Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • naprdak

    Pa šta su oni dosad radili, ako tek 18 godina od obnavljanja rada podružnice donose novi izmjenjeni statut? Sramota! Dakle 18 godina su radili onako kako im ćefne, a ne u sukladu statuta HKD Napretka! A ta digitalizacija književne i arhivske građe bi valjda trebala biti nesto kao webOpac? Ajd to bi bilo super, da se čovjek može snaći u onoj zbrci knjiga.

    avatar

    04.07.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • Oslobodite Barabu

    Svaku ovakvu stvar treba pozdraviti, ali mi nekako ova stranica ne odiše životom i mislim da postoji samo jedan način da ona postane okej a to je da se ovi iz Napretka povežu sa autorom ovog bloga, ako već nisu.

    avatar

    04.07.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • 4

    svaki početak je težak, tako i ovaj, morat će naći adekvatne osobe za rad na webu ako budu htjeli da imaju posjetitelje ili je mozda ova stranica čisto da se zna da postoji napredak, uglavnom čestitke na inicijativi i samo naprijed

    avatar

    04.07.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • creed

    za "napdka" ,kako si izabrao nadimak,tako i zboriš. Pogledaj stranicu Središnje uprave Društva,pa češ vidjeti da je Statut mijenjan,usklađen i potvrđen od središnjice,radi svih problema ne samo naše Podružnice,već i drugih. Ako želiš,možeš i doći u prostorije Društva i pogledati što se radi,a ne unaprijed osuditi nešto što je trebalo biti i ranije.Podržavam naše "Napretkovce" u radu,koji žele da i ova naša kasaba nakon dosta godina oživi rad narodne knjižnice,valjda će i "naprdak" pročitati bar jednu knjigu.

    avatar

    04.07.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • kud

    ima i istine u ovom "naprtkovom" komentaru. Statut Napretka se promjenio prosle godine, a nase podruznice dakle tek godinu dana kasnije. Mogli bi oni malo i intenzivnije raditi. Imali su dugo problema sa odabirom predsjednika, doktor Krajina je dugo bio samo "divlji" predsjednik. Nadam se napretku!

    avatar

    05.07.2008. (11:51)    -   -   -   -  

  • ORICA MOST na Kruscici

    pomozite ljudima a ne podapinjite im,pustite ih nek rade a ko mto moze bolje nek se i on prijavi i radi zajedno

    avatar

    07.07.2008. (15:22)    -   -   -   -  

  • potrlica

    treba pomoci i angazirati se, nego sta. u onoj studentskoj udruzi isto radi samo maksimalno troje, a tako je i u napretku. ovi nasi mladji bi se trebali malo vise angazirati. studirati ne znaci samo hodat po kaficima i ucit za pokoji ispit. treba se angazirati na sve strane, ako vec buducnost ostaje na njima.

    avatar

    08.07.2008. (20:18)    -   -   -   -  

  • podrum

    Vrati li predsjednik donirani ultrazvučni aparat ???

    avatar

    16.07.2008. (00:48)    -   -   -   -  

  • teka

    DRAGI PODRUME

    vrati li predsjednik donirani uz. aparat.točnije rečeno da sam jamio nekakav aparat
    ako je informacija provjerena - u policiju, ako nije=zluradost kleveta i mržnja.MOJA MUDROST kaže:ne dajte da vas svi vole drugi ljudi vaši prijateljisuradnici, rođaci različiti su od vas i imaju svopje mane i vrline suprotne vašim.Oni koje me vole i znaju moje vrline i mane neće na ovu kletvu obračati pažnju i ćeći će Bog ga pomogao.Oni koji me ne vole reći će ako nije uzeo uz. apartat jest nešto drugo on svakako ne valja, Ja pred Bogom ljudima i sobom kažem: govno mu ko ga je uzeo.MOJ PODRUM ne znam kako se osjeća ali mu hvala na ovom komentaru uz napomenu:KO DRUGOGA RADO KALJA TAJ OBIČNO MALO VALJA.
    primarijus Dr. Tvrtko Krajina

    avatar

    23.07.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • @@

    Ćuj Kompleksaša , ha ha ha

    avatar

    24.07.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • dugoprstić

    "Govno mu ko ga je uzeo" reče predsjednik H KULTURNOG D Napredak.
    Držeći tu stvar u ustima onećisti sam sebe . Kome li on prosipa kulturu??'

    avatar

    24.07.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...