Komentari

6glupsona.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • .....::: 6 LuDih buDaŁa :::......

    ajme ja kurvat...aj dobro mozda na pocetku al vise ne...sve sam decke ODJEBALA...:D dada...a ti GIMNAZIJA....HAHAAHHA....nemoj se onda cudit za mene belj...joj ma i meni cete svi faliti....aaah...kmeee....odlican post....big kisss....bla-bla

    avatar

    25.07.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • vlašićka:)

    hehehhe...:) pusa blabla...i vama curkee:)

    avatar

    25.07.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • volarevicka

    daj ajde
    rasplakat ću
    se
    iako se nismao družile previše....al ti ana tebe znam od vrtića ti si carica......

    avatar

    25.07.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  • vlašićka:)

    hahahaa:) ajd tebe sam oduvijek znala..hhhh...legendo...pusa:)

    avatar

    26.07.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  • NELLA

    Ano..srce moje..post ti je LEGENDARAAAN..joooj fakat smo retardirane kaj smo se svadale..aj bar smo s pravom nazvane GLUPSONICE ;))..ugl.kaj sam htjela rec E DA ja sam TU ana u sesvetama i iduci tjedan tek idem na more..joooooj dok se sjetim 4 raza i 8. (pocetkom) pa dode mi da se placem..:(....fakat bi htjela da se sve 6 opet zajedno sastanemo i nemam nis protiv tog sto se tice..znas vec kog..oke,ja sad pricam ko da se nismo druzile 20 god..hh..al majke mi,imam takav osjecaj da se nismo toliko druzile..sve glupsonice mi falite..al mislim na SVE..samo bih vam htjela rec (ovo je namjenjeno svim glupsonicama) da sam ja takve jebene srece bila s kakvim sam se frendicama druzila i nisam bas previse cijenila to..i fakat mije zao sta smo se svadali..tek sad to shvacam (nazalost)!! I naravno zao mi je sto smo se rastavile..jebiga,mozda je to sudbina..oke,ovaj komentar je nekak prepametan za mene..al NE BRINITE to sam ja..i da,uvijek cu biti tu kad vas treba nahranit :)!! UVIJEK!!!!! ps.SVE VAS VOLIM!!!

    avatar

    26.07.2008. (00:34)    -   -   -   -  

  • vlašićka:)

    nella ja se sad plačeeeem...i hvala ti na komplimentu....tvoj komentra je legendaraaan!!!!

    i mi teebe volimoooo

    avatar

    26.07.2008. (00:45)    -   -   -   -  

  • NELLA

    ...i da Ana,to za znaš-već-kog nisam mislila da mi je zao kaj smo se posvadale..neg sam samo rekla da mi nece previse smetat ak ona bude tam..samo bi htjela napomenut da mene nije nimalo bed se njoj ispricat,pa jebote poznajemo se 8 godina..koliko god smo se ja i znas-vec-ko svadale to je bile bzvz...i nekad me znala i zivcirat al svejedno sam ju voljela..al ovog puta me PREVISE razocarala..i nemogu nista protiv toga! Zao mi je...pa kako bi se ti ana osjecala nakon onog sta je napravila meni i zelji??

    avatar

    26.07.2008. (00:58)    -   -   -   -  

  • vlašićka:)

    nella...ja neznam kaj je ona tebi i njoj napravila..niti sam sigurna u to..al sam sigurna ak je to ono zbog malog sedmaša onda ste stvarno glupe..al nella sjeti se toga da je ona uvijek uz tebe bila i to ti je i sama rekla da će uvijek biti uz tebe bez obzira na to ko je kriv...al sad je jednostavno razočarana time što ti ovaj put nisi bila uz nju...ja se neću miješat...niti sam na ičijoj strani..vi ste meni sve tri super..i da ja glupača nisam spomenula RASADNIK...ŽIVIO RASADNIK..Joj da mi je tamo otič i nažderat se onih smokiča po 5 kn i 59 lipa i onog đusija od 6 kn i 69 lipa...ahh...i vidit blablu kak bježi od onog malog psića il helu kak prelazi prek ograde 15 min,,HAHAHAHA...oda rasadniku...ajd curke vi to same riješite..i boolje vamje da to uskoro riješite jer kaj ćete ak se sretnete u školi ( a sigurno oćete) ..ionak su ovo samo svađe iz osnovne škole...mislim curke..PA MI SMO SAD SREDNJOŠKOLCI..HAAHAHH...ajd pussseeeek:)

    i curke budite ziher kad se vratite s mora sve ću vas.. al baš sve..briga mene jeste vi posvađane il ne pozvat kod sebe...ajd pusa..:)

    avatar

    26.07.2008. (02:05)    -   -   -   -  

  • .....::: 6 LuDih buDaŁa :::......

    Daj kuje falite mi SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kmeeeeeeeeeeeee,kmeeeeeeeeee,kmeeeeeeeeeeeeeeee :'( jooooj nisam vas vidjela mjesec dana kmeeeeee....smrc,smrc...:'(.....daj moramo se naci jednog suncanog dana i otici nas 6 do RASADNIKA....i da,bolji me picka jeste posvađane ti nella i vale i zelja...ima da se pomirite...LOL....haha...mislim dddd....=P aj budemo se cule pa cemo se dogovorit....ee a cujem da je zelja na moru kaj fkt???

    BLA-BLA

    avatar

    26.07.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • NELLA

    ..ma B.B ana je uvijek bila glupson..pa kakvi bi mi bili glupsoni bez ane?? Jebes cigija..i da ana..a kaj bi ja trebala bit uz znas-vec-kog zato kaj nas (mene i zelju) je odjebala zbog dorotica,remaja i jelasa..pa i sama nam je rekla da je njoj s njima bolje u drustvu i to nam je REKLA!!! Zato ana..ko zna kaj je ona tebi zasrala..joooj rasadnik nas..dok se sjetim hele dok nije mogla prec onu ogradu s onim njenim ogromnim nogama..hahahhaha..blable dok je bjezala od malog psa...i zelje koja je SVE to snimila..hahhahahahah..ma fakat jedan dan idemo samo nas 6!!! i da,i ti nama falis blablaaa!!!!!

    avatar

    26.07.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • ..andrea...

    a daj curke...koji ku*** se svađate...nella,zelja,vale...zaboravite sve razloge kaj ste se svađali i pomirite se....pa bile ste najbollje frendice...i sad ovo....kak sam se ja mogla pomiriti sa lucijom...i sve zaboraviti....tak možete i vi...pređite preko toga i gotovo....btw...ana post je preeedobar....ja sam se skoro rasplakala...iako nisan u glupsonima....fakat ste mi bile super cure...i jš uvijek ste...sam se pomirite...ajde big kiss!!!!!!!

    avatar

    27.07.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • NELLA

    ..ma dok ja,zelja i dunja malo bolje razmislimo bilo bi najbolje da ipak ne idemo u rasadnik,nas 6 glupsona (iako dunja nije glupson)..jednostavno nebi bilo ugodno u drustvu!

    avatar

    28.07.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • Zeljkica

    Gle curke moje... Neznam, sve je to ljepo... sjetit se kako je to prije bilo, kako smo bile best frendice , al zajebale smo sve... Iskreno nismo znali cjeniti to... I vidite sta se dogodilo..

    6 glupsona... puff kad se sjetim svih 6 sjebani do bola, bolio nas je kurac za sve ... Prekrasno razdoblje u mom zivotu,, jebiga zavrslilo je , al bar se dogodilo..
    Falite mi sve .. I uvjek cete mi ostat u sjecanju.. Kako i nebi sta smo sve zajedno prozivile.. Kad se samo sjetim, dode mi da placem.. :::(
    Da bilo bi ljepo da odemo svih 6 Glupsona malo do rasadnika... bilo bi ljepo, al iskreno sumljam u to, morate shvatit da vise nikad nikad nece bit isto ko i prije a sve znamo kako dobro nam je bilo.. Neznate kolko mi je samo zao zbog toga !!
    https://dnevnik.hr/
    Sta da kazem... Zajebale smo....:(

    avatar

    29.07.2008. (00:48)    -   -   -   -  

  • ߣa-ߣa

    Znate kaj...najbolje da nis ne mjenjamo...sta je bilo bilo je i gotovo!!! Sve je to proslo...lijepe uspomene....ja sam nadam da necete zaboraviti na sve al nikada se ne znam....sve smo upoznale nove ljude...nova drusta...svako je krenuo svojim putem i mislim da ne trebamo nis mjenjati....rasadnik je mjesto na kojem smo provodile vrijeme i sad gotovo je....ak cemo se setat.prolazit sve cemo se sjetit barem nekog dijela....aaah....ma znate kaj....GOTOVO JEEE....i necemo nis mjenjati...niti kopati vise po proslosti jer kao sto kaze nelle nebi nam bilo ugodno....sve smo se promjenile...ii eto...a i same smo si krive sto se je to sve desilo....razdvojile smo se i to sve zbog drusta....aaah....tako je sudbina valjda htjela....uglavnom mislim da ne treba ici nigdje...nis mjenjati...svaka nek krene svojim putem i cao.....idem aj bok svima!!!

    avatar

    29.07.2008. (19:28)    -   -   -   -  

  • Franka

    Daaaj curke nemojte se svađat...Isss ak je neko bio složan to ste bile vi vas 6..
    Jbt otkad smo se svi spojili vi ko da ste se raspali cure meni ste sve super i fakat je tuzno to kaj se svađate......Ajde nadam se da cete pomiriti......Puuusaaaaa

    avatar

    29.07.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • NELLA

    ..ma definitivno se slazem sa BlaBlom..sta je bilo bilo je i gotovo..sad imamo nova drustva i nema smisla da se opet nas 6 nalazimo kad vec imamo svoje drustvo..druzile smo se i,priznajmo,bilo nam je odlicno..al i same znamo da to nemoze zauvijek trajati :(..nista curke uzivajte!

    avatar

    30.07.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  • ostala 4 glupsona...

    curke moje... sto se nas 4 tice (bla-bla,vale,hela i ana) vi ostale nam uopce ne trebate.Za zabavu u rasadniku,u busu,valinom ulazu,i heleninom rockasu i u svim mogucim wc-ima... Mi se mozemo zabavljati i bez vas!!! i ne brinite imamo dovoljno para za sva sranja za zderanje ne treba nam nelina pekara i zeljin mob za snimanje svakakvih spotica... zelja ti nama falis ali nella...NEEE!!!!!!!!.... i kakve veze ima dunja sa nasim blogom!?!' Ona nema nikakve veze s nasim blogom i svime sto smo nas 6 prozivljavale zajedno....ona nema pravo nes srati...svako moze raditi kaj hoce...kaj je ona vama bog??? isseee...dunja je samo obican smrad koji se siri okolo...haha...si cula dunjaa??? ana,vale,bla-bla i hela

    avatar

    17.08.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • volarevićka.....

    neznam šta da kažem...vi jako znate ja ja volim plakat...al sad neplaćem....ajme pa vi ste lupe......kakave veze imaju vaše društvo iz srednje s vama.......pa bile ste ko sestre ćemu te svađe......zbog malih sedmaša.....kolk smo se puta ja i ella posvađele......pa smo opet najbolje frendice...nemojte se svađat......pokušajte se nać ponovo....i poprićat o svemu bezsvađe....pa vi ste fakat bile nerazdvoje......a daj.....sad mi se plaće...daj mrš...idem ja....POMIRITE SE.....

    avatar

    06.09.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • ostala 4 glupsona...

    hhehe..volarevićka hahah ..ana se pomirila sa nellom..hela je neutralna a avle još uvijek ne a blažu boli kurac..hah tako da...ma presmiješna si nam..pogotovo kad se plačeeš...ahaahha..pusa...vola...volimo teee!!!!!

    (ana vale hela i blabla)

    avatar

    09.09.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • VRKLJANICA

    aaaaaaaaaa curke curke kak ste vi meni iako smo se mi svadali i ponekad "tukli" falite mi pozzzz
    kisssssssssssssssssssss

    avatar

    09.10.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  • NIKOLIĆ

    a jbg dosadno je bez vas sad u sk jebote...

    avatar

    16.10.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • ......

    heheheh aaah kaj ces.....xD

    avatar

    21.10.2008. (15:28)    -   -   -   -  

  • alen

    he ono mala na ramenumi spava mala ruznoca jebo bite

    avatar

    29.10.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • .....

    ????????????????????? kaj brijes ti....

    avatar

    31.10.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • Bruno

    cool post

    avatar

    05.12.2008. (13:34)    -   -   -   -  

učitavam...