Komentari

kowalskii.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • thdr

    e, alo. malo lakse s tim generalizacijama bolonje. nije bas tako svugdje. istina da studiram s debilima, al kod nas nema gausa. tak da sam se ja za svoje ocjene pomucio. a jesu sipak opisne. bodovi su vise-manje drugi nacin da se napise satnica kolegija, a ovise o tome koliko kolegija upises i polozis. za ocjene i dalje trebas ucit.

    avatar

    04.07.2008. (01:50)    -   -   -   -  

  • deni

    mislim da je ovo prvi tvoj post u povijesti s kojim s ne slazem...inace si veoma informiran....what, your were to lazy to do your homework this time? cc c c....zesce lose bre...razmisli malo i o gaussu pa se vrati na "opisne ocjene" i probaj uociti koju si glupost reko!!!

    avatar

    04.07.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  • moćna kuhača

    ha...znao sam da ćete se javiti vas dvojica...ajmo redom-prvo Cordie: za ocjene trebaš učiti?!?no shit Sherlock? pogotov kad kao ti imaš prosjek ocjena 4.8 ili koliko već. naravno da trebaš učiti. i nitko ne kaže da ti nisi učio i pišao krv za te ocjene. ali ono slatko masno područje prosječnih studenata jaše na inerciji. uostalom-već sam ti rekao-tebe ne smatram studentom. kakav je to student koji ima toliki prosjek a ne studira...hm..teologiju?!?:)

    a deni...jao deni sine...jel ti nisi primjetio da lagano gubiš kosu i kredibilitet, čak i u lokalnoj birtiji time što se dopustiš izbaciti iz takta od strane svakog debila, uključujući mene? umm...odjednom si se našao prozvanim. nema potrebe. sad čekam opširni komentar o feru i bolonji i tvojim sposobnostima i o tome kako ja i svi ostali nemamo pojma...save the story for someone else. po mogućnosti za nekoga preko 80 godina,tko nikada nije vidio ni vrata četvrtog razreda,a kamoli da je pohađao isti. i ne deni, semestar još uvijek nije isto što i godina.a i dijete u osnovnoj školi bi znalo da kad razvlačiš kitu po ZG tri godine a nisi se maknuo od trećeg semestra, nešto nisi baš napredan. ali nema veze-sladak si ti meni i ovako. ;)

    uostalom-ne vidim šta se vi pjenite-ionako sam bio na vašoj strani. hoćete da budem protiv?!?:D

    avatar

    04.07.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...