Komentari

magnifikat1.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Violet is sexy

    Oi!,
    zanimala bi me jedna stvar:
    ja nisam vjernica, premda sam krštena i odrasla u kršćanskoj obitelji ja sam sama izabrala svoj ateizam, tj. anarhizam... Isto tako mi nikada nije zasmetala tuđa vjera niti sam ja nametala svoj odabir nekom vjerniku. Ali koliko god ja tolerirala vjernike (ne samo kršćane) i njihov odabir oni mene više odbacuju i odnose se prema meni kao da nisam normalna. To se uglavnom događa u školi ali i izvan nje sam u nekim slučajevima naišla na ne baš lijepe komentare. Ja ne želim biti nepristojna i ne želim da me se krivo shvati ali uglavnom to tako ispadne i stvar postane gora.
    Još sam i dio punk pokreta pa taj dio mene vjernici shvaćaju kao mržnju prema njima što uopće nije istina ali oni ne žele shvatiti u čemu je zapravo riječ nego si već unaprijed zacrtaju mišljenje o meni, prije nego što me upoznaju, sude me po izgledu.
    Pa se pitam da li ih se na vjeronauku, u crkvi ili kod kuće uči da se sudi po izgledu?
    Voli li Bog sve ljude jednako? I one koji nisu vjernici? jer naposljetku Biblija kaže da nas je On stvorio, pa tako i mene, prema onima koji se na spomenuti način prema meni (i općenito punkerima i anarhistima) odnose Onaj koji ne griješi je u mom slučaju pogriješio?

    Moram spomenuti da nisam uvijek naletjela na ovakve slučajeve, bilo je i onih u kojima su me vrlo lijepo tolerirali i pružili mi priliku da me upoznaju, tako da ne mislite da sada izravno optužujem sve vjernike. Samo bih voljela da mi odgovorite na pitanja.
    Hvala

    avatar

    16.07.2008. (11:15)    -   -   -   -  

  • mariela

    @Dear Violet... BOG TE VOLI... (nastavak: vidi komentar na svom blogu)

    avatar

    16.07.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...