Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Ive

    Ej, kadi si nam, Janjo? Ni te dugo bilo, pa sam počel brinut da nisi na moru malo previše zagorila. Baš me zanima kadi si ostala bela? A i jadni Mije je sigurno i ovde u Rašću bez tebe zagoril, samo drukčije.
    Vidim da ti je i naša politika puno falila, pa si jedva dočekala radio dramu od gradskeg veča. Samo nisi mogla sve saznat iz oneg urbanističkeg plana. Tamo lipo piše: Povaditi sve drveće, zet iz Semmelrocka falš-opločnike i metnit ji po staza. Ispred crikve napravit veliki vanjski oltar. Sa 500 klupic od betona. Sve drugo asfaltirat. Do đačkeg doma dva reda parkirališta, jedan za aute, drugi za šlepere. Između staz, parkirališta i vanjskeg oltara metnut umjetnu travu (da se malo zeleni, a i ne mora se više kosit). Iz hotela Josipdol zet ono umetno drveće i pometat po parku. Da se još malo zeleni, a i ne mora se brat lišće najesen, da Hajro od Kolaka more napokon na godišnji. I da Perini pasi imaju kadi pišat. Maknit Tomislava i metnut Franju, a ako ne njega, onda Tonu. Na Cesarovcu metnit automat - ubaciš kunu i dobiješ čašu muške vode (razvoj turizma). Na svakem čošku po jedan šareni kiosk (da se samo ne zeleni), sredom štandi za igračke sa šareni baloni, ko za veliku mašu u Oštarija. Po celem parku pometat Križni put - da oni penzijoneri nebi samo sidili na betonskim klupicama, jerbo bi zaradili hemeroide. Oko celeg parka zabranit će se promet i bit će pješačka zona. I za procesije. Ima još ti detalji, al da ne nabrajam. Eto, Janjo, sad znaš istinu. Imaćemo jedinstven park u svitu, sjatit će se turisti odasvud, a ne samo dica zbog bajki. E, da, zaboravil sam kako će se zvat - Bokulich Park!

    avatar

    28.07.2008. (08:54)    -   -   -   -  

  • nn

    nija da mi je bil neki komentar, ali zač si ga zbrisala Janjo

    avatar

    12.08.2008. (11:56)    -   -   -   -  

  • JANJO

    nn, jako sam žalosna, ali tvoj komentar ni došal na moj blok, bog zna kadi je ostal, ja niš ne skidam jer do sad ni bilo potrebe!
    Ajde bok!

    avatar

    12.08.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...