Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • suncokretica

    Dobro ti jutro! Ne mogu ni zamisliti tvoj šok kad si ga vidjela!!!!!!! I moja bi reakcija bila AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    E, baš nedavno je kum pričao da je njima uletio šišmiš u kuću. Riješio ga se tako da je oštro zavrtio ručnimom, omnako ko helikopter, to ga je valjda zbunilo, onda ga je klopio, ošamutio i izbacio van.
    I ubuduće navlači bar zavjese!!!!!!!!

    avatar

    17.07.2008. (06:11)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Ajme, sva san se naježila dok san čitala !
    Razumin te skroz, jasno mi je zašto u 4 ure još nisi zaspala, ne bi ni ja, evo sad zamišljan kako mi se zapleja u ove dvi dlake na glavi pa čupa on, umiren ja.
    Stavi mriže na ponistre, to bi bilo dobro, zrak ulazi, razne nemani ne.
    Volin ja sva živa bića, cviće, kamenje, sve, al nek svak bude u svon domu, ne u mom.
    Aj popodne u pauzi učini pižolet, inače neš izdržat.
    Baćin draga moja.

    Ko da ja znan kako san uspila slikat misec, ništa ti ja ne diran u menu, samo okinene pa šta bude neka bude :)))

    avatar

    17.07.2008. (06:18)    -   -   -   -  

  • file

    Kad je meni tako jednom šišmiš uletija u stan pa je akcija istjeravanja i spašavanja trajala jednu uru, ja sam zaključila da su sve one priče o njihovim radarima izmišljotine. Oni su navodno slijepi ali im sistem navođenja nepogrešivo pokazuje put. Ovaj sirotan nikako nije moga prozor pogodit. Nikako. A valjda mu je sustav bio u kvaru. Ka hrvacki vojni helihopter. Ali mi heroji smo ga uspili spasiti, tj. potirati vanka.

    avatar

    17.07.2008. (08:23)    -   -   -   -  

  • greentea

    ajooooj! jadni mali šišmiš! kako li se on jadan tako mali i nejačak tek uplašio tebe tolike s tolikim krakovima ko četri šipke kojima mlatiš okolo! on je na nepoznatom terenu, jadan možda je mladuče zalutalo pa mu fali mama, a ti tu urlaš ko neka neandertalka! vidim da ste svi vi otočani pomalo s bračkim genima, žao vam dat 5 kuna za 20 metara mreže za prozore, imaš i onu s čičkom na rubovima -samo ju zaljepiš za ovir i držiš otvoren prozor sve do zime ako treba! to bi spasilo malog šišmiša od ovakvih njemu strašno stresnih situacija. jadan. baš si smotana. ja bih jednostavno otišla prespavat u obližnji hotel.
    nemoj da mu slučajno padne dlaka s glave ili krilca - ima da mi platiš onih 4000 kazne! zaštićen je i ugrožen ON, a ne TI.
    šišmiši ko i većina životinja osjećaju fine energetske vibracije u prostoru - kak se ON osjećao dok si ti histerizirala? smiri se i pošalji mu malo ljubavi, osmotri ga malo bolje pa ćeš vidjeti da si fakat dobila krasnog prijatelja za zajedničko bloganje u noćnoj smjeni! konačno jednu noć nisi sama.
    to pokazuje da se situacija razvija na bolje. zasad šišmiš, a uskoro možda i neki sisavac iz viših redova....možda čak i dvonožac!
    eto, valjda sam ti pomogla da osvjetliš problem sa pozitivne strane. ak ne bude htjeo van, pa ga zadržiš kao kućnog ljubimca -bar će ti polovit sve muve, komarce i ostale insekte po kući. drž se ziben! navijam za tebe!:)))))))))))))))

    avatar

    17.07.2008. (08:28)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    a čuj,mora i tebi neko pit krv na kapaljku,šta bi ti bila bolja od drugih,no se ja kao vrstan zoolog premišljam da to nije šišmiš,ti si vidila neko smeđe čudo di ti je uletilo a to more bit i veliki noćni leptir ili čak da se nekom malom švabi ća se igra ispod škura omaka frizbi,,,može svašta bit,,čita sam ja jedan test kojim se more točno ustvrdit jel šišmiš oli nešta drugo,čak se tim testom ustanovi jel šišmiš čovjekoliki oli divlji šišmiš,,test je lipo i lako provest u dilo,uzmeš taj svoj kompot od višanja pa ga naveče izjedeš cilog,ispiješ i sok iz njega,onda dvi minute posli izjedeš 2 jogurta pa zapališ dvi cigare,onda pojedeš nešto masno,pa na sve to izjedeš 2 paradaiza oli vaša pomidora,al da budu prezreli-i onda preostaje samo da legneš spavat,,ujutro čim se digneš pogledaš ispod sebe,ak si se ulitala,odma trk i otvori vrata di je šišmiš u pritvoru i osmotri njega--test je pozitivan ak si ti ukakana od guze do kolina a šišmiš od glave do guze (jerbo on visi pa kako kakat a da neode na glavu)ako šišmiš nije ukakan od glave nego od guze onda nije šišmiš,i treće riješenje je ako si ti ukakana od guze do kolina a usputno i zida zahvatilo-onda ono nije šišmiš a ti si proliv dobila ka da si moje guske jela

    avatar

    17.07.2008. (08:39)    -   -   -   -  

  • levant

    ha! on je izvidnica. ako mu se svidi ići će po familiju..:))))).

    avatar

    17.07.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    nemoj ih se bojati draga, divna su bića... i ja sam ih se bojala dok nisam nešto doživjela... fasada na kući nam još nije iz vana bila završena, pokraj balkona je iz cigli stršala neka žica i jedno jutro sam ugledala sva mala šišmiša na njoj... naravno da je prvo bila panika, jedva sam se odvažila proći ispod i otići na posao... vratila se a oni još na istom mjestu... nakon dva dana sam nagovorila nosoroga da nešto poduzme, jer se više nije primjetilo da se pomiču... dugačkim štapom je dirao po njima i srušio ih mrtve na zemlju... tek tada smo otkrili da se jedan naboo na žicu, uginuo, a drugi je ostao uz njega, na kraju i on uginuo... pretpostavljam da su bili majka i potomak ili možda dvoje zaljubljenih... i kad sam ih tako gledala, shvatih koliko su to posebna i predivna stvorenja...
    i samo da znaš, više će te komarci izgristi i popiti krvi ;)
    pusa

    avatar

    17.07.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Samo sam došla vidjeti jel izašao?! :))))))))))))))

    avatar

    17.07.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Meni je baš lipo kad ti pišeš onako snervano a ne književno.... i nasmijala san se na bakule..... a šta sa pipištrelon..... otvori grilje pa će izletit! :-)))))

    avatar

    17.07.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ma sta se imas bojati tog malog nevinog stvorenja i ptice i sisara :)))))
    vidim po ovom sto je napisano da ti vise volis kad izadje negokad udje i morat cu se o tome posavjetovati sa kolegom akademikom fizikalcem :))
    Salu na stranu mislim da ni meni nebi bilo svejedno da sam bio u tvojoj situaciji :)))

    avatar

    17.07.2008. (18:12)    -   -   -   -  

  • Katja

    Onda, jel otiša ?
    Ja bi ka i ti, zabarikadirala se i čekala jutro :)

    avatar

    17.07.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • skaska

    a meni baš usfalilo prašine sa šišmiševih krilca

    avatar

    18.07.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...