Komentari

kowalskii.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Šunkica

    Iskreno, nije mi baš jasno otkud toliko čuđenje na Severinin uradak. Žena (i njezin tim) jednostavno rade prema zakonima tržišta. Roba koja se trenutno najbolje prodaje su narodnjaci, a koje od hrvatskih "pjevača" nitko ne pjeva, iako mnogi naginju. Zašto bi Seve dala svoj dio kolača Ceci, Karleuši i inima drugima, kad i ona to može napraviti. Popularna je tako da čak ljude neće biti ni sramota reći da slušaju Gas, gas, kao što bi to možda bilo sramota reći za velike Hrvate da slušaju pevaljke. Nije to nikakvo sprdanje, to je zarađivanje novaca.

    Meni je osobno puno draži dio s Crkvom. Kao što je neki tip rekao, sad je don Angelu žao što nije zaradio na transferu Severine od Boga Vragu kao maminjo. :-)) A da mu je još netko i rekao da se prodala puno prije "Virujen u te..." ;-)

    avatar

    09.07.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • moćna kuhača

    m'da...ali ovo sa sprdanjem je njena izjava,tako da i to moraš uzeti u obzir.zašto onda nije rekal:"ja pjevam narodnjake jer se to prodaje", a ne "ja se sprdam sa narodnjacima"? dotična je inače vrlo sklona samoaktualizaciji kroz cinične tonove prema drugima. nekad čak i malo manje cinične, a više direktne-uzmi samo za primjer njenu izjavu na bini,na koncertu pred ruljom koja ju je platila, izjavu koja sam ja čuo na vlastite uši: "eto na što sam ja spala da i po ovakvim mjestima sviram".

    avatar

    09.07.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • crd

    ajmo novi post!

    avatar

    18.09.2008. (12:49)    -   -   -   -  

  • slučajni prolaznik

    lepi grome moj nije pjesma o konju već posveta arkanu.......... a tutić joj je pisao pjesme jer se jebala s njim....... samo toliko

    avatar

    18.09.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • nekrofiličarka

    hm....mogao bi napisati post o pedofiliji....tu si svoj na svome... :D

    avatar

    21.10.2008. (14:33)    -   -   -   -  

  • moćna kuhača

    točno...trenutno si ti odgovorna osoba za takvo ponašanje...no dobro. :D

    avatar

    01.11.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  • Lolita

    ah,polaskana sam....neizmjerno.... :))

    avatar

    02.11.2008. (16:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...