Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Nebojša Grbačić

    Odlični savjeti! :) Prvu sam godinu bio u kampu, istovremeno radio kao novinar i blago rečeno smršavio 10 kilograma šetajući se s laptopom gore-dolje, ponekad i pet puta dnevno. Odlično za kondiciju. Prošle sam godine bio dio fensi osoblja pa sam bio smješten u Vili odmah uz Rajka :D, pet metara od trga. Predobro da bi bilo istinito. A ove godine idem natrag u kamp i slažem se s tobom da dolje dolazi ekipa partijati i da dobar dio njih niti jednom ne ode na Motovun, no ja planiram pogledati gro filmova, a za spavanje.. ma ubi te umor tako da možeš spavat u šatoru. Što se auta tiče, dolazim već u subotu pa imam osjećaj da ću pronaći mjesto za parkiranje negdje u podnožju, nedaleko kampa (zbog stvari). Koliko se sjećam, onuda nisu đirali pauci, je li tako, samo gore u gradu? Nema mi smisla parkirati negdje u gradu jer planiram skočiti do Umaga, eventualno i Pazina. Ostalo sve stoji, osim ovog za higijenu.. jer je to u kampu sjebano, stajati u redu sat vremena za tuš pa onda se boriti s vjetrom i čudno sređenim tuš "kabinama", al ok, preživjet ćemo. :)

    avatar

    23.07.2008. (07:50)    -   -   -   -  

  • ronin

    @ Nebojša Grbačić: Pa ovo za tuš kabine nisam navodio, jer ima nas svakakvih ... insomničara, prisilnih ranoranilaca, doupodne spavača itd., no ja sam tako i onako zbog "budnog stanja" ranije išao na tuš kabine gdje je bilo i više nego komotno se istuširati (od onih osam bile su sve slobodne... kabine:). znači ključ komocije na tušu je da ranije ideš tako da efekt vjetra sa onim zastorima na kabinama ti neće ništa značit. mislim ovo je ionako najliberalniji događajni trn u oku svima da povremeni egzibicionizam tamo nikome ništa ne znači.

    kaj se tiče automobila omah na ulazu u kamp ... nisu koliko sam vidio nikome ih dirali, no to ne bih ti garantirao. ja sam ostavljao auto posvuda kad sam bio u Karojbi, i uvijek je bilo mjesta i nije mi ga digao pauk. recimo imas mjesta na onoj cestici desno od onog kafića koji strši nasuprot kampu na cesti (ubi me ne znam kak se zove). tamo gore uz cestu ima podosta mjesta ispod ... smokvi ak se sjećam dobro, a i vidiš ga odozgo. ono ... jel to moj auto odnose.majkumu #$56&%! :)
    ako pak radiš na festivalu, ili si novinar ne vidim razloga zašto ti ne bi mogao auto ostavit gore i otić na izlet i vratit se ponovo na brdo.

    avatar

    23.07.2008. (08:39)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Nikad nisam čula ni pomislila da bi netko išao na MFF i ne kampirao. Nije li izolirano od svijeta (u svakom pogledu)? Nema valjda hotela :D Znam da kada se spava u šatoru i u Dalmaciji često treba uzeti nešto toplo. Dobro je znati što se jede i pije! Drago mi je da si Sunce napisao velikim slovom. Nema veze s temom, ali moram reći jer rijetko to vidim, a tako treba biti. :)

    avatar

    23.07.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • milk lotion

    Jedno znam. Nikad više neću kampirati u podnožju Motovuna. Je, super je ekipa, zajebancija, muzika , vika, dreka, opća svesrdnost. Ali kabine za tuširanje i općenito sanitarni čvorovi su za ispovraćat se. A preko toga jednostavno ne merem.
    Radije pješke iz Karojbe. Čista i bez neželjenih mikroorganizama. ;)
    Al tko voli, nek izvoli. ;)
    Btw, budući da si dobro informiran - znaš li možda hoće li nastupiti tko od bendova? Ako je i pisalo negdje, omaklo mi.
    Pozz

    avatar

    23.07.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • Nebojša Grbačić

    Pred dvije godine smo parkirali na onoj drugoj livadi što bude uvijek dio kampa, malo više od glavnog mjesta. Razmišljam se tamo i ove godine skrasiti jer je dalje od glavnog kampa i nije toliko bučno..

    avatar

    23.07.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    23.07.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • Iskra

    Još 4 dana =)))

    avatar

    24.07.2008. (00:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...