Komentari

everithingaboutemmawatson.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • TENA

    FORA DI JE BLOG

    avatar

    29.07.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • theta

    piši malo više o emmi...koji je ona faks upisala

    avatar

    01.08.2008. (00:51)    -   -   -   -  

  • onaj koji zna vise

    ne zna ni ona (blogerica)......btw na slikama izgleda bas kao zena, vise ne kao djevojka........

    avatar

    02.08.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  • ja ja i samo ja

    pa normalno da ne zna, jer da se čuje s njima, znala bi, kog vraga onda glupača sere non stop

    avatar

    02.08.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • ***princess***

    E JA OBOŽAVAM EMMU , PREOBOŽAVAM JE SUPER IZGLEDA NA FOTKAMA. FAN EMME DUERRE CHARRLOTE WATSON!!! POSJETI TI MOJ BLOG PUSA!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    30.08.2008. (18:30)    -   -   -   -  

  • ***princess***

    ej super blog posjeti ti moj

    avatar

    06.09.2008. (12:47)    -   -   -   -  

  • hy and by

    hy super ti je blog ali jeli istina da pricas sa emmom ? ako je onda npr. kako znamo da neizmsljas ? daj nam njen msn e-mail adresu itd. ?

    avatar

    11.09.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • Man

    e ajde nam daj njen msn,adressu,email ako sve to znaš.

    avatar

    11.09.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • Man

    daš mi svoj msn pa ti ja dam svoj ajde molim te.

    avatar

    11.09.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • onaj koji zna vise

    jebore "Man" jesi ti retardiran ili sto...vidis da nema sanse da ces od ove ista dobit kad ni ona nema...sere tu po netu i zajebava vas nisko inteligentne budale.....oladi odavdje i ako zelis nesto vise znat...uclani se na kakav forum i na njezin site...jer ona zna isto toliko koliko i ostali....cak i manje.....

    avatar

    12.09.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • Man

    kaj se ti javljaš "onaj kaj zna više" jer ako ti znaš da sere onda se ti makni odavde.ja ću ostat jer mislim da ne sere a imam i dokaz.zašto bi onda onom jednom tipu rekla da možda ima krivi da će mu dat pravi i uzela je njegov msn.

    avatar

    13.09.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  • Man

    uzela je njegov msn da mu da toćan.

    avatar

    13.09.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • Iskrenost

    ZNAM JA DA TI ŽALEŠ, TI KOJA SI VLASNICA OVOG BLOGA....NITKO U HRVATSKOJ NE MA NJEN BROJ ILI MSN( ONA UOPĆE NI NEMA MSN)....

    TAKO MOGU I JA OTVORIT BLOG O BRAD PITU NA PRIMJER GOVORIT DA GA ZNAM, DA MOGU KONTAKTIRAT S NJIME I SL.
    ILI O NEKOJ DRUGOJ POZNATOJ OSOBI, ZAPRAVO TO MOŽE SVATKO NAPRAVIT....
    ZATO TI, VLASNICE OVOG BLOGA...
    RADI SVE...SAMO NEMOJ GOVORIT DA IMAŠ BROJ MOBA (KAD NEMAŠ) A JA ZNAM TKO IMA I TKO JE BIO U OXFORDU AVIONOM) ...
    TOLIKO OD MENE...
    DOVIĐENJA...

    avatar

    14.09.2008. (12:03)    -   -   -   -  

  • Man

    bok ti koji je ovo blog.gle ako ikako možeš dođi na msn molim te htio bi da mi daš broj od Emme.molim te.

    avatar

    14.09.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • Man

    ti ćiji je ovo blog.preklinjem te daj mi broj od Emme Watson danas sam ti se javio na msn-u pa mi nisi htjela reć.molim te sve ću ti reć preko msn-a ime,prezime sve.samo mi daj broj.

    avatar

    14.09.2008. (19:06)    -   -   -   -  

  • 9637

    moj msn za Man-a:
    w_divi_w@yahoo.com

    avatar

    25.09.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • Man

    9637 možeš li mi molim te samo reći kada ćeš doći na msn

    avatar

    26.09.2008. (17:26)    -   -   -   -  

  • onaj koji zna vise

    sta je Man osto si bez msna i broja.....jbt navicino....sam te jebu u mozak....postoji jedan nacin da se dodje do njenog broja, jer msn nema......ali taj nacin je jebeno tezak i nema veze s nikim iz hrvatske......al ono sam ti i dalje prosi za broj....

    avatar

    30.09.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • Man

    e daj mi prestani ić na živce"onaj koji zna više" jer kad ja budem imo broj ti ćešse još mućit da ga dobiješ.

    avatar

    03.10.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • I ja obožavam Emmu- btw o

    ja imam 2polusestre baš kao emma watson, ali i njene i moje su dosta slične... i moje imaju istu nijansu plave kose, i nešto slično i isto u faci... kako se priroda igra ljudima:)

    avatar

    05.10.2008. (19:56)    -   -   -   -  

  • I ja obožavam Emmu- btw m

    kissam vas sve koji ste joj obožavatelji, isto tako ću reći da na azkaban.blog.hr imate puno o hp6, i puuuuuno slikica, samo pregledajte ciiiijeli blog, sve mjesece, itd... sad ću vam staviti priču o glumcu iz hp6 (stvarna je)

    avatar

    05.10.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • I ja obožavam Emmu- btw m

    Ubijen glumac iz Harry Pottera

    18-godišnji Robert Knox, mladi Britanac koji će se pojaviti u novom nastavku o Harryju Potteru (Princ miješane krvi), ubijen je u noći s petka na subotu nakon što je pokušao zaštiti svojeg mlađeg brata Jamiea, javlja britanski The Telegraph.

    Prijatelji i obitelj Roba Knoxa govore da je Rob bio ljubazan i brižljiv mladić koji je uvijek bio spreman pomoći ljudima oko sebe. Bio je veseljak, otvoren prema ljudima s kojima je lako započinjao razgovore i volio je sport.

    Njegovi roditelji, otac Colin i majka Sally, kažu da je Rob imao poštovanja prema ljudima oko sebe i bio je omiljen među prijateljima i članovima obitelji. Vjeruju da je uloga Marcusa Belbyja u novom filmu o Harryju Potteru, trebala pokrenuti njegovu glumačku karijeru.

    Glasnogovornik Scotland Yarda rekao je da pod sumnjom da je ubio Knoxa uhićen jedan 21-godišnjak koji je zadržan u pritvoru. Policija nema podatke koji bi upućivali na mogući obračun gangsterskih skupina.

    Pokušao zaštiti brata

    Knoxovo ubojstvo u Velikoj Britaniji je ponovno pokrenulo raspravu oko žučne teme tinejdžerskih ubojstava u toj zemlji. Mladi glumac je naime 28. tinejdžer ubijen samo u ovoj godini u toj zemlji i ujedno je deseta žrtva koja je na području Londona umrla od posljedica napada nožem.

    Prema podacima koji su danas objavljeni u britanskim medijima, Rob Knox je ubijen nakon što se suprotstavio nasilniku naoružanom s dva noža koji je napao Robovog mlađeg brata, 16-godišnjeg Jamiea Knoxa.

    Nasilnik je napao mladiće koji su se nalazili pored kluba "Metro" blizu željezničke stanice u Sidcupu u jugoistočnom Londonu.

    Očevici su rekli da je napadač nešto ranije bio izbačen iz kluba od strane redara, ali se tijekom ranih jutarnjih sati vratio naoružan noževima i u pratnji nekolicine prijatelja. Tarik Ozresberoglu, 17-godišnji učenik metalske struke, rekao je da je u trenutku napada razgovarao s Robertom Knoxom kada se pored kluba pojavio napadač koji je iz pojasa izvadio dva kuhinjska noža s oštricom duljine oko 15 centimetara.

    Napadač je tada pitao: "Onda, tko će mi uljepšati dan? Nastala je vriska, a nakon nekoliko sekundi Robov brat Jamie je došao i rekao da je jedan dečko potegao nož na njega." Ozresberoglu kaže da je Roba Knoxa pokušao zaustaviti da krene prema nasilniku, ali ga je Knox odgurnuo rekavši mu "on je prijetio mome bratu".

    "Roberta svejedno nema"

    Ozresberoglu također kaže da je Rob Knox u tim trenucima bio bijesan, te dodaje da nikada u životu nije započinjao nikakve svađe.

    "Mislim da je samo htio zaštiti svog mlađeg brata. Rob je otišao do tipa, koji ga je zatim ubo četiri puta. Rob je nakon toga posrnuo unazad, uzdigao se i tada smo vidjeli krv koja je curila iz njegovih rana. Uzeo sam svoj džemper i pokušao sam ga omotati oko Robovih rana. Pri tom sam vidio da ovaj i dalje bode ljude. Rekao sam svom prijatelju Charlieu Grimleyju, koji je također bio uboden, da pripazi na Roba. Tada sam se zatrčao do napadača i odgurnuo sam ga u grmlje", opisao je kobne trenutke Tarik Ozresberoglu.

    Boreći se s emocijama Ozresberoglu dodaje da bi se možda mogao "osjećati herojem", ali samo "kada bi Rob bio živ". Također je rekao da "ono što je učinio ipak nikada neće vratiti Roba."

    "Možda sam spasio još neke ljude da budu ubodeni, ali Roberta svejedno nema", tužno je zaključio Ozresberoglu. Prijatelji i članovi obitelji jučer su se okupljali ispred kluba gdje je nesretni Knox ubijen te se u suzama opraštali od njega.

    Nasilnik izbo još četvoricu mladića

    Osim Knoxa napadač je ozlijedio 16-godišnjeg Andrewa Dormera, 17-godišnjeg Charlieja Grimleya, 19-godišnjeg Nicka Jonesa i 21-godišnjeg Deana Saundersa kojega je nasilnik tri puta ubo nožem u vrat. Napadu na Saundersa nazočio je 21-godišnji Russell Wood koji je rekao da je napadač prisutne u klubu optuživao za krađu mobitela.

    "Natjerao me da mu pokažem svoje džepove. Redari su ga izbacili van. Sljedeće što smo doznali o njemu da se s otprilike petoricom prijatelja nalazi ispred kluba. Svi su mu pokušavali oteti noževe pri čemu je izgleda on ipak uspio ubosti puno ljudi", opisao je Wood.

    avatar

    05.10.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  • I ja obožavam Emmu- btw m

    KISS

    avatar

    05.10.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • I ja obožavam Emmu- btw m

    i da- ja imam icq- pa ako može, vlasnice ovog blog, ako imaš broj pošaljimiga
    MOJ BR ICQ-a JE: 365361409

    avatar

    05.10.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • I ja obožavam Emmu- btw m

    i da imam i ja msn: dora_4_ewer@hotmail.com

    i htijela bih danielov, rupertov, emmin i bonnienin(ginny weasley),oliverov i jemseov(fred i george) msn, e -mail, vjerujem da daniel, emma i rupert znaju od njih :) THANKS UNAPRIJED i da please: icq više koristim nego msn, pa mi na msn-u ostavi poruku kad sam offline, a na icq-u sam skoro stalno :)

    avatar

    05.10.2008. (20:06)    -   -   -   -  

učitavam...