Komentari

breaking0sunshine.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Jacqueline

    Sviđa mi se ovo, honey.
    Ti i Hayden ćete ovo dobro razraditi, barem mi se tako čini.
    Seward me, kao što sam rekla na Haydeninom blogu, podsjeća na Everwood.
    Svi se čine tako srdačni, topli.....
    James. Well, tipičan Englez koliko mi se čini.
    Moglo bi tu biti nešto.....
    Morwitz mi se nimalo ne sviđa. Podsjeća me na jednog od mojih profesora. =(

    Volim te.

    avatar

    17.07.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • Apple

    Meni se užasno sviđa. Pogodila si Seward točno onakav kakvim ga je i Hayden opisala i vidim da će ovo biti odlično. Oduševljena sam tom idejom! =)
    Vidi se na Hayden ta promjena. Sva je povučena i nekako depresivna, a opet i želi i ne želi biti takva. Savršeno si ju opisala i shvatila njezin karakter, koliko ja vidim. James mi se ne sviđa. Ponaša se djetinjasto; to je sve njemu novo i sad ga svi moraju žaliti. Ne sviđaju mi se takve osobe. Balavi je, koliko sam ja shvatila iz ovog posta, ali to je samo prvi dojam i nadam se da će mi se slika o njemu promijeniti jer mi se čini kao dobra osoba.
    Eto. Pozdravljam te.

    avatar

    17.07.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Autumn

    prvo, naslov mi se jako sviđa. potpuno istinito. zanima me tko je rekao?!
    drugo, priča je svakako zanimljiva. sviđa mi se kad se osobe nadovežu u priči i biti će zanimljivo pratiti i tvoj i Hannin blog. znam da ćete se svaka usredotočiti na svoj lik, ali opet će tu biti neke sličnosti i to mi je predobro. mislim da ovo nije zadnji put da spominješ Jamesa, zar ne?! britanac je, morala si znati da oni ne pokazuju osjećaje i da su osorni! he, he. upravo zato mi se i sviđaju, a ne odmaže ni naglasak.
    hvala ti što si me uvrstila u priču. to mi puno znači.
    volim te!!

    avatar

    17.07.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • Mist

    Isprva samo : Yay, konačno ovdje post!

    avatar

    17.07.2008. (12:49)    -   -   -   -  

  • Mist

    'prosti, ja sam nadasve zbunjena. Gdje je tata doktor, brat sportaš...pas?

    Malo mi je post bio dugačak i gubila sam koncentraciju, no pročitala sam do kraja :) I upalila sam si ovu pjesmu, super mi je. Dakle, sviđa mi se opis Hayden, iako ostavlja anoreksičan dojam, ne znam zašto, tak si je opisala kao da ima 20 kila sa željeznim krevetom. Ok dalje, preskačem ravnatelja i sve, na ovog lika. Sviđa mi se ali bi ga kresnula po glavi jer je Englez i taj njihov užasan naglasak, bljak, samo zbg toga bih ga lupila. Mm, da mu ja tamo dođem ne bi više bio toliko samouvjeren, mamicu mu njegovu. Ali ova rečenica me ubila : nije rasist, no ne voli crnu rasu. Ne kužim, iskreno rečeno. To u biti i je definicija jedne vrste rasizma. A ovaj profesor ne podsjeća na moju bivšu iz bilogije. ah.

    Mislim da je to to. Pusa!

    avatar

    17.07.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • Hayden

    *wub* Hvala ti na onom što si napisala u uvodu. Meni je jako drago da si prihvatila moju ideju za paralelnim pisanjem. Poznavajući tvoju ogromnu maštu, znam da ćeš pretvoriti ovo u sjajnu priču čija će se radnja sve više zahuktavati.
    Hayden si prikazala predobro. Vidim da si jako dobro upoznala njezin karakter, skoro ko i ja. Istina, to je zato što si upućena u priču unaprijed, ali ipak si neke stvari opisala bolje od mene. Zadivljena sam!
    Jamesa obožavam. Ne znam zašto je svima tako odbojan britanski naglasak, ja ga obožavam. I još si stavila Gaspyjevu sliku. Znaš koliko njega volim...Ipak sam ga ja i otkrila tebi, a sad mi ga kradeš! Ali super paše uz Jamesa. Baš ga tako nekako i zamišljam.
    Ovaj profesor a.k.a Deda je mrcina. Podsjeća me malo na mog profesora latinskog, izuzev toga kaj on nije sadist i rasist.

    Volim te jako puno i ljubim te u čelo! :-*

    xoxoxoxoxoxoxoxo

    avatar

    17.07.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • Otrovna

    Sviđa mi se ta isprepletenost. Zanimljivije je, a i lakše je pratiti obje priče. Obično se gubim u pričama i onda moram čitati ispočetka. To je lijepo kada osoba ima tri posta ali više od toga je ubojito. Nvm.

    Bio je dokumentarac o Neronu na HRT-u. Na kraju ispada da on nije bio lud već samo umjetnik kojeg je bolesna majčina ambicija postavila na tron. Ne znam zašto sad pišem o neronu. Prisiljavam se da stanem.

    Ok, vraćam se na post. S obzirom da tebe znam tek kao Rebeccu McOwen i Hayden kao Hannu, ne mogu suditi je li to ta Hayden kakvu je ona sama zamislila ili ne. U svakom slučaju, vidim sličnost između Hayden iz njene priče i Hayden iz tvoje priče. Ali mi se čini da ni to nije posebno važno.

    Meni se sviđa profesor latinskog. Ima nešto što mi je simpatično. Zaista postoje ljudi koju ne mogu biti deklarirani kao rasisti, ali imaju određene predrasude. I sviđa mi se ta njegova karakteristika, ne zato jer je podržavam već zato jer ga čini jedinstvenim.

    James. Pa recimo da sam i ja na neki način ljubitelj Engleza (doduše malo manje u zadnje vrijeme), James mi se sviđa. Pomalo djetinjast, ali frajerski djetinjast. Ima ono nešto što me zaintrigiralo da otkrijem nešto više o njegovoj ličnosti.

    U svakom slučaju sviđa mi se promjena. Stil je lagan i lako čitljiv, nenaporan. Zapravo, čini mi se da tim stilom o kakvoj god tragediji pisala ja bih se vjerovatno nasmijala. Tako djeluje na mene.

    Stajem. Počinjem pisati nebuloze.

    Pozdrav.

    avatar

    17.07.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • Mist

    Znam da su Janezi Slovenci *smije se* Ja volim Janeze, i bratići su mi Janezi, simpa su, ali oni tvrde da su Hrvati, jer su im roditelji rođeni u Hrvatskoj. Ma smiješni su.

    avatar

    17.07.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • Lana

    Aljaska. Čini mi se da bi stvarno bilo lijepo živjeti tamo, unatoč hladnoći koju i ne podnosim baš najbolje.

    (...) i ugledala hrpu novih, sjajnih knjiga za ovu školsku godinu.
    Volim miris novih knjiga (:

    "Kakao, molim." Ovo mi tako čudno zvuči. Da kćer majci u ovakvoj situaciji kaže 'Kakao, molim' umjesto jednostavno 'kakao'. Dobila sam dojam da u obitelji vlada strog odgoj.

    James mi se sviđa. Svidio mi se i prije nego li sam stigla do njega u postu. Činjenica je da ga predstavlja Gaspard *cerek* Kad smo već kod njega, jedva čekam da ga vidim danas kako jeducka ljude :P

    Gdje su nestali tata doktor i brat sportaš? Koliko sam shvatila, ovo je potpuno nova priča?

    Love you.

    avatar

    17.07.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Odlično. :D

    Seward je mjesto mojih snova. :D Definitivno.
    Sviđa mi se kako si se nadovezala na Haydeninu priču, baš mi se nekako savršeno uklopilo. Samo ne znam zašto su svi opsjednuti Gaspardom. Meni on i nije nešto, jedino mi je dobar u filmu Hannibal početak. Obožavam taj film. :D Ali James, kao lik, mi se stvarno dopao.
    Inače, mrzim britanski, irski i škotski naglasak. Ne gajim prevelike simpatije prema britancima & co uopće, ja sam više zainteresirana za narode kakvi su Nijemci, Finci i sl. :D
    Profesor jeste smarač, ali na neki način je i zabavan. Podsjeća me na moju razrednicu.

    I love this story. :D

    P.S. imam novi post na Margaret Rivers

    avatar

    18.07.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • Hayden

    post
    volim te :-*

    avatar

    18.07.2008. (18:03)    -   -   -   -  

  • Evangeline Zara

    Na dobrim si djelovima prekidala. Ne onako da moras cekati novi post da vidis sto ce se dogoditi, a nisi ni totalno zavrsila dio. Bar tako mislim.
    Seward me malo podsjetio na seriju Kuca na plazi, mislim da se tako zove.
    Soba je prekrasna! I ja sam mislila tako svoju urediti. :-D
    James je sladak. : P Gaspard Ulliel- : P

    Profesor mi je najbolji. Hehe. Cini se zestokim. ; )

    I ja sam malo zbunjena.
    Ovo je nova prica ili sto?

    Idem.

    Pusa*

    avatar

    18.07.2008. (18:51)    -   -   -   -  

  • Evangeline Zara

    Znam da kasnim, ali tu je...

    Post : )

    avatar

    19.07.2008. (15:53)    -   -   -   -  

  • Lana

    Postek ( :
    Ljubim.

    avatar

    19.07.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  • Jacqueline

    Post na Yvonne.
    Neće mi promijenit link.

    avatar

    20.07.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • Nora

    Jako mi se sviđa. Super mi je to što si se odlučila nadovezati na Haydeninu ideju. Istina, tako je lakše čitati obje priče. Stvarno, svaka čast na ideji! Kao što sam već rekla Hayden, Seward mi je predivno mjestašce. Onako toplo, gostoljubivo, okruženo planinama. Savršeno. Definitivno bi voljela tamo živjeti. Super si opisala Hayden. Baš onakvu kakva je. Čini se da Hayden toliko ne smeta to što dolazi u novu školu, a ostavlja dojam osobe koja se teško može prilagoditi u novoj sredini. Neznam zašto James svima ide na živce. Istina da taj cinizam zna biti iritantan, ali meni nije. A i ono najvažnije predstavlja ga Gaspard, što nikako nije zanemariva činjenica:) Koliko se meni čini, ovo je potpuno nova priča. Mislim, nema više brata sportaša i sestre šminkerice? Ili se varam?

    Volim te!

    avatar

    21.07.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • *Call me Bella.

    zadnji post....

    ='(

    tvoj kopmmam kad dodjem kuci...

    pussa

    avatar

    21.07.2008. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...