Komentari

imperialweekly.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • CROSTOJKOVIC1958

    Zato nam je tako - što nas takvi vode !
    HRVATSKI BRANITELJI SU ODAVNO PROMAŠENI SLUČAJ !

    Cijelo vrijeme branitelji su čuvali "birokratsku tvrđavu", a sada se čude: Što im se to događa?

    Hrvatski branitelji nisu ništa bolje ni zaslužili, jer od samog početka u svoje redove primali su: Odbjegle oficire JNA, bivše UDB-aše, KOS-ovce,.., partizane i komuniste... I tko zna što sve?

    Od samog početka stvaranja "nove države Hrvatske", odnosno u Domovinskom ratu, vodila se je jedna totalno kriva politika.

    Zašto je baš sad izabran grad Vukovar za braniteljski prosvjed, u subotu 29. siječnja 2011., kad pola hrvatskih medija (ne)radi?

    Branitelji su se okupili na prosvjednom skupu zbog nedugog uhićenja Tihomir Purda, koji je pucao na ranjene zarobljenike u Borovu Naselju

    Srbijansko Tužiteljstvo za ratne zločine priopćilo je kako se istražuje slučaj hrvatskog državljanina Tihomira Purde, uhićena u BiH, te da je preuzet iz skupine vojnih predmeta s početka 1990-ih te je prošao prvu reviziju od kada je 2004. tužiteljstvo preuzelo predmete ratnih zločina od ondašnjega beogradskog vojnog suda.

    Zašto prosvjed nije održan u glavnom gradu Hrvatske - Zagrebu? I to za vrijeme radnog dana, a ne za vrijeme vikenda? Prosvjed je trebao biti u gradu, gdje sjede glavni šefovi vlasti.

    Stjepan Mesić je bio deset godina predsjednik Hrvatske, i tada se je počelo sa izručivanjem i zatvaranjem vrlo važnih branitelja: Gotovine, Markača, Čermaka,.., nitko se onda nije sjetio održati "braniteljski prosvjed" baš u Vukovaru, u gradu kojeg je Mesić rušio sa JNA, koje je on bio glavni zapovjednik. A poslije Mesić je postao čak, kraj predsjednika RH, vrhovni zapovjednik hrvatske vojske.

    Iza toga svega krije se izdaja. Da li je tko na prosvjedu, tj. mitingu u Vukovaru spomenuo Mesićevo izdajničko ime? Kao i imena drugih osoba koje su krive - ne samo za sudbinu grada Vukovara, nego za sudbinu cijele Hrvatske.

    Danas je potrebno razlučiti - tko su Hrvatski branitelji? U deset najcrnjih godina "mesićizma", kada nam je on (Mesić) vratio "komunizam i antifašizam" u Hrvatsku, te postaviši marionetu - svog prdsjedničkog nasljednika Ivu Josipovića, koji otkriva partizanske spomenike iz Drugog svjetskog rata.

    Ovo sveto pismo upućeno je narodu, a ponajprije Hrvatskim braniteljima da shvate - da ih je najviše uništio Mesićev režim.

    Mi smo na ivici ponora jedne najvjerojatnije globalne promjene. Dok god nebude prihvaćena "najveća istina", koja dolazi od Branka Stojkovića, naša ispačena država Hrvatska - neide nikuda. I dalje će trajati "urota" protiv Hrvatskog naroda.

    Iza tobože problema o "hrvatskim braniteljima" skriva se krajnja gospodarska i ekonomska kriza, u našoj zemlji - lopovštine i bezakonja,.., i neodgovornosti..

    Prošlo je od završetka "Domovinskog rata" 16 godina, i danas ista vlast živi na "dnevnom blicu", na medijskim temama - koje oni fingiraju* i serviraju neprosvjetljenom puku.

    Zašto su došli na tribinu u Vukovar, ministri: Karamarko, Bošnjaković,Čobanković,.., Tomislav Ivić.., jer tako je navodno odredila predsjednica Vlade RH, Jadranka Kosor.

    Očito je da u Hrvatskoj idu izbori 2011. godine. Moramo se prisjetiti - kakve je imala prije veze Kosorka sa Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti RH? Kada je ona bila ministrica. Isto tako da li su se branitelji borili - da im budu šefovi oni koji nisu imale nikakve veze sa ratom.

    Apsurdno je da stranačka dužnosnica SDP-a Željka Antunović, bila je isto ministrica obrane Republike Hrvatske. Ništa nije čudno da je prosvjed održan u Vukovaru, jer taj grad vodi SDP-ovac Željko Sabo. A i glavni govornik Branko Borković (SDP), je bivši polaznik komunističke kumrovačke političke škole.

    Ako netko nešto nosi iskreno u srcu, što onda ima čitati sa papira? A pri tome još imatIi neuvjerljivi glas kao što je Branko Borković, navodno nekakvi bivši zapovjednik obrane Vukovara, sa Milom Dedakovićem - Jastrebom, koji je dan prije završio u bolnici, tako su u vijestima prenesli neki mediji - da mu je pozlilo i zato nije bio nazočan na tribini.

    U Zagrebu, danas je 29. siječnja 2011. godine održana 70. godišnjica ustanka partizanskih boraca i antifašizma i 67 obljetnica osnivanja 10 korpusa 66 zagrebačke partizanske brigade.

    Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, pokrovitelj svečanosti, tom je prilikom poručio kako se nikada ne smije zaboraviti da su antifašisti i partizani svrstali Hrvatsku na stranu pobjednika u Drugom svjetskom ratu te omogućili nacionalni opstanak Hrvata i hrvatsku državnost tijekom postojanja bivše Jugoslavije i danas moderne Hrvatske.

    Čestitajući obljetnice predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić je rekao kako je antifašistička borba hrvatskog naroda i dijelova narodnih manjina osvjetlala obraz Hrvatskoj, kao i da je hrvatska suverena država utemeljena između ostalog i na antifašizmu.

    Samo dva dana prije održavanja braniteljskog prosvjeda u Vukovaru, bivši ministar branitelja i sabors

    avatar

    30.01.2011. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...