Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Euro

    e pa cestitam dvije godine bloganja..

    avatar

    16.07.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Treba se radovati zbog nogov života..

    avatar

    16.07.2008. (12:12)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Čestitke na 300-tici! Takav je život, odlazi se i dolazi.

    avatar

    16.07.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Čestitam na lijepom broju , draga ..

    Čestitam na tetki -baki 3x

    A , život ... sama znaš i smrt je neizostavan dio kruga ...

    I nisi u krivu... bloger misko je i majstor misko ... i tako se i ja tješim ...da će mi biti sve svježe i čisto , a padam s nožica hihihiihhi
    Pusa velika :))

    avatar

    16.07.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • rU

    draga fanny, čestitke i na trici i na tristotici ... nije mala stvar biti trostruka baka- teta ... ja još čekam na tu radost ...

    a što se suncokreta tiče, doista ima neshvatljivih ljudi, neosjetljivih prema ljepoti.
    sjetih se kako je susjed posjekao vrhove cvjetova gladiola koji su iz mamine bašte 'provirili' u njegovu ... i moja je majčica reagirala slično kao i ti ... :-))

    avatar

    16.07.2008. (16:34)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Euro smijeh - hvala :)

    @Šajni - novi život je već stigao iz rodilišta :)

    @gogoo - tako to ide, što se može :)

    @Vitae - krug nas vrti, veseli i žalosti.
    I bit' će čisto, a u raju čistoće i skladu boja - naša Vitae pije kavicu i uživa :)

    @rU - sve nešto na 3. Mališa stigao kući, a Tara se hoće igrati s njim na svoj mali neshvatljivi način. Imat' će mama i tata posla da je drže podalje od iskazivanja nježnosti i ljubavi prema ovom malom stvorenjcu...
    Normalno da sam tako reagirala, istina je da me nije briga, ali pored svih kopriva od metar visine, ona našla krčiti suncokrete. Što možemo, svakakvih nas ima :)

    avatar

    16.07.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eh da, to su zivotni ciklusi :( no ipak imas vise razloga za slavlje, em trostruka teta em tristoti post.......CESTITKE :))))))) a malom Patriku se ocito jaaako zurilo na ovaj svijet! Pusa draga i glavu gore :))))))))))

    avatar

    16.07.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto skoro pa blog vršnjaci. Stariji sam samo mjesec dana ;))))
    A za ostatak sretno-tužne životne priče u biti se nema što reći. Niti biramo kad ćemo doći, niti biramo kad ćemo otići. Kad izvuku naš broj idemo. Bez obzira na zemaljsku moć pojedinca, to je jedina stvar na koju nemamo utjecaja...

    avatar

    16.07.2008. (19:18)    -   -   -   -  

  • Agua

    Ne znam, možda prije nisam trudnice zamijećivala, ali ja sam ih u posljednje vrijeme vidjela sigurno 15! Meni je to tako lijepo. :)

    U vezi čega ste me opričavale vas dvije? :D

    avatar

    16.07.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Čestitke tebi za tristoti i čestitke sretnim roditeljima. I kao što kažeš sa jedne se strane ulazi u život na drugu izlazi
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    16.07.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - bome mu se žurilo, došao je nekoliko dana ranije. Rijetko tko ima sreću biti istovremeno i mlada mama i baka-tetka. Ovo posljednje me posebno oduševljava, iako se kitim tuđim perjem :)

    @Manga - blog vršnjaci, da. Interesantno, a kao da se znamo godinama, to me kod blogosfere posebno fascinira :)
    Jedino što se novcem i moći ne da kupiti je - koliko ćeš dugo živjeti, ali tko zna i to će jednom biti moguće, a onda zna se tko će nagrabusiti :)

    @Agua - najljepša "debljina". Pogotovo kad je trudnica unatoč trudnoći - dotjerana i zadovoljna, to naprosto zrači.
    Rekla mi Marta da ćete zajedno u razred - konačno ;)

    @More ljubavi - hvala :) Roditelji imaju malu zbrku, love ritam, za tjedan dana će ga valjda i uhvatiti. Pozdravček vama :)

    avatar

    17.07.2008. (01:18)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Meni ovaj bebač izgleda siv :P

    avatar

    17.07.2008. (03:28)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ako bar jednom ne upadneš u koprive kako ćeš išta znati o njima?
    Želim ovo lijepo jutro podijeliti s tobom i osmjeh ostaviti :-)))

    avatar

    17.07.2008. (09:15)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Hehe, imala sam i ja takvih padova sa Zmajom :D Isto u grabu, samo ne sa koprivama, nego žbunjem... A i ograde nam nisu strane, hihi :)
    Ja jutros opet nisam išla na trening, a ne idem ni večeras... Ne znam, koliko sam nostalgična, toliko mi se ne ide... Prvi put proživljavam praznike i baš uživam :)
    Mali Patrik je baš slatko malo dijete (meni su svi oni premedeni :))) i mislim da će slika sa ovih dvoje biti još ljepša u troje... Čestitke mami i tati :) I teti - baki ;)
    Šaljem puse velike, vidimo se, čujemo se :)

    avatar

    17.07.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    A kad se konačno upoznamo, reć ćeš vjerojatno; i mislila sam da si stariji ;)))

    avatar

    17.07.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  • teuta

    Čestitam draga!!!!!! Nije mala stvar napisati 300-ti post...uh, koloiko su prstići morali raditi. E, da...takav je već život, nekome lijep u jednom trenutku dok drugom tužan. Pozdravček draga Fanny. Cmokkkk.

    avatar

    17.07.2008. (17:35)    -   -   -   -  

  • alkion

    I dobro je da sve ide nekim svojim normalnim tijekom. Ja više i ne brojim koliko vremena pišem blog... A ako se ne varam napisala si više postova od mene... Sad si me zaintrigirala i idem u provjeru... Evo provjerio sam - za par dana će biti točno tri godine i nekih dvestotinjak postova... :))) Ljubac malenom... :)))

    avatar

    17.07.2008. (22:47)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...300! Respektabilna brojka ali ni komentari nisu manje važni. Koliko si samo uvijek rado viđenih, komentara ostavila na tuđim postovima a koliko su ih drugi ostavili kod tebe. Osobno, ponosim se ponekim postovima ali me i više veseli razmjena mišljenja i doskočica kroz komentare. Post doživljavam kao svoj dnevni boravak a sve vas koji navratite kao drage goste...:))))))))))))

    avatar

    17.07.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Šajni - snimku nam je mama poslala mms-om, odmah drugi dan nakon poroda. Inače malac je crn i tamnoput, ali to se sve promijeni. Zmaja je bila crnokosa i dugokosa, pa je poslije sve otpalo :)

    @Dida - baš mi ništa ne bi falilo da nisam imala takvo iskustvo :) A i cijelu noć me tresla groznica i dobila sam temperaturu. Valjda sam pretjerala s dozom mravlje kiseline :)
    Hvala na osmijehu :)

    @Marta - znam :) A sjećaš li se kako sam se zbog one babe s paketima skoro u kandelaber biciklom zaletjela. A da ne spominjem onaj pad lani - na ravnom :)Zmaja je u četvrtak navečer hladila guzu u bazenu, dobro joj došlo hlađenje nakon kopriva. A ja se opet nisam okupala, već drugi dan smo uživali u Ledeninoj maloj u neplivačima. A poslije zaružili u birtiji na terasi :)Nisam se ni namočila.
    A kod mojih - napeta situacija, Tara ljubomorna, plače i gura se između brace i roditelja :)Ovo prvo vrijeme, ne bih im bila u koži.

    @Manga - ne kužim kontekst toga što si rekao, ali nije ni čudo, od jutra sam na nogama, kod susjeda, pa sprovod, pa poslije. Maloprije smo stigli. Tako da mi mozak više ne radi ni pola kapaciteta - zato objasni. Ako ne pustiš bradu, sve bude u skladu s godinama :) Još te mogu po šibice poslati :)

    @teuta - prstići su se natipkali :) Život je takav, kakav je, ništa se ne može protiv toga. Cmokač tebi :)

    @alkion - ne brojim ni ja, ali sve mi piše u blogeditoru. Ali koliko vidim, jača sam u kvantiteti. No bitna je kvaliteta :) Prenijet ću ljubac deliji :)

    @Sagi - da sjećam se , to si i Mangi spočitnuo. No, sjetila sam se i sama. Naravno, fućkaj blog kojeg nitko ne čita i ne komentira. Komentari su više od 50% bloga. Razmjena je najvažnija. I stvarno je ponekad zanimljivija rasprava u komentarima, koja često nema veze s temom, ili ono - isprovociraju se u komentaru komentari koji veze s temom posta nemaju - sjeti se mojeg klizanja na tankom ledu. Svašta se čuje u dnevnim boravcima :)

    avatar

    18.07.2008. (01:16)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Namjerno sam ga takvog nedorečenog ostavio. Trebaš samo maknuti veznik i sve će dobiti smisao ;))))

    avatar

    18.07.2008. (10:25)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Slatke li dječice :-))

    A , jadna zmaja.... mora da peče k'o sam vrag :-((

    I ja sam se neki dan prepoznala u postupku svoje juniorke i ostala zatečena i pitala se baš isto što i ti : imam li prava švikati kad sam bila ista ....hihih nije lako donijeti odluku..
    Pusa Fani , draga!

    avatar

    18.07.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - a ha, dakle ti si u biti neozbiljni dečec :) Viš kak danas mozak dobro radi, naspavala se ja do 11 (!!), preporođena, zahladilo, odmah je bolje. Što se mene tiće možda bude ono - mislio sam da nisi polovnjača :)

    @Vitae - slatki su i jako zamorni, nemam više živaca za skroz male klince :)
    Baš smo jučer komentirali, mi roditelji o odgoju djece. Priča mama onih brbljavica - kako su se nekad na starim biciklima vozili po troje - jedna vozi, jedna sjedi na guvernalu, a jedna stoji na prtljažniku. A u vožnji prođe mimo njih lik i štipne ovu odozada - za guzu :) I priznali smo sami sebi da smo bili ponekad čak i gori od njih i da im neke sitne stvari moramo kroz prste progledati :)

    avatar

    18.07.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Totalno ne bitno. Jer ako se kockice slože, čak i pilić-milić može spasiti planet od invazije. Teza je iz crtića, ali zašto ne... ;)))

    avatar

    18.07.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - patak Bubi, Pilić-milić i mama kokoška :)

    avatar

    18.07.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    krasno nema sta, sta ljepse od sitne djecice?? Glede povijesnog padanja u koprive hahaha sta reci, drzi jezik za zubima i smij se u sebi hahaha narodna mudrost kaze: jabuka ne pada daleko od stabla jel tako? i ja sam jednom fljusnula s bicikla sa jednom sestricnom, bogme smo se izgulile i natukle dobrano!!! Imala sljive po nogama duuugo, dugo! sta ces mlado-ludo! Pusa draga :)))))))

    avatar

    19.07.2008. (00:04)    -   -   -   -  

učitavam...