Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Pero Panonski

    Sused, sad jos reci da imas prijatelja koji preferira sise :D

    avatar

    22.07.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • levant

    ih , ovi muškarci stalno nešto zahtijevaju. bolje da se kupilo novi umivaonik a sad o tim sitnicama i detaljčićima post pisat......:((((. mislim stvarno.....

    avatar

    23.07.2008. (09:03)    -   -   -   -  

  • primakka

    zamišljajući gotovo muški zatvorene oči jele ž., valja mi u pobližem susretu sa njim odmicati unatrag. pogotovo ako mu je foto aparat u rukama. ( i još ne vjerujem da ti se jelo uvukao u podsvijest )

    avatar

    23.07.2008. (10:08)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Juhuhu, Jelo! Mašem u prolazu, vraćam se kasnije na čitanje. :-))))))))))

    avatar

    23.07.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • Gamezzz

    :) ZeroGames ZootGames WormGames AxeGamez

    avatar

    24.07.2008. (01:48)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Hahahaha! Znaš šta upravo radi Mornar? Buši rupice za učvršćenje kvakice na vratima od banja. Nismo još došli do lavandina, ali....krenuli smo s vrata. :-)))) Usput se čuje zveckanje vidica po podu, beštimanje kroz zube i svi ostali popratni zvukovi.
    I jao, jao - pa di ti je pamet bila pa spomene ime prodavačice!! To ti je isto kao da si u krevetu za vrijeme znašvećčega, uzviknuo neko drugo ime! Ajmeeee, ispravljaj to odma.
    Mornar upravo otvara novo pakovanje štuka - nešto mekano plavo bijelo, a nije kit. Radovi se zahuktavaju, upravo se pokušava angažirati i šegrt Klapić koji bi radije i dalje klapao po tastaturi svog kompića. Bolje da se ja ne miješam.
    Idem dalje u iščitavanje, ćaooooo! :-))))

    avatar

    24.07.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Kod mene akcija minjanje škure! :-))
    Banj ostavljamo do daljnjeg!

    avatar

    24.07.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • fulvus

    ova današnja priča ti je genijalna, od lavaboa, svrdla i kita. I guza naravno. Ja ne bih prešutjela samo to što znaš ime prodavačice. naime, da to pročitaš s računa i upamtiš, ima neko dublje značenje. I to bi me dovelo do njezine prekrasne guze, a ja bih te onda pitala, što je s mojom? I moja je dobra. I eto ti svađe radi običnog crijeva....uvijek svađa zbog crijeva, ovog ili onog...:)))

    avatar

    24.07.2008. (16:58)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Pero - joj, je. Imam. Ja guzoljub, on sisoljub. I uvijek bi se on i ja našli pred istim ulazom istog komada, obojica zbigecani, s cvetekima u ruci... Ma, drama. A sad kad se nadjemo, smijemo se. Ko dva pedera. Komadi prolaze. Kaj ćeš. Tempus fuckit. :-)
    @ Levant - Ti si iskusna i pametna žena. Mogao sam fino lavabo slikat. I silikone razne. I gumice poderane. Pamtim. Ti se diveć' na bistrookosti. :-)
    @ Primijau - pa, i to stoji. Među ostalim. Jelo i ja smo ovaj gore spomenuti dvojac, jedan sike, drugi guze... Zajedno smo neuništivi. :-)) Primaaaak..... :-))
    @ Gustirna 1 - ????????? sad se dolazi sa onog planinarenja....???? Ttt!
    @ Gamezzz - činiš me tako beznadno starim.
    @ Gustirna Riloudid - ma, to je tema za serijal! Koje ste vi žene mudrice; znaju na poslu vladat, torokat, kuhat, bit ljubavnice, pilotice. A, kao, ne znaju kvaku zavidat, benzin nasut... Mudrice, svijetom vladate! Ajmo, pravac banj, kacavidu u ruku i MuškomeN pokazat, kako kvaka stoji... :-))
    @ Čiovka - počašćen! A i banjam po kućama; vlastiti silikon; diskrecija zajamčena... :-)) ;-)
    @ Fulvus - Tebe mi se dođe bojat. Ti mene razmeš. :-)

    avatar

    25.07.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    pusa iz Umaga od vodenjakuše :))

    avatar

    25.07.2008. (13:25)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Jupiiicaaa - pa dobro, di si? Di su tartufi za mene? Enefu crko laptop, dok nas tu izgladnjuješ... Vezat Te za naopačku stolicu treba, Ti... Vodenjakušo! :-))

    avatar

    29.07.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...