Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • draška

    uf kojom brzinom ispaljujes postove...znam da se trebamo nac, nisi jedini kojemu se neda...i ja moram počet učit i još se privikavam na posao. sonja ionako nije u gradu, posla je u zadar na 10 dana...ali skupit ćemo se ne brini..mislila sam te vuć na srđ samnom i đinom:))ako bi izdržo.....i ja bi heroeseeeeeeeee...zato ti izbjegavam scenarije, vazda ti dignu vojsku pizde jedne...ali jos da to sad pocnem, ne bi pocela ucit nikad...ali mogla bi probat:)))

    avatar

    26.07.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hehehe, vidi njega uživljenika, tko bi rekao za tebe da si game freak. Ja nikad. Ja sam te zamišljala da doma sidiš i u debeloj hladovini čitaš neku zanimljivu knjigu, a ono on igra igrice :-))))) ajde neka, guštaj mi dok možeš.

    avatar

    27.07.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Tja, a knjige :-)). Ponovno sam ulovila HP7, došlo mi je :-)).

    avatar

    27.07.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • en1di0n

    Moj sorcerer nije imo baš nekih problema. Doduše bio je čovjek specijaliziran za destruktivne magija tipa vatre, leda, kiseline i slicnog i obrambenih. (5:1) ;-) Prizvat kojeg elementala tu i tamo. Lijepo je igrat NwN u mreži, a preko neta to fino ide preko Hamachi-ja. Divne igrice moje mladosti :-) Mnogi su sati otišli na njih, ali bilo je nice ;-) Heroji V = Heroji 3 + 3D

    avatar

    28.07.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...