Komentari

iivonchee.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • mrtve_svinje

    ljepotooo moja jedina(=
    nadam se da uživaš...svima nam fališ,..pusaaa jedino moje(=
    uživajjjj,bookič(=

    avatar

    28.07.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • ban_ana_nas

    šteta

    avatar

    28.07.2008. (21:57)    -   -   -   -  

  • DeX

    kao sto sam reko...sad imas decka pa ti vise netreba niko drugi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelj

    nisi fora

    avatar

    30.07.2008. (00:09)    -   -   -   -  

  • Muha

    ivona. nisi kuuuul!
    prvo ne pises stoljecima, a onda kad nesto i napises, to je oprostajni post?
    aaaaaaa, *Beeeeeeelj*
    a htjelO sam ti reci da mi mnogo nedostajes, i daaa jedva cekam da skola pocne da te vidim, al onda se malo ugrizem za jezik, jer se sjetim da cem vidjet puno vise ljudi koje ne zelim vidjet, nego one koje zelim....hmmm? malo sam se zbunilO, no dobro...
    ovaaaaj, nadam se da mi mnogo uzivaaas i da mi mnogo baaaris i da si mi sretna i zadovoljna i da ces se vratit u skolu puna elana...
    mnogo pusaaaaa ogromniiiiih, voljam te douso ;) =)

    avatar

    30.07.2008. (17:32)    -   -   -   -  

  • ana

    ma ja ti kazem da je to ok
    šusaaa

    avatar

    04.08.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • Listen music with me

    pozzzz super blog imash ti tu... ivonchee... :D novi muzicki blog je ON za sve, mozd vam se svidi pa nek navrati ko hoce ;)

    avatar

    13.09.2008. (16:15)    -   -   -   -  

  • Plava Laguna bend Kutina

    Ivona cekali smo pravi trenutak koji je dosao pa nas posjeti hehe.....i pisi i ti nesto pozz

    avatar

    15.01.2009. (20:59)    -   -   -   -  

  • antimesićevac

    MESIĆEVA ČETVRTA JUGOSLAVIJA



    U potrazi za takozvanim topničkim dnevnicima policija je ujutro 09. prosinca 2009. upala s nalogom za pretres desetak stanova, i to bivših djelatnika HV-a i MORH-a. Među potencijalnim kandidatima za pretres bili su i umirovljeni generali Rahim Ademi i Imre Agotić. Policija ja bila i kod Željka Kučića bivšeg suradnika generala Ante Gotovine i Miroslava Vidovića, bivšeg šefa kabineta generala Petra Stipetića. Policija je tražila dokumentaciju koja se odnosi na granatiranje Knina i okoline u vojno-redarstvenoj akciji „Bljesak“ i „Oluja“ 1995. godine.



    Navodno, na tome inzistira Haaško tužiteljstvo, u suradnji sa DORH-om, te zajednički poduzima se akcija pronalaska topničke dokumentacije i druge arhivske građe, koja se odnosi na Domovinski rat u Hrvatskoj. Pretreseni su stanovi i drugi objekti i prostorije na području BiH-a. Sumnja se u počinjenje kaznenog djela uništavanje ili prikrivanje dokaza.



    Pitam po tko zna koji put: Gdje su Mesićevi topnički dnevnici? Kada je, samo na Grad Vukovar ispaljeno 500.000 granata. Isto tako i na Dubrovnik, Osijek, Lipik, Pakrac, Bjelovar, itd. Stjepan Mesić je tada 1991. godine, bio Vrhovni komandant JNA. Sa Srbijom je bila prva i Crna Gora u granatiranju Dubrovnika. U (tim) istim zbivanjima oko raspada Jugoslavije, tj. Federacije. Sada se rade uhićenja i pretresi hrvatskih stanova…



    Danas 09. prosinca 2009. godine, upravo kada su trajali pretresi kuća i stanova, u Hrvatsku, odnosno u Zagreb, doputovao je Crnogorski predsjednik Filip Vujanović u posjet Stjepanu Mesiću. Oni su na konferenciji za novinare izjavili – da su između te dvije zemlje odnosi odlični, te da su stvoreni novi temelji.



    Vojna i civilna policija u suradnji s državnim odvjetništvom pretražila je stan Joze Ribičića, suradnika od Ante Gotovine i bivšeg ministra obrane Pavla Miljavca. Dio pronađene dokumentacije je oduzet. Postoji sumnja da MORH-ovu dokumentaciju posjeduju i privatne, tj. civilne osobe. Eto, kakvu nam Mesić radi zbrku u Hrvatskoj, kada bi se istražio cijeli njegov desetogodišnji rad – kao predsjednika Hrvatske, Mesić je samo radio zavjeru u Hrvatskoj i rušio je iznutra. On je najveća „hrvatska štetočina“, od povijesti i nastanka Hrvata. Tako nam i treba kada svi šutimo i gledamo svakodnevnu nepravdu.



    U Bjelovaru, 09.12. 2009.



    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT

    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    10.12.2009. (15:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...