Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • skaska

    pms?

    avatar

    28.07.2008. (21:47)    -   -   -   -  

  • missillusion

    ma lipo na frižider (mislim, tamo se većinom svi kad tad okupe;)) staviti raspored, ovaj ide u dućan po kruh tada, drugi baca smeće, tad i tad i takve stvarčice i roman u ruke pa koje popodne za sebe, toplo preporučam;)))

    avatar

    28.07.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    muškarci su kao i djeca - jednostavnog uma hehhehehehe... bit će nam lakše u životu kad to shvatimo i kad to prihvatimo... dakle, muškarce tretirajte kao i djecu...

    avatar

    28.07.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    bravo, cranberrie, uzela si mi riči sa tipkovnice

    avatar

    28.07.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ma ko da sam ja ovo pisala....skoro...
    a ja u zadnje vrijeme strajkam :). mogla bi i ti smislit neki strajk :D. osim ovog s kruhom mislim. previse smo ih razmazile, nase muskarce. same smo si krive :)

    avatar

    28.07.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ah, ovdje nalazim sebe. Neku večer sam krepana htjela spavati, a moja dva djeteta (tata i kćer), dobili ideju da se gađaju jastucima i ritaju po sobi. Bilo zima, oni spavali cijelo poslijepodne, a ja glupa, ribala štednjak. Onda su rekli da mi nitko nije kriv što sam se na lijevu nogu ustala. Tak' mi i treba :)
    Pozdravček :)))

    avatar

    29.07.2008. (00:55)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    treba popizdit s vremena na vrijeme.

    avatar

    29.07.2008. (08:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    A zašto muž ne pere posuđe zajedno s tobom, jedno pere, drugo briše i još ugodno čavrljate? I zašto sinovljev "ručak" u sred noći ima utjecaja na tvoj san? Mislim, ne čuje se valjda u spavaću sobu da si pravi za jesti? Hm, a možeš i uvesti podjelu poslova pa da svi sve rade ravnopravno, a ne da ti imaš poziciju skoro pa robinje. :( Ako ne znaš kako, posluži se štrajk-metodom od Lipe Mare :)))
    I da, nikako se ne slažem sa Cranberrienom opaskom o muškarcima, čak ni na razini ironije :-/

    avatar

    29.07.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    kinky - evo ja se slazem s cranberrie :). to ti je stvarno tako. samo to jos nisi uspjela otkriti. to izlazi na vidjelo tek kad s nekim doista zivis non-stop. ovo ugodno cavrljanje i podjela posla, pih, to bi se na engleskom lijepo nazvalo: courting phase :)

    avatar

    29.07.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Netko ne voli muske u ovom trenutku,hehe.

    avatar

    29.07.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • Iva_OS

    Ja u subotu kod kuće u poslu do grla i kažem mužiću nek objesi na dvorište na sušenje svoje rifle i teksas košulju, a on samo prebacio košulju preko štrika i po sredini stavio tri štipaljke (ako se i mrvicu presuši da se ubiješ glačanjem eliminirati tragove kvačica). Ja htjela reći:"Je li ti to mene zajebavaš!" Inače je mužić super sposoban muškarac, expert za mnoge stvari, a kad mu spomeneš koji kućanski posao pravi se nevješt. Ne pomaže nikakav razgovor i često ga gledam kao još jedno moje dijete.

    avatar

    29.07.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • Tibica

    šta je pridonjelo prelijevanju čaše???
    ah to su ti muški...njima ništ ne paše a non stop bi da je po njihovom.
    i ne daj b(l)ože da se pobuniš ili obrecneš...djeca... ;)

    avatar

    29.07.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Uh, Lipa Mare, vjerujem ja da ima djetinjastih primjeraka muškaraca, i to mnogo, ali se ne mogu složiti s time da su svi takvi. Ako većinu dana provodim s njim kod njega kod kuće, a on živi sam, onda vidim da nije djetinjast ni oko kućanskih poslova, oko toga što mu je stan tip top, oko kuhanja, oko nabavke namirnica i svih potrepština, oko obveza, oko odjeće koja nije uokolo razbacana i sl. Sumnjam da bi mu se te navike naglo promijenile kada bi počeli živjeti zajedno jer obično muškarci koji su šlampavi u braku, takvi su bili i kao mladići, nije li? U slučaju da se promijeni i počne mene doživljavati kao sluškinju i mamu, postojalo bi jedno jednostavno rješenje: rastava. Još prije nego dođu djeca, da bude manje bolno. I ovo ne govorim samo tako jer doista se ne bih mogla uzbuditi i provoditi svoj život smuškarcem-dječakom kojemu ne smeta živjeti u svinjcu i koji bi bio sposoban mene tretirati onako kako me nije tretirao u vezi. Nadam se da nisam nikoga uvrijedila, ovo je samo moj stav.

    avatar

    29.07.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • lion queen

    E, ima recept: stroj za posuđe, utrpaš suđe u mašinu i dok ona rondači, uvališ se dragom u krilo pa gledaš što on gleda tamo :) da ga ne zaskoči neka s Iskrice, dok ti pereš suđe :):)

    @Kinky, ajme, pazi da te s takvim stavom godine ne pregaze, biološki sat kuca nemilice...a zvjerke kakve tražiš teško da ćeš naći....većina naših sinčića bili su uredno opsluživani od strane majčice, pa se onda podrazumijeva da će draga ženica preuzeti brigu kak se pristoji :):):) Neki dan sam upoznala sinovu curu...znaš čime me osvojila na prvi pogled: ogromnim plavim očima i time što odlično kuha :):) garantiram da ću biti najbolja svekrva na svijetu ako od toga što bude :)

    avatar

    29.07.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    LION - već sam našla :)

    avatar

    29.07.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...