Komentari

gojanec.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • cupavi

    Nismo odustali Grga!!! Bar ja nisam :). Znaš da Vlatko nema vremana baš, a i ja sam se sad zezao s ispitima. Ti i Vlatko očekujete od mene da vam se javim svaki put kad bi svirali, a ja sam vam već nekoliko put naglasio da mogu skoro svaki vikend i da mi se javite kad ste slobodni. Već mi je postalo glupo Vlatku pisati za probu kad onda ili ne odgovara ili veli da nemože. Rekao sam vam jednostavno "Kad možete javite se pa budemo svirali", samo kaj se toga niko ne drži nego se očekuje od mene da sve organiziram. Tak je funkcioniralo na početku dok sam još imao vremena pa sam vam se stalno javljao, al trebate i vi malo pokazati da vam je stalo do toga da svirate. Me kužiš? Budemo se sve dogovorili. Ajde čujemo se. Kiko

    avatar

    10.07.2008. (16:02)    -   -   -   -  

  • Grga

    Razumijem ja tebe i ako misliš da možemo imati probe bez bubnjara, onda još uvijek ima nade, ali to onda neće biti onako kako bi trebalo biti. Nije problem ako ćemo se naći s vremena na vrijeme i malo odsvirati sebi za dušu, ali ako želimo imati gaže i svirke na koncertima onda jedna proba mjesečno nikako ne može biti dovoljna. Vidiš i sam kako je išlo do sad, tim tempom trebalo bi nam pet godina da se pripremimo.
    Ne krivim nikoga i nikome neću govoriti kako da živi svoj život, ali za donekle ozbiljnu svirku i ljudi trebaju biti donekle ozbiljni. Znam da Vlatkec ponekad vozi i nedjeljom, a osim toga i on ima privatni život, baš kao i svi normalni ljudi, ali isto tako se sjećam da smo se još prošle jeseni dogovorili da sviramo svake nedjelje (osim ako STVARNO nešto iskrsne!) u 6 ili po dogovoru, ali je taj dogovor trajao doslovce 6 dana, jer se opet odnekud pojavila tekma sa koje se ne može izostati. Još mi je čudnije da si ti, recimo, slobodan dok Vlatko igra, a igrate u istom klubu. Zar ne? Ne znam, jbg.
    Shvaćam da imate obaveze, ali nije baš mala stvar ni čuvati dijete cijeli dan. Budete vidli. ;)
    Ako ja mogu odvojiti barem nedjelju za probu (a mogao bih i više), onda vjerujem da možete i vi. Mislio sam da se ti ipak s Vlatkom čuješ i vidiš češće nego ja, a ipak sviramo kod tebe. Znam da nije ovo baš tekst kojeg bih trebao pisati na blogu, ali tu ti odgovaram na komentar. Sad će Vlatkec reći da serem po njemu, ali to zaista nije tako. Ipak je on faktor o kojem ovisi svaka naša proba i zato bih volio da ga možemo "imati" barem jednom tjedno, ako ne i češće. Ali, ako čovjek nema vremena ili mu se neda, ja ga ne mogu natjerati.
    Znam da od našeg sviranja nema novaca, ali na ovaj način nikad neće ni biti.
    Meni je ipak samo do sviranja, a za živu svirku trebamo bubnjara.
    I to je činjenica oko koje se sve vrti.
    Ili imaš neku drugu ideju?

    avatar

    10.07.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • Furka je moj užas...

    "Nismo" odustali Sused. Samo smo si uzeli malo odmora. Ja sam kupio novo pojacalo i sviram svaki dan. Cak se i Erik uci svirati. Doduse, on za sad svira nogama,jer su mu ruke jos prekratke, ali moze se mjeriti sa mnom. He,he! : )
    Siguran sam da ce i Lovro nauciti svirati, pa ako okupe band, jednim djelom cemo i mi biti zasluzni za to. I to je nesto,ne?
    Uglavnom cul sam se s Kikijem, rekel da dojdem na probu pa mozda i dojdem. Nebre se sam tak raspasti band koji sam zapravo ja okupio? Ili? :)

    avatar

    12.07.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • Grga

    @ Furka:
    Sused, pa ti si češće na mom blogu neg na svom!!! Kad bude "novi" post i neke slikice?

    @ Čupavi:
    Kaj, bude kakva proba ili barem jamm?

    avatar

    13.07.2008. (01:27)    -   -   -   -  

  • Furka je moj užas...

    He he. Novi post bude kad dobim na lotu i kad dam otkaz. Onda bum zaposlil dvije tajnice koje budu svaki dan pisale postove! :)

    avatar

    13.07.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  • Furka je moj užas...

    ...a mozda i stave "neke" (svoje) slikice!

    avatar

    13.07.2008. (09:10)    -   -   -   -  

  • Ana Marija

    Mislim,ako svi komentiraju to (ne)sviranje, onda MORAM i ja! Da Grga: nismo odustali! :-) Meni je isto stvarno vec dosta! Morala si budem naci novi bend i onda budem jos veci FAN nego vama. :-) Ajde, zdrmajte malo Vlatkeca pa da to budu prave probe. Tj da uopce bude proba! Pozdrav Lovri i Mariji!

    avatar

    14.07.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • Grga

    @ Ana "The Candy Lady" Marija:
    Bend je u takvom stanju zato jer ti nećeš svirati klavijature! A lepo sam ti rekel da ih dopelaš...
    XD :-*
    Kaj ima kod tebe?

    avatar

    18.07.2008. (01:08)    -   -   -   -  

  • Ana "The Candy Lady Marij

    Stvarno jedinsven nadimak.:-) Nikad nisam dobila bolji. Pocascena sam...Da, da, sad kao neces vise kriviti Vlatka pa budu krivi Ana i klavijature. Ne moze! Ako budem jos i ja svirala, pa ko vam bude fan. Onda budemo morali "ugasiti" fan klub. Ah,nista posebno kod mene. Muku mucim s preostalim ispitima, nadam se nekom poslicu i tak. Ajde, potegni veze, nabavi bubnjara pa mozda do onda i ja zavrsim faks pa izvadim te klavijature ispod kreveta :-) Pozdrav tvojoj maloj family!

    avatar

    19.07.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • Ana .....

    A se igubilo putem....

    avatar

    19.07.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • daleko od istine

    oeee grgec ;)
    i'm back, recimo (i po sto sezdeset sedmi put)... ugodno ljeto i tebi, ja svoje provodim na vrucini zagrebackog asfalta... blah... drago mi je da si jos tu :)

    avatar

    20.07.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...