Komentari

adriansolakhov.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mijau

    http://world8.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=190036953

    avatar

    05.07.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • wholeagain

    ova me pjesmica podsjetila na jedan moj text o jednom čovjeku....koji se predaje od borbe....jesi li ikada razmišljeo o tome da objaviš neku zbirku pjesama? mislim da bi trebao....ne zbog novca...nego zbog onog osjećaja kad znaš da su se neke tvoje riječi usjekle upamćenje neke osobe i da su tu osobu dotakle...možda razveselile..ili rasplakale...jer mislim da je to umijeće pravih pjesnika...ne slaganje riječi i rima samo kako bi to nešto ličilo na pjesmu...nego je pravi pjesnik onaj koji probudi neke osjećaje u nekome.... ti si na pravom putu za to...pišem i ja svoje stvari ali na nekom drugom blogu....nije povezan s ovim mojim whole... bojiš li se ponekad pokazati svoje textove osobi kojoj su posvećeni? ja se bojim...bilo da je pjesmica ili text...bojim se da će to biti kao neki dodatni razlog da ta osoba ode od mene... bojim se i da me neće shvatiti...jer svatko ko čita drugačije vidi neku riječ i rečenicu...svi smo različiti...i bojim se da će se praviti da me razumije,to je i gore nego kad me ne razumije...ali tog odlaska se bojim najviše....ne znam...sad malo odoh u širinu i u dužinu a nema veze s pjesmom tvojom...ali samo sam te htjela pitati...pozzz

    avatar

    05.07.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • Sokolovic (onaj koji se ne sjeca osmjeha)

    Nisi otisla presiroko. Sto se tice mog objavljivanja pjesama, na tome sam radio jedno vrijeme i mojih par pjesama je izaslo u zbirkama poezije grupe autora, a sto se samostalne zbirke tice to je malo tesko u Sarajevu u kojem je izdavastvo na relativno niskim granama.
    Sto se tice predstavljanja poezije osobama do kojih mi je stalo (prijatelji ili djevojka) znam da nece shvatiti pjesme, valjda je to do osoba koje upoznajem i sa kojima se druzim, ne znam, ali samog straha da ce im to biti razlog da odu od mene sam prevazisao prije nekoliko godina.
    Vec dugo pisem poeziju (1993) a prvi sam put nekome procitao pjesmu 2001 godine, pa znam dovoljno o strahu od neshvatanja. Takav strah je preuvelican, jer onaj ko ne shvati pjesmu, jednostavno nije za to, a onaj koji zbog toga ode od mene dokazuje da nema srca i duse, tako da je pisanje poezije ili proza jako dobar filter za prijatelje ili nekoga blizeg.

    avatar

    05.07.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • Klara

    da, al je često vrlo teško ta vrata držati otvorenima

    avatar

    05.07.2008. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...