Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Marole

  Spektakularan post, šteta što je alternativna medicina, zbog nekog tamo Hada, izgubila ovakvog čoveka.

  avatar

  23.07.2008. (09:21)    -   -   -   -  

 • Herostrat

  Isti deda Pantelija.

  avatar

  23.07.2008. (09:34)    -   -   -   -  

 • zgstblog

  Tadić je očito ekspresno pomeo Koštuničine ljude iz SLUŽBI i evo rezultata!

  avatar

  23.07.2008. (11:15)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  No dobro, vidim da kasnim, ali moram nesto nadodati.

  Dio RKC u Hrvata i dio SPC (PC u Srba ???) imaju tu zajednicku crtu da alternativu proglasavaju sotonskim djelovanjem/delovanjem/dejstvima na jadno krscanstvo (koje se valjda sa oko skoro dva tisucljeca vlastite apologetike i jos nadostuklano nekoliko stoljeca grcke filozofije nije u stanju braniti). Budale ne vide da ljudi koji odu u alternativu traze duhovnost, koju ocitu u ove dvije slavenske kvazikefalne crkve nisu mogli naci.

  Ali glavnosefujuci u SPC je trenutno Amfilohije Radovic, ucenik cuvenog Nikolaja Velimirovica (Hitler je sljedbenik svetog Save, a nacizam kopija svetoslavlja), Amfi je i izvanredni poznavatelj grckoga i covjek spram kojeg SANU djeluju pacifisticki. Tip je i Crnogorac. Lako za zenu, lako za Srbiju i za politiku, ali kako ce Raso svojom zemljaku Amfilohiju objasnit da je muljo s jos istocnijim mudrostima.

  E da mi je to vidjet.

  avatar

  23.07.2008. (18:06)    -   -   -   -  

 • Hudoba Hudobic

  kuku-lele! prosto nevjerovatno!sjecam se price o tantricima jer me toliko dojmila da sam je nakon citanja odmah prosljedio na nekoliko internetskih adresa..bravo nemanja! ti bi trebao radit u inspekciji!!

  avatar

  23.07.2008. (19:04)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Hudoba, ja i radim u in(tro)spekciji: poslao me je Sam Dragi Bog da provjerim kakvo je stanje stvari na Zemlji. Ti znaš što je to nistar - u svakom naraštaju postoji 36 skrivenih pravednika o kojima ovisi svijet. Oni su skriveni bližnjima, ali mogu biti nepoznati i sami sebi: anonimnost je neodvojiva od njihove biti, i, kao poznati, ne bi ništa značili. Jedan je od tih 36 možda Mesija, ali, budući da ga vrijeme nije dostojno, ne objavljuje se svijetu i ostaje skriven. Vidiš, Hudoba...ne znam kako to objanisti...:))))

  avatar

  23.07.2008. (22:47)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Inače, priču o ravnogorskim yoginima pročitalo je više čitatelja no Jergovićevu Srdu i Rutu zajedno!

  avatar

  23.07.2008. (22:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...