Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • indigo zmaj

    tocno, savrsen primjer je autorica ovog bloga, koja se kao brine za druge, zivotinje i cijeli svijet, a zna samo srat.
    da, jako je bitno sta ko ima na tanjuru jer to POKAZUJE KAKVA JE OSOBA. jer ona te iste
    zivotinje bez pardona jede, i to na stotine svake godine. jer placa njihovo uzgajanje, tj. mucenje i naravno klanje. posljedicno tome KRIVA I ODGOVORNA je za stanje na ovoj planeti koju je ekoloski pootpuno unistila mesna industrija. takodjer je KRIVA i ODGOVORNA za glad i siromastvo na svijetu jer da bi ona imala sta jest, drugi su osudjeni na siromastvo i krepavanje o gladi, a cijeli planet je osudjen na propast.

    ovo o duhovanjastvu je totalni apsurd jer kao za duhovnjastvo nije bitna prehrana??? prvo, da bio duhovan moras bit svjestan, a mesozderi su bica vrlo niske svijesti, kad ne prepoznaju stetu koju mesna industrija cini planeti kao i svim zivim bicima na njoj, unatoc
    svim evidentnim cinjenicama i pokazateljima, za koje su oni potuno slijepi tj. ne zeli ih vidjet.

    medjutim duhovnost je danas ko i sve drugo licmjerje, tj prazna prica bez imalo akcije. tj. borba za svoju korist, (use-nase-podase), a druge ko jebe. rekli bi neki totalna OPS (opredjeljenost prema sebi), a tako i je. malo je pravih "duhovnih" osoba, a takvi se i NE KITE tom titulom nego djeluju u skladu sa visokom razinom svijesti. o duhu i duhovnosti pricaju samo licemjeri.
    A ja sam isto jedan od njih, ali se trudim koliko god mogu...to što mi ne ide nisam ja jadan kriv.

    avatar

    22.07.2008. (12:46)    -   -   -   -  

  • death of a blog

    osobina novih hibridnih stvorenja poput autorice bloga, je ta da civilizaciju prilagodjavaju svojim programiranim kriterijima makar morali unisiti cijeli planet.

    avatar

    22.07.2008. (15:55)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Barem ne živim u blizini tvornica...
    I kad sam već hibrid kako kažeš i prijetnja sigurnosti, što me ne prijaviš nekom? Imaš SOA-u, oni se brinu za nacionalnu sigurnost ili ni sam ne vjeruješ u to što pričaš? www.soa.hr
    Prijavi me ako vjeruješ da sam hibrid. I od sada čekam...nemoj se opravdavat ni izvlačit, čekam da mi dokažeš da si u pravu i da vjeruješ sam sebi ako nećeš meni ili nekom drugom.

    avatar

    22.07.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • borgman

    najveselije pitanje je "ŠTO je ČOVJEK?"
    - fiziološki je svejed, nema dužinu crijeva kao krava, a ni dva želuca ("volju" kod ptica), za život su mu potrebne i bjelančevine i ugljikohidrati, MASTI... znači "veganima" postajemo samo svojom osobnom odlukom ili u nestašici hrane!
    - sociološki je biće skupine (čopora), pa u tom čoporu nalazi i svoje razloge za postojanje, kao i ciljeve i zadaće... samotnjaci (duhovnjaci) sami po sebi nisu baš "uobičajeni", a i da je po njima, vrsta bi davno izumrla jer su u svojevrsnom "celibatu"

    Pričanje o "svjesnosti" je posebna grana. Kako se ona mjeri? Po blesavom pogledu, tihom govoru ili mrmljanju, po nerazumljivosti misli???
    Većinu toga se postigne sa zgodnom kombinacijom sivoplavih i rozih tabletica. Instant "GURU"! Koliko god vrijeđalo one koji traže svoju "svjesnost", teenageri "puše" priče i svoju svjesnost prokockaju još za mladosti oštećujući mozak drogom i alkoholom, radi sumnjivih i nestalnih putovanja "s one strane" :-(
    I na kraju, "svjesni" moj "indigo"... ima puno ljudi koji su već davno prošli putevima kojima putuješ, u svom uvjerenju kako su najbolji izdanci ljudskog roda...
    Zapitaj se samo, TKO si TI?
    Ima li tvoja "svjesnost" ikakvo razumno objašnjenje i značenje?
    Daješ li sve što imaš drugima, živiš kao prosjak/beskućnik, ili ipak brojiš novce, kupuješ u marketu hranu koja je 3-4 puta skuplja (jer je veganstvo poprilično skupa navika), izlaziš u društvo, piješ u kafićima, zarađuješ i trošiš, plaćaš internet.....pa makar da podijeliš misli sa istomišljenicima?
    Koliko ti je "svjesnost" pomogla da preživiš van okvira ovoga društva, ili ipak činiš samo jednu "programiranu" granu istog stabla na kojemu je i najdeblji "žderač hamburgera"...
    Pitaj se :-)))))) to je prvi i najsitniji koračić prema onome što nazivaš "svjesnost" :-)

    avatar

    22.07.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  • death of a blog

    a ko kaze da si prijetnja sigurnosti? ja ne, sigurnost je laz za kontrolirane mase da bi ostale kontrolirane. i kome to da te prijavim, kontrolorima tih istih masa? tvoje postavke su smijesne, medjutim nisu svi tako glupi i naivni kako mislis. postoje i druge akcije osim "prijavljivanja" ;)

    avatar

    22.07.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Svi ste vi programirani samo da serete po internetu i ništa ne radite, stoga, tako će vam i bit ;)

    avatar

    22.07.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • borgman

    @Death OP.... :-))) ne gubi nervus vulgaris :-) samo zamisli "strašne" moći kojima će sada ovaj anonimac krenuti na tebe... potoci znoja dok svoju "svjesnost" koristi za nešto "opasno"... a na kraju ionako imaš sasvim dovoljno prijatelja ,dobrovoljaca za upotrebu jednostavne, potpuno "nesvjesne", od plemenitog drveta napravljene....batine.
    U sudaru surove realnosti drveta i "svjesnosti" prvo što se dogodi je "nesvijest" :-) A to boli...mislim sve, ne samo one "svjesne" :-)))))

    avatar

    22.07.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    O don`t worry borgman, ovaj nije zaslužio da potrošim iti jedan neuron :) Imam ja jednostavno rješenje za njega :) A kako je sve već postalo samo spamanje bloga iskoristit ću to rješenje i dotićni pacijent KBC-a Split (budući ajde, ionako se druži s onima koji su već imali svoj smještaj tamo) više neće imat prilike ostaviti svoje nadasve dubokoumne i poučne gluposti. I poštedit ću ga daljnjeg crnjenja po internetu. Nek se on drži svoje SZ 8)

    Kava ovaj vikend? :)

    avatar

    22.07.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    NAMETNICI SU ISTREBLJENI :D

    avatar

    22.07.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • MANAH

    hahah aaaaa ovo postaje sve "Žešće" hahha

    .. a na kraju ionako imaš sasvim dovoljno prijatelja ,dobrovoljaca za upotrebu jednostavne, potpuno "nesvjesne", od plemenitog drveta napravljene....batine.

    hahahaha strava!!!

    avatar

    22.07.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Ništa ne postaje ništa.
    KYZO i znas me:) imaju moj email jer sada neće (neko vrijeme) neregistrirani moć ostavljat komentare.

    avatar

    23.07.2008. (11:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...