Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Sanja

    Uh... lijepo. Samo... ako Zmaju zanima kako dobiti kontrastiniju crno bijelu fotografiju - neka se javi. Lakše je nego učiti na svojim greškama... :)

    avatar

    08.07.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepe slike. Čujem da je bilo nevrijeme kod vas, a mene je oprala kiša dok sam se sinoć vraćao biciklom sa Krka (danas se odmaram, pretjerao sam). Kmica? a da, F1, nisam odmah skužio.

    avatar

    08.07.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Dobro si joj odbrusila. Ko da je ona financira. Vidiš šta ti je naše prokletstvo. Tako mala, a već grize ruku koja je hrani. Strašno...

    avatar

    08.07.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    I crno-bijela fotografija ima svoju posebnu ljepotu ako čovjek zna koji trenutak zaustaviti.
    Vjerovatno nemate zimski bazen kada govoriš o samo dva mjeseca sezone plivanja. Nekada sam aktivno trenirao i ostala mi ljubav za čitav život. Nisu u pitanju tek rezultati. Stvar je u zadovoljstvu koje plivanje pruža. I nema šanse da ti netko razbije nos ili polomi nogu pa se onda izvinjava kao bilo je slučajno!
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    08.07.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sanja - s obzirom da su fotke snimane mobitelom, dobro su i ispale. Cure se spremale ponijeti fotiće, onda ih na kraju niti jedna nije uzela :) Pa su spale na mobitele, koje sigurno nisu zaboravile :)

    @gogoo - nekoliko puta nas je nevrijeme zaobišlo i uvijek nas zaobilazi. Potuče koji km dalje, ali grad rijetko. Komica...moj Hamilton, znaš da ja navijam za njega :)

    @Manga - prvo, balavica nema poštovanja prema starijima, moja Zmaja se nikad nije svađala s trenerima, jer to joj ja ne bi dozvolila, red se mora znati. A mala je apsolventica kineziologije već nekoliko godina, nije me briga doduše, ali bilo bi joj bolje da se primi faksa, a ne zafrkava djecu tih mjesec i pol :)

    @More ljubavi - zato ja volim crtati olovkom, jer crno-bijelo daje izvrstan efekt :)
    Nemamo zimski, obećavaju nam ga još kad sam ja bila kao Zmaja stara. Pa nikako. Da ga ima, Zmaja bi se vjerojatno plivanju posvetila, trenira od prvog osnovne. Za plivanje je potrebna vraška upornost i ljubav, ali korist je višestruka :) Pozdrav vama ;)

    avatar

    08.07.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • teuta

    Zaista si joj dobro odgovorila i mislim da ti nije imala što odgovoriti jer je sve bilo rečeno i jasno.
    Kao i ti ja smatram da crno-bijele slike jesu posebne i upravo zbog toga i ja, kao i ti, volim crtati olovkom i ugljenom. Pozdravček draga Fanny. Cmokkkk.

    avatar

    08.07.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ufff vidim opet su razgoropadili nasu Faniku, hehehe bas mi ih je zao, ne znaju sto ih ceka hahaha bravo za Zmaju, fotke za deset :)))))))) vruci pozdrav :))))))))))))

    avatar

    09.07.2008. (00:56)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...zanimljivo, oni bi amaterski pristup a profesionalne obaveze. Možda bi ih zbilja trebalo podsjetiti da se ipak radi o tuđoj djeci. Svašta! Otkrila si c/b fotografiju...:)))) što će tek biti kad otkriješ infracrvenu, termovizijsku. Treba ti samo filter a aparat ostaviš u c/b modu, ludilo! A glede kmice, on još-još ali je njegov stari apsolutno neprimjerena pojava u paddocku. Ostvarit će se ona moja, još malo pa će paddock bit prepun pretilih, neukusno odjevenih, nakrcanih prstenjem i lančugama, nigera, na sveopći užas dobrog starog Bernija. Iskreno mi nije jasno kak to nacisex-mozli može progutat. A vele, konačno je englez osvojil gp engleske! Ma koji englez?!?!?....:)))))))))))))))))

    avatar

    09.07.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    @teuta - pravo sam janje dok me se bez razloga ne povuče za jezik. Onda se mnogi iznenade:)
    Crno-bijelo ima najjači efekt, igra svjetla i sjene, nema bolje :) Cmokač i tebi :)

    @MENTINA - unatoč nazivu "bijesne", u biti se ne volim svađati. Zaobilazim tu vrstu komunikacije ako mogu. Ali, ako već moram, onda stvar teram mak na konac. I tebi - jedan vrući :)))

    @Sagi - oni su obična hrpa, na žalost stručno (diplomom) potkovanih bedaka. Npr. ovaj tata Gips iz prošlog posta, bio je prvak bivše Juge u plivanju, ova mlađa brbljavica ide također na plivače, pa zna navratiti i on ponekad na bazen. Čudom se čudi na što je taj klub spao. Nekad smo imali vaterpolo klub, ali golovi su netragom nestali. Filter također, pa se dno usisava aparatom (!!). Koncesiju je dobio privatnik, koji ima gore i svoj kafić. Da bi cijena ulaznice bila prihvatljiva građanima, grad dotira razliku. Klub uhvatila amaterka koja veze sa sportom nema (privatnikova žena), a pedagog je po profesiji. Radi njenog propusta, preklani su djeca čekala minibus za Vinkovce (državno prvenstvo), jer je vozač još bio u Dubrovniku, a ona se dogovarala preko drugoga. Sjedila djeca u parku - puna tri sata. Onda je morala uzeti Čazmatransov autobus i to je klub koštalo 5 tisuća kn. I djeca su kasnila cijelo prijepodne i nisu plivala pojedinačne discipline. Nisu u stanju organizirati jednom godišnje natjecanje kod nas, a kamo li državno, za koje bi pare dobili od plivačkog saveza. Oćeš još??? U krajnjem, nije me briga za ta dva mjeseca, ali neka mi dijete ne ganjaju ko mazgu, to je rekreacija preko ljeta :)
    Koji si ti rasist :) Kmica je meni baš simpa. Malo je svojom bojom i biserima popravio opći dojam formule, rezervirane samo za fine rase, pijane Fince i Latince.
    A Bernie, ajde Sagi - gore od njega, nitko ne može izgledati, što god navukao na se :)))

    avatar

    09.07.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • ninon

    ima jako lijepih crno-bijelih fotografija :) super!
    a što se tiče one tete trenerice što šuti i stričeka trenera što malo manje šuti, POKAŽI ZUBE!
    adio ti

    avatar

    09.07.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...glede kmice i okolce, gotovo sam siguran da pajo dijeli moj stav...:))))))))))))

    avatar

    09.07.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  • alkion

    Fotke su stvarno ljepe. Svaka čast maloj majstorici - baš nas ta djeca znaju ponekad iznenaditi - k vragu tako brzo odrastaju, ne stigne čovjek ni uživati u njihovom odrastanju...

    avatar

    09.07.2008. (23:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    @ninon - nisam trebala, fini su bili večeras, kao da su zanli :) Nisam trebala zube pokazivati :)

    @Sagi - e, bogme nisi :) još je lani konstatirao da je mali Kmica osvježenje u F 1. Kad je Schumi vozio bilo nam je monotono i dosadno, mali nas je oboje ponovno zapalio za pistu :)
    Za koga se moja šoferčina zapali, taj ima izglednu karijeru. Uz Kmicu, voli i Massu, iako suiz konkurentskih ekipa :) Vidiš da ti intuicija nije neka :)))

    @alkion - moja majstorica je već pokazala da ima oko za detalje. Da, baš sam ovih dana konstatirala, već je djevojka, a ja se nisam ni snašla. Još se živo sjećam ljeta prije prvog razreda osnovne i upisa, ahhh:)

    avatar

    09.07.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ne radi mi to hihihihihi
    Ove piroške zovuuuuuu , a jedem samo dijetalno u zadnje vrijeme hihih
    Fotke su krasne ... i meni se crno bijele posebno sviđaju... imaju neki dah starine i umjetnički štih..

    Pusa , draga :))

    avatar

    10.07.2008. (01:02)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Propustio sam ti reći još nešto što je vrlo očito iz ovih slika. Nitko ti je ne može ukrasti ;))))

    avatar

    10.07.2008. (09:53)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - a da tek znaš kako su fine, mnogo njih mi je reklo da nikad bolje piroške nisu jeli. Štaka-baka je rekla da moram pred njom umijesiti da nauči, jer ih radim napamet (bez mjera). Kad to ona kao stara domaćica kaže... Crno bijele me podsjećaju na vremena kad sam bila mala, drugih nije bilo :)

    @Manga - :))) ma da, imam copyright. Poslije sam se sjetila, još bi ih samo koji pedofil trebao maznuti :) Blago meni, ti na sve misliš :)

    avatar

    10.07.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Gledam fotke mora i bacam oci na Vislu. Hocu more ali vele mi tek u kolovozu. Dotle, samo na slikama.

    avatar

    10.07.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Nisam na to mislio, već na očitu sličnost između vas dvije. A što se objave kadetskih slika tiče, znaš moj stav po tome. Oni su zadnja linija obrane flote i njehovim slikama nema mjesta na webu. Moraju zadržati niski profil i zbog obuke koju upravo prolaze ;))))

    avatar

    10.07.2008. (20:34)    -   -   -   -  

  • fanny

    @bocacciozg - onda uživaj barem u fotkama - do kolovoza :)

    @Manga - a to. Što dalje, sve mi je sličnija, osim boje kose. Srećom i nos je manji od moga :)
    Iako je od malena bila sva tatina, na njega su ostale - noge i hod (naširoko). Za razliku od mene, fotogenična je, a ja, znaš ono - krpa na glavu :)))

    avatar

    10.07.2008. (23:08)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    bili jučer u prolazu kroz Bj. - kava (naravno, Rudarka pivo) u Carpe Diem-u...

    avatar

    11.07.2008. (06:49)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i da, uspio Guzda proći jednom od onih jednosmjernih uličica što se kopaju - naravno, u krivom smjeru jer smo u strogom centru tražili stan od frendova... sva sreća da je bilo kasno popodne, pa nas nitko nije naguzio tj. - bilo bi to s prednje strane!!! toliko o znakovima i rovarenjima u vašem gradu!!

    avatar

    11.07.2008. (06:51)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    fotke su sjajno ispale poslije fotošopa a piroške su mmmmmm, nemoj dopustiti nikako da neke seronje si dopuštaju prigovarat uz Zmajino sudjelovanje jer njeno zdravlje i odmor te skupljanje energije je važnije ...
    pozdravi od mene s mora :)))

    avatar

    11.07.2008. (08:27)    -   -   -   -  

  • boco san

    Dobro jutro draga Fanny evo nas kod tebe
    Sezona nam je počela i strašne su vrućine
    a vjerujem i kod vas .
    Slikice su ti prekrasne one naj…su
    Upravo u crno bijeloj tehnici one uvijek nose neku posebnu
    draž a lica na njoj sve govore, o davnim ali sretnim trenutcima
    fufuuf kako ste fotogenični .
    Evo mi se rano probudimo prošećemo popapamo zalijemo
    Cvjetiće da izdrže dan …onda Finica ode nanati a ja na posao
    do kasno poslijepodne onda juriš na kupanje …
    a onda doma čekamo
    Finicu da se probudi ..pa šetnjica papica i odlazak na Čikat jer tamo
    ipak uvijek pirka vjetrić koji nam godi …pusu svima vama s otočića
    na kojem si bila i sve znaš bačin veliki fufuufuufufu od Finice :-))))))))

    avatar

    11.07.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • tyche

    " ...žao bu im što su započeli. Ako nisu od lani ništa zapamtili, neka čuju ponovno " BUAHAAAHAHAHAA LLLOLL

    nego - dvije stvari - fotke su prekrasne, djevojculjci su i vise nego prekrasni ... kakva ljepota - upravo zrace ! :)

    Ono sto nije lijepo LOL jest da si stavila onu zadnju sliku - piroskeeeeeeeeeeeeeee - sad slinim i ne mogu si pomoci nego odoh skuhati kavu da dodem k sebi mljac !

    avatar

    11.07.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ove piroške mi se sviđaju, dobro bi mi došle dok sam pedalirao, djeluju kalorično.

    avatar

    11.07.2008. (11:33)    -   -   -   -  

učitavam...