Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sanja

    Nasmijalo me ovo... Moja psina (crna labradorka), kada u Dravi vidi kako patke plivaju, ode plivati malo dalje da ih ne ometa... D

    avatar

    14.07.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • lion queen

    hahaha danas ni psi više nisu ono što su nekad bili....on je očekivao od tebe znak smije li reagirati na fazana... to me podsjetilo na vic kad su indijanci pitali vrača kakva će biti zima, da bi znali koliko drva trebaju skupiti, a vrač im rekao: zima će biti oštra i hladna. Oni skupili hrpu drva, a zima bila kratka i blaga. Druge godine isto pitanje, oni opet na šljaku, zima opet kratka i blaga....treće godine vrač vidio da je vrag odnio šalu, pa ode u grad kod meteorologa i pita ga: kakva će biti zima ove godine, a veli mu meteorolog: zima će biti duga i hladna, jer indijanci već dvije godine skupljaju drva za zimu :):) .....ti i tvoj psić ste kao meteorolog i vrač :):):)

    avatar

    14.07.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    hm, ja imam potpuno suprotan problem sa svojom mačkom, počela je loviti divlje zečeve :( ptice, miševi i krtice joj nisu bili dosta pa je tako dofurala doma prošli tjedan mladog divljeg zeca... ne bih opisivala u kojem je stanju bio...

    avatar

    14.07.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • dvazajedan

    možda je sigmund bio 'prelađen' ...

    a nama ptičica ne bi promakla ... hihihi

    Pero i Đuro

    avatar

    14.07.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    hehehe, ja svoju Fridu razumijem kad se pravi luda da ne vidi vrapčiće a kamoli tek one grdosije, vrane, jer je bila gotovo manja od vrapčića kad ga je prvi put vidjela ;)
    ali zato odlično nanjuši bambusove mladice u kamenjaru i sva važna raskopa kamen da bi mi ih pokazala i onda ih u slast žvakala... hmmmm, čini mi se da imam malu pandu pinčolikog izgleda ;)

    avatar

    15.07.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...