Komentari

negativni.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sinnerboy

    ...danas sam počeo sa gledanjem prve godine x-filesa, legos mi skurio prve 4 sezone i sad očekujem nastavak prženja. ajebote oma me ufatila nostalgija... a ovo će se pogledati. čisto reda radi.

    avatar

    13.07.2008. (20:37)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    A, baš me zanima kad će se sjetiti da naprave film sa spojenih nekoliko serija. Recimo, ekipu iz 'Friends' otmu vanzemaljci, njihova tijela nađu ljudi iz X-filesa i nakon što se Scully izdovolji na mrtvom Joeyu, sve završava na stolu Dr.Housea koji ih ... A, šta ja znam koji kurac on radi!

    avatar

    14.07.2008. (09:23)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @sinnerboy: ma pogledat ću i ja, ono, po defaultu... ali, ne mogu vjerovati, cijeli taj hype je davno prošao, i nije da izgaram od želje da pogledam taj film. kako ti su uopće da gledati seriju?!
    @veleBeat: e vidiš TO je ideja!:-)
    ali naravno da ne bi prošlo pred testnom publikom...
    BTW: ja isto ne kužim tog Dr. Housa, gledo sam samo jednu epizodu i tu je on napijo nekog lika ubojicu iz zatvora koji se pokušo ubiti, u bolnici, u bolničkom krevetu davo mu je viski, kao to će neutralizirati neke toksine koji bi ga inače ubili - lik je popijo toner od printera - kasnije ipak tip umre kao neka popratna reakcija, al ok je, ionako se htio ubiti.
    jednostavno me lik, koji je glumio debila u Crnoj Guji ne može uvjeriti da je doktor!:-)

    avatar

    18.07.2008. (09:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...