Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MANAH

    I kada se to sprovede, i zaživi, i kada se ljudi priviknu i prestanu gunđati onda ide pokušaj čipiranja ljudi.

    Što je veći pritisak, to je veći otpor!!!

    avatar

    07.07.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • KYZO

    Lako je unjeti podatke a još lakše će se nekom moći izbrisati-nepodobnima.Novac će biti samo poen na ekranu te neće imati pravu vrijednost.Banke će tad imati potpunu kontrolu nad našim živoima.Možda se čini paranoičnim ali globalizacija kaska svojim procesima.

    Evo nešto nevezano uz temu.Trenutno bjesni oluja sa ogromnim pražnjenjem visoko u atmosferi.Munje traju već sat vremena.Ono čudno je to što smo moja mama vidjeli na nebu.Jedno nepomično svijetlo nekih deset sekundi a pokraj toga proletjelo je još jedno velikom brzinom.Nakon nekog vremena od svjetleče točke odvojila se mala crvena točka,koja je zatim nestala. Možda je to bila raketa protiv tuče ili kuglasta munja ali je svakako bilo neobično.Dvdesetak minuta prije tog događaja objašnjavao sam ženi kako sam gledao dokumentarac o NLO-ima gdje je na NASA-inoj snimci prikazana oluja i mnoštvo objekata koji su ulazili i izlazili iz nje.Ovo je dugo trajalo ali imao sam potrebu napisati to što smo vidjeli..

    avatar

    07.07.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • toma juda

    KYZO možda si bio svjedok vanzemaljske bitke o kojoj su govorili kasiopejci, da ih mi vidimo kao prirodne pojave.

    avatar

    08.07.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • Svet je savršen

    Zato necu nikad raditi vozacku. Ne zanimaju me kola, ja cu lepo astralom putovati gde ocu. :)) I kako se budem snasao.. levitacijom.

    avatar

    12.07.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...