Komentari

bezazlena72.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • danza.....

    nemaš papire? A kaj da te zaustavi sex policija? ahahahaha ;-D
    znaš kak imaju za aute oni naljepnice za na šajbu, da se vidi da imaš registraciju? E tak bi moglo i za ljude. Ne mora baš na čelo, al recimo da imaš neku iskaznicu di bi ti ovlaštena osoba lupila pečat da možeš u opticaj. I onda nakon npr. pol godine ideš da ti se obnovi sex-registracija. da, izvrsna ideja.

    avatar

    07.07.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • žnj

    e danza, uvijek krepam na tvoje komentare :D
    Divna su, te neobična ta muška bića...
    Dakle, ipak ideš na more, super! kam pičiš?

    avatar

    07.07.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • dudaduda

    Bože dragi...čim osposobe neki Mars il koju god planetu Im fuckin goin!
    A prije toga, zna li ko kakaf udaljeni svjetionik di traže svjetioničarku? :D

    avatar

    07.07.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    O majko moja, pa ja sam mislila da to samo prostitutke pitaju...mislim, lijepo je da se tip brine, ali isto tako, hrpa cura koja je totalno nepromiskvitetna je nadrapala od HPV-a ni kriva ni dužna. A dok se ne izliječe, ako se uspiju izliječit dotični prenostitelj je već debelo u opticaju s drugim komadima...

    avatar

    08.07.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • DoKoSkE

    pa iskreno, ja bih jako voljela znati da je osoba s kojom se petljam zdrava, tak da mi ideja o certifikatu, iako djeluje šokantno, uopće nije glupa.
    idemo pit na more?? samo pazi da se ne raskalašiš ko s pepsi twistom na festivalu vatometa, you party animal! :p

    avatar

    09.07.2008. (09:44)    -   -   -   -  

  • XIII

    ja nemam tih problema, ipak prezić ima neku svrhu/prednost ( osim da ne postanem tata ;)) ).
    uživaj na moru

    avatar

    11.07.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • Život u dvoje

    nekako mi je to bezveze. em skupo em dokazuje kaj? da te netko želi ševiti pod uvjetima koji su njemu prihvatljivi. recimo da mu podvališ lažne nalaze, poševiš se zvjerski bez kondoma i onda mu kažeš da imaš hpv, hepatitis i genitalni herpes i poželiš ugodan ostatak života. pa nek si misli

    avatar

    13.07.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Ja jednom jednom jednom rekoh jednoj dragoj negdje u početku naše veze da znam da nije promiskuitetna, niti je ikad bila, ali da znam da je barem jedan od ono par bivših švaler. Tad sam joj rekao da bih volio da se ode testirati, za njeno dobro. Na to je popiiiip pa smo počeli bez kondoma i fino se oboje nakon toga duugo i skupo lijecili. Navukla me (ja sam bio na testiranju prije početka naše veze :) ) ali...nisam joj zamjerio ništa.
    Sad, nakon ovog posta mislim si - što bi bilo da sam bio uporan i čvrst u svojoj molbi da ode po papire? Vjerojatno ne bih ostao s njom, tj, ona bi mene ostavila.
    Ona je bila 100% uvjerena da nema ništa i sva je bila pokisla kad je sex potaknuo njene simptome i kad se pokazalo da ne samo da ima svašta, već i da mene ipak NIJE uspjela ničim zaraziti (DNK PCR testovi baš ne lažu ;) ) Činjenica da me nije zarazila (čudio se tome cijeli doktorski svijet!) me nije preveć veselila jer sam sve njene lijekove morao piti i ja.

    Ono što želim reć...možda taj frajer i nije tak blesav.... A što se potvrde za HPV tiče, istina je da nema pouzdane dijagnostike za muškarce, ali, ako je svakoj ženi u životu tako prišao, možda zbilja nema HPV :DDD Uglavnom...čini mi se da je istina o onom što je dobro, a što ne - negdje u sredini. Sa onom mojom dragom je dobro završilo, ali, što da se radilo u SIDI?

    Brrrrr :DDDDDD

    avatar

    17.07.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...