Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • dordora2

    Evo, evo ja se javljam.
    Jesi li napravila plan zaduženja? Meni daj nešto lakše, kad sam se već
    prva javila. Samo nemoj da moram čistit ribu...:P:P

    avatar

    18.07.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • levant

    ja tvoju ideju smatram genijalnom. no od tebe drugo nisam ni očekivala osim genijalnosti. no da mi postavimo neke kockice na svoje mjesto. odmah, tako da poslije ne bi bilo nisam znao. jahta se zove agram a agram je zagreb. pri čemu vidim da me doziva. mislim di će zagrebčan neg u zagreb. stoga smatram da ja netrebam sufinancirat niš. a onda još i to sa posebnom kabinom mi moraš objasnit po kom kriteriju ti u zagrebu imaš posebnu kabinu. tak!

    avatar

    18.07.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • levant

    ps. sad žurim kupt dreskod i stižem...:)))

    avatar

    18.07.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • levant

    i još nešto. ovo što dordora kaže o zaduženjima. zaduženja s gnušanjem odbijam. :)

    avatar

    18.07.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • file

    @dordora - zaduženja su striktno podijeljena. Tebe je dopalo ljenčarenje uz jacuzzi. Moš se i okupat koji put. I moraš potrošit bar deset litara zaštitnog sredstva za sunčanje. Nemoj da te vidim ispečenu... Ribu? Bljak, nema čišćenja, zaletit ćemo se na Maltu na ručak. Ili Cannes. Ili negdje...:)))
    @levant - hm... sad si me zatekla, bemti, iden Grgiću predložit da promijeni ime jahte u Ljubuški. Mislim, šta se ima čovik sramit rodnog mista. I onda kad prominimo ime, da vidim ko će mi se grebat za oslobađanje od sufinanciranja. Dobro, ti si se prva sitila, pa ti moram prihvatit zahtjev... Ali to je zadnji. Mislim, ima vas tamo puno, 800 iljada vas ima.
    Novo ime rješit će i moju zasebnu kabinu koju dobivam po kriteriju da sam se ja PRVA sjetila cijele stvari. Pravo prvenstva ti se to zove.

    avatar

    18.07.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • levant

    nekako si me sad preveslala žednu preko vode. jer naravno da si se prva sjetila kad si ju prva vidjela. mislim ti si tamo mi smo tu i ja ju ne mogu vidjet a da sam ju vidjela ja bi se to isto sjetila. dakle tebi pomogao geografski položaj pih. no dobro, neka. izuzela si me iz financijskih troškova pak ti prepuštam tu kabinu, ko da meni stalo bit samoj u kabini. ja ću si dovest neko muško a ti kak hoćeš. budi sama , al nemoj mi poslije dolazit i plakat nek ti posudim apolona..
    :)

    avatar

    18.07.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - dobro. Pih. Muško. Pa još apolon. Nemoj da ja dovedem apoksiomena. On je zgodniji.
    I samo da znaš. Ako nije bloger, plaća duplo. Ha, ha, i za tebe plaća.
    Jesam te!

    avatar

    18.07.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • levant

    :))

    avatar

    18.07.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • fulvus

    ideja ti je više no brijlantna, ja se svakako zapisujem u posadu. ja ću glancati pozlaćene rukohvate, pipe i lonce, sve što se treba glancati. I cijena je prihvatljiva, a za spavanje nije bed, stisnućemo se. slažem se s tvojom konstatacijom da je apoksiomen zgodniji, ja bi njega isto glancala.:)))javi se s točnim rasporedom, a prugastu plavobijelu majicu idem trkom kupit.

    avatar

    18.07.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Eto, ja neću u posadu nego ću privezat svoj brodić ka lajbot, svugdi ić s vama, a uživat u svon komodu :)

    P.S. Lako ti je puštat Fizija pišat u zahod kad mu drugo naplatiš. U mene je sve mukte, al zato nema pišanja :)))

    avatar

    18.07.2008. (15:25)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    dobro sam nabasao na ovaj post a zamalo otputovao u egipat,,stvar je ovakva,nazvao,ugovorio i idem 1.osmog-jahta me čeka u dubrovniku,3 tjedna,,cijenu nisam ni pitao no vlasnik mi je rekao da ako ju slikam izbliza onda 50 eura po slici,a ak izdaleka onda 30 eura po slici,,mislim da ću ipak uzet opciju da ju slikam izdaleka,,,naravno da dodatni paket nisam uzeo jer da bi njenu palubu dotakao mojom cipelom treba platit 500 eura,a ako je đon od umjetnog materijala onda i cijelih 700 eura,,-znaš šta-ti koji su nas opljačkali,kojima ljudi rade za 2000 kuna a oni se šepure,da znam roniti bih podronio po noći i odrezao im dna od jahti,pa nek budu u vodi do grla umjesto u svili

    avatar

    18.07.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Ja samo u čamac...drveni...u željezni ne bih, jer znamo da željezo ne pliva već tone (Titanic)...pa onda ako se i prevrne imam se za čega uhvatiti, a za željezo ne možeš, jer te povuće na dno...zato ne prihvačam tvoj prijedlog...a ne radi tamo nekih 700-tinjak Eura...pusa...

    avatar

    18.07.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  • file

    @fulvus - ma vidi ovu sada, ona bi glancala i čistila, motala mi se oko mene dok ležim na zlatnoj ležaljci... ma ne može!!!! Rekla sam da nema rada! I gotovo! SAMO ĆEMO SE PRAVITI DA SMO POSADA I POSLUGA! Jasno?!:))))
    @Koraljka - a i ti si zavidana, majketi. A diš spavati? A da, u našoj garaži...:)))) (A lako tako primat goste, kad ne smiju pišat dok se ne vrate u Slavoniju, Zagreb, ili di već...)
    @fizi - misliš da bi ove dvi slike u postu mogla platit 80 eura...uf... dodat ću to u troškove najma, pa ćemo podilit... :))))
    (A što misliš što bi im ja radila kad prođu i potope mi dvorište, na plažama naprave takav rusvaj da majke danima traže dječicu i peraje i dihalice... )
    @Ribarnica - e vidiš, ti iako si kontinentalac, kužiš stvari. Ja se cijeli život pitam kako to da željezni brodovi plivaju. Je, objasnili su mi na satu fizike, ali isto ne kužim...hm, a kako grdosija od avijona leti...?
    Jebiga, Franc, pokvariću si krstarenje s tim pitanjima, a mislila sam mozak na pašu poslat...:))))

    avatar

    19.07.2008. (08:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...