!

    Hebrang će potrošiti 40 000 kuna za ljetovanje, dok će građani koje su on i njegova partija opljačkali gladovati!

    Ova poslanica Vlade RH je totalna tragi-komedija u režiji Jove Sanadera, a sada stoko marš na more i ne brinite se za građane, oni znaju preživljavati, 18-o godišnje iskustvo nije mala stvar reče Jovo.

    avatar

    01.08.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • Mario

    A tko je kriv? Nikad nitko. Ljudi kažu "HDZ kriv", vlada kaže "trgovci krivi",...nitko neće priznati krivnju i odgovornost, svatko prebacuje krivnju na drugog. A pravi krivci su tzv. obični građani. Samo šute i sliježu ramenima. I naravno okrivljuju druge za svoje probleme. Što je najlakše. A ne bi se malo digli na noge lagane kao u svim civiliziranim zemljama i pitali vladu neka podnese račune ili ostavku? Ne bi. Lakše je otići mjesec dana na more i živjeti od paštete, i gubiti na plaži dragocjeno vrijeme. U dućanima kod nas cijene su toliko porasle da pamet stane. Jednom kad porastu neće više pasti, tako to kod nas biva. U Austriji su cijene hrane niže nego kod nas (nitko me ne može demantirati jer to često gledam vlastitim očima), pa kupujem tamo. Kad to ne bih činio, bio bi zadnji idiot. A situacija će ići na još gore, ne zahvaljujući hdz-u, sdp-u, trgovcima,...već zahvaljujući upravo vama obični građani, jer samo gledate a ništa ne poduzimate.

    avatar

    01.08.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    A kaj ovi jadničci iz HDZeja uostalom mogu? Ionako je cijela igra namještena od većih igrača, nego što su ovi naši kokošari u vladi. Jedino što još mogu, strpati sebi neke peneze u pađe i kao ofrlje kukati zajedno sa polugladnim narodom. A tek kad nas strani okupator uhvati u pakleno kolo zvano EU? Onda smo tek nagrabusili.

    avatar

    01.08.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • Matti

    daj kad je onaj navodni zahtjev za referendum kojeg najavljivahu sindikati, za smanjenje povlaštenih saborskih mirovina, nešto se krenulo s prosvjedima a sada ponovo stalo, ali treba to sve malo žešće. kak se masovno izlazi na ulice kad su neke glupe utakmice, jako važno hoće li rvacka dobit ili izgubit, e da je takav fanatizam barem umjesto prema nogometu usmjeren prema borbi za samog sebe i bolju i zdraviju kvalitetu vlastitog života i poštenije plaće. e ak ova gamad ne želi dati ostavke trebalo bi ih natjerati silom kad neće milom..
    sve je poskupjelo? sad su tek skužili i otkrili toplu vodu? al nema beda, oni će promatrati!

    avatar

    01.08.2008. (23:55)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Uvijek dobar i aktualan, i dobri su komentari, ali fali ono što svi rekoste, izaći na ulicu. No, i ovakvo razmišljanje, pisano, znači puno. Sjemenka koja raste i sazrijeva. Jedino što to kod nas ide sporo, strah nas je, i to je istina, bojimo se, a ne bi trebali, nemamo se čega bojati.
    Da li to 'Rvati nemaju muda, ili su mala. Tko zna, možda je baš to. Ali ne zaboravite, najveća kukavica je upravo Drivo, a mi to ne znamo iskoristiti. Vrijeme je!

    avatar

    03.08.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Marvo neradnička, pretpostavljam odnosi se samo na sretnike koji imaju kakav- takav posao !

    avatar

    04.08.2008. (03:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...