Komentari

nba.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • iggypop

    Gledao sam Kanadjane u dva prijateljska ogleda protiv Njemacke i utakmicu protiv Slovenije. Dosta su razocarali, niti je NBA dvojac Dalambert/Anthony uspio nametnuti svoju igru protivnicima, niti jedan Carl English pokazao ono po cemu ga pamte u Zadru. U napadu nemaju neki repertoar, jako mnogo traze 1vs1 situaciju, a u obrani su totalna rupa od prvog do zadnjeg.
    NBA - Marcus Camby iz Denvera u Clipperse...mislim da mi prosle sezone nikog nije bilo toliko zao kao Cambya u onoj petorci Denvera, jedan od najboljih obrambenih igraca NBA se patio sa cetvoricom egomana, koji ili neznaju ili ne zele braniti svoj kos..

    avatar

    16.07.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • guerilla

    Jučer je Hrvatska pokazala dva lica-katastrofalan početak(26:9 za Portorikance),no u slijedeće tri četvrtine smo Portorikancima očitali lekciju jer kada smo prvi put poveli(41:40)povratka za protivnike nije bilo jer u jednom trenutku bilo 88:69,a Hrvatska je rutinski privela utakmicu kraju(95:81).Svaka čast igračima i Repeši!Demolirati Portorikance i to bez Zorana Planinića je rezultata vrijedna poštovanja.Iako Repeša bježi od uloge favorita koji Hrvatska ima protiv Kanade jer su Kanađani jedva svladali Južnu Koreju sa 79:77(na poluvremenu su gubili 49:33),Hrvatska ako bude igrala kao što je igrala 3/4 utakmice protiv Portorika ne može izgubiti.Ipak Kanađani nemaju zamjenu za Stevea Nasha koji se oprostio od reprezentacije ako se ne varam.Predviđanje polufinalnih parova?Grčka-Njemačka,Hrvatska-Slovenija.

    avatar

    17.07.2008. (09:24)    -   -   -   -  

  • iggypop

    Dalembert Removed From Team Canada

    avatar

    17.07.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...