Komentari

ljevica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ElectricFrog

    "Ako je i učinio nešto što nije bilo u skladu s Božjim zapovijedima" nastavio je Lasić "Bog mu je oprostio jer je on je bio opsjednut idejom o slobodnoj Hrvatskoj" - ovi su mi omiljeni.

    avatar

    25.07.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • ljevica

    ..i meni drugarice ivy...:D

    avatar

    25.07.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • Nosferatu, vampir noci

    Druze Ljevica, doslo je vrijeme za malo moje samokritike - mene zapravo boli kurac za ustase, cetnike, baliste, crnokosuljase , petu kolonu, naciste, fasiste, ljoticevce, nedicevce, talijanskog okupatora, njemackog okupatora, madjarskog okupatora, SS, SA, Gestapo, KOS, UDBU, BIA, siptare, mujage, janeze, golootokase, handzar diviziju, katolicki kler, reis-ul ulemu, patrijarha, arhijereje, hodze, popove, svecenike, sestre milosrdnice, franjevce Bosne Srebrne, hodocasnike Medjugorja i sve ostale. Iako nisam komunist nego samo simpatizer komunista, moram priznati da su komunisti jos i najsimpaticniji od svih. Ja bih sve to po kratkom postupku, kao sto je i onomad bilo. And the Balkans would be just as one.

    avatar

    03.08.2008. (01:20)    -   -   -   -  

  • ljevica

    Druže nosferatu, evo meni je drago da si ti nama živ i zdrav..ali zapamti...fašisti nisu strijeljali samo komuniste nego i simpatizere komunističke partije, tako da ti to dođe na isto...najebo si i ovako i onako...:D SF-SN!

    avatar

    18.08.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • -U-

    odavno smo mi prestali biti drugovi!
    to je jedno, a drugo koja si ti pička materina da bilo kome govoriš šta je..
    ako ja poštujem ovog čovjeka ti jednostavno odjebi i prestani bit zaluđen time da si ti i tvoje crvene komunjare dobre..
    jer ako si tako iuzuzetno pametan ili pametna (ne znam ti spol) onda znaš i šta je bilo na Bleiburgu..
    Bog I HRVATI

    avatar

    27.08.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • ljevica

    hehehe..kako se pjeni ovaj -U- :D:D Čuj Ustaško, idi pa sadi cvijeće po blajburgu, ko ti brani...ali znaj da ste pušioničari bili i tada i uvijek...partizani su vas razbucali ko beba zvečku..baš ste bili hrabra vojska..luzeri..D

    avatar

    05.09.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...