Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • skor

    Devojka Leta 08.

    avatar

    15.07.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • domaca prica 1.

    Gasterbajteri.Vise puta na ovom BLOGu sam pravio sale na racun ovih " nasih ", "ljudi ". Recimo da je ga gasterbajter turcizam a normalno znajuci da je ova strana rec germanskog porekla. Mnogo mesta bih ovde zauzeo da izanaliziram barem osnovne razloge odlaska pojedinaca ili familija sa rodne grude u Beli Svet. Samo jedan cu pomenuti koji je generacije odvlacio u dvojezicne sredine. NOVAC. Opet najcesce pravdanje " nasih " da nise gasterbajteri je da su to oni koji tamo sljakaju da bi ovde kucu sagradili. Da bi temu maksimalno suzio zadrzacu se na" PARAMA ". Svi smo svesni da je ova nasa napacena Srbija finansiski iscrpljena ( da u detalje ne ulazim ). A opet oni koji pored turistickih putovanja dolaze da nas " svoje " obidju, objasnjavaju nam kako su tamo naucili da sa svakim " dinarom " ekonomisu. Sto je uredu. I jos jednom da skratim, rezimiram.Ako uzmemo normalan inteligentni um tamo i ovde.

    avatar

    17.07.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • domaca prica 2.

    Mi ovde najcesce nismo radili ili je priroda posla sasvim drugacija, pa tih 8h pet dana u nedeljiimali smo se vise druzili ( i razlog nastanka teksta) i Filozofirali. Osam sati svakog dana imali smo vise da se bavimo filozofijom materijalizma i idealizma. I zavrsno skracivanje. Nemojte nam prodavati maglu u podne kad smo svesni da mi ovde po prirodi okruzenja smo bez novca, vec vi nama platite pice ( ili vec) i slusajte.

    Sve ovo se ne odnosi na one koji su tamo ( daleko ) na doskololavanju.

    avatar

    17.07.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • nikad dosta dškololavanja

    E baš ti hvala što si me poštedeo, ja kao student na doškololavanju imam potrebe za novcem jer tako priroda nalaže, jel' (mislim, student i tako to, a nije čak ni zapalio žito). Ovi što tamo ništa ne rade, samo piče i zajebavaju, e ti bi trebali da udele koju kintu, kao što si ti već kazao. Ja, kad se doškololujem, pa se vratim u ovu moju napaćenu Srbiju, pa kad se odlično zaposlim na osnovu doškololavanja, imam svima piće da kupim, ko što ti reče, i koga znam i koga ne znam. A posle, he, pa koji sam se kurac doškololavao, ima da udarim i da filozofiram, i to i idealistički i materijalistički! A ovi gastosi, ko ih jebe. Ionako će se stopiti u turcizme, jel'.

    avatar

    19.07.2008. (03:10)    -   -   -   -  

  • trt

    Kaze se doskolovavavanje!

    avatar

    19.07.2008. (03:39)    -   -   -   -  

  • nikad dosta dškololavanja

    Aj ne seri. Stvarno??

    avatar

    19.07.2008. (06:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...