Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • rU

    zgražanje mame na sinovljev izbor. morali bismo više poštivati njihove izbore. uostalom biti vrhunski kuhar je bolje nego biti osrednji profesor. višak kila dakako nije zdrav, no nije ništa zdraviji ni imperativ vitkosti, po cijenu jetkosti zbog stalnog odricanja ... hihih

    ne mogu razumjeti pakost. uništiti nešto, pogotovo ako nije tvoje, iz zadovoljstva uništavanja ...

    nadam se da unatoč incidentu, ti i pajo lijepo provodite mali medeni mjesec ...
    puse, fanika.

    avatar

    02.07.2008. (02:44)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    I što je Zmaja na kraju upisala? :)
    Koliko se ja sjećam, mi nismo imali nikakav program tako za dodjelu svjedodžbi. :/
    Meni se cijelo vrijeme spava od ovog vremena. Po danu mi se spava, po noći ne (obratite pozornost na vrijeme).
    Mislim da ona jedna mala u grupi koja je plesala trenira samnom ples. :P
    I moj brat je htio za kuhara, ali mu moji nisu dali. I još dan danas on žali zbog toga. Trebalo bi malo više gledati na to što dijete želi. Iako nije sigurno da će donesti dobru odluku sa svojih 14-15 godina, treba obratiti pozornost na to :)
    Pišite mi mail, sad sam radoznala :D

    Pusa.

    avatar

    02.07.2008. (03:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    @rU - kud ćeš bolje nego školovati se za ono što voliš. Zmaja je rekla da bi željela srednju školu gdje ima nekoliko stranih jezika, jer joj to leži, a da nije jezična gimnazija. I s malo matematike. Sad je dobila - puno jezika i puno matematike, ali što se može, nemreš sve imati :) A kad tek čuje da ima 7 sati matematike tjedno (matematiku i gospodarsku matematiku), nadrapat' će mama :)
    Imala sam kolegu koji je išao sa mnom u cijelu osnovnu i prva dva srednje, poslije je otišao za kuhara. Polagano se probio i završio negdje u inozemstvu, ne znam gdje, jer mu je baka umrla, ali znam da se dobro progurao. A bio je odlikaš.
    Nije to pakost, nego neodgoj, djeca svinjarije rade iz fore, tako se zabavljaju. Čudna vremena su došla, jeza me lovi.
    Mi dvoje svejedno uživamo :)

    @Šajni - sve sam ti u mailu napisala i poslala :)
    I ja sam sva nekako pospana. Tek navečer živnem. Onda sjedim za kompom i uživam u tome što je - samo moj. Ne treba utjecati na izbor zanimanja, ja sam išla ono što me nije naročito zanimalo, a ne ono što sam željela.
    Kad je Zmaja izjavila da želi biti kriminalist, tu smo se upetljali. Nije to zanimanje za ženu - kriminal, problemi i šikaniranje na poslu od strane muške struke. Bože me sačuvaj. Sreća, nije je dugo držalo :)

    avatar

    02.07.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ovo s gumama je i mene iznerviralo. No kad nemaš garažu osuđen si na ovakva sr*anja. Doživio sam prije par godina nešto slično. Klinje su mi dva puta razbijali zadnje svjetlo. Srećom interceptor je bio na kasku, pa me bolio patak, ali isto te iznervira. Možda ne bi bilo loše da Pajo spava u autu neko vrijeme. Kad klinci čuju hrkanje neće prilazit. Nakon toga ga nasnimiš na cd-kazetu i pustiš s auto-radija. Auto potpuno osiguran ;)

    avatar

    02.07.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Pročitala sam dolje u odgovoru Gogoo-u :D
    HTT je odlična škola sa gotovo gimnazijskim programom, funkcionalnijim stranim jezikom od latinskog, a i ima zanimljivo zanimanje odmah poslije srednje škole (za svaki slučaj). Baš mi je drago da ste se za to odlučili. :)
    Što se količine matematike tiče, znate da nema problema - samo neka dođe, uvijek ću rado pomoći (ako ću i sama znati :)))
    Ah, taj vandalizam mi je poznat... U moje vrijeme (!!!) :D bilo je fora krasti kapice sa guma jer su bile u raznim oblicima, a kasnije su se dečki đorali... Isto grozno, ali puno manja šteta od ove.
    Joj, Zmaja moja, 4 iz glazbenog. Ma, nema veze, događa se to (ja imala 4 iz likovnog na polugodištu 1. srednje!!!) :) Kad krene u školu najesen, budite čvrsta ruka, treba tako. Srednja škola ipak nije ni približno kao osnovna (koliko god ja prije bila uvjerena u suprotno). Teško je, ali uz marljivost i učenje, rezultat neće izostati.. Bila sam jutros na treningu, čak nije ni tako teško koliko sam mislila da će mi biti...
    Šaljem puse, pozdravite mi Zmaju! :)

    avatar

    02.07.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Ej..
    što je na kraju Maja upisala?
    Baš sam jučer srela našeg trenera Paju u policijskom autu..
    Došao je na benzinsku na kojoj radim,čim me skužio sljedilo je pitanje:
    ''Jel nebi trebala nositi tae-kwon-do majicu?''
    Ne znam što ću,toliko želim ići na trening,ali jednostavno nemam vremena..
    *plačem**
    Novi post,puno pozdrava

    avatar

    02.07.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - prije godinu dana su nam potrgali "nišan" s mečke. Uspio ga Pajo preko veze jeftinije nabavit', to malo sranje košta k'o sv. Petra kajgana. Sad ovo, no, poslije smo razmišljali, možda mu je netko i na parkingu od placa ruknuo, ubod je tanak, pa nije odmah ispustilo, tko će znati, iako je vjerojatnije ovo po noći. Nema spavanja u autu, parkiramo ga u dvorištu, više ništa ne prepuštamo slučaju. A što se hrkanja tiće, to bi zasigurno svakoga otjeralo :)

    @Marta - večer prije upisa sam čula za tu školu i za gimnazijski program općih predmeta. Moram priznati da mi je to i prije palo na pamet, ali mi se zalijepili za ekonomsku. Iako me stalno mučilo to što je Zmaja rekla da joj se ekonomska čini - premonotona i dosadna. Ovo najnovije ju je nekako podiglo, odmah je veselija i puna elana :)
    Danas sam čula da će imati razrednicu iz hrvatskog i dobru profesoricu matematike, koja traži, ali i dobro predaje, taman ono što treba :)
    Glazbeni, pa ti znaš što Zmaju muči - Didovićka se uvijek derala kao sumanuta na djecu, pa je Zmaja prestala ići na zbor, a ova ju stalno snubila. To joj valjda nikad nije oprostila, koja svraka :) A da bumo čvrsta ruke, to svakako, dok ne uđe u štos, pa joj postane navika :)
    Vidimo se večeras na bazenu :)

    @Sylvia - HTT, promjena plana, večer prije utorka :)
    Još nije upisana, ali bude u petak.
    Pajo, k'o Pajo, on svoje iz kluba okuplja kao velika koka s pilićima. A fala bogu može vas sve pod krila staviti, koliki je :) Ostavila sam ti komentar na blogu :)

    avatar

    02.07.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    hmmm prošao sam ja ako se sjećaš onu priču od prošle godine kad sam kupio auto pa mi je frajer neki provalio u auto i ukrao radio, rekao sam tada - jebo' štetu koliko mi je samo sranja priuštio a auto ma ni mjesec dana, staklo sam (valjda zadnji komad) upravo neki dan našao i bacio u smeće ...

    raspigalo me to što je seronja (mamicu mu *ebem) zbog soma kuna išao napraviti štetu od 3 soma kuna te što sam morao čekati 2 sata policiju da dođe i napravi uviđaj te su mi još krenuli prodavati priču kako će naći taj radio jer je nove generacije (mo'š mislit) ...

    ja bi takve seronje lijepo za jaja objesio pa neka vise tako nekoliko sati i vjerujem da više nikad ne bi se usudili tako nešto učiniti ...
    pozdrav tebi i tvojima :))))

    avatar

    03.07.2008. (08:20)    -   -   -   -  

  • fanny

    @dag - sjećam se, fotke si na blog stavio, sve je bilo puno stakla.
    Još mogu shvatiti da nešto drmne iz auta, ali da ide trgati i bušiti gume iz zabave, to mi nije jasno. A policajci su napravili zapisnik, u njega unijeli koliko je Pajo platio troškove, pa ako se uhvati (!!) počinilac, da tražimo (!!) povrat. Ja se počela smijati. A policija nam preko štreke, na sredini ulice (sto metara od nas), imaju ulaz u policijske garaže, samo da malo češće šuljaju noću, svašta bi uhvatili.
    Ja velim Paji - da slučajno koga uhvati i namlati, još bi on odgovarao kazneno, to ti je tako. Sad je auto svaku noć u dvorištu, bolje spriječiti nego liječiti.
    :)

    avatar

    03.07.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Hvala na komentaru.. Nego što je sa Stilom?
    Mislim da ću ja početi trenirati od 9.mj..

    avatar

    03.07.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Na zalost ima bolesnika koji se izivljavaju na tudjoj imovini. Ipak, tko zna sto se krije iza toga? Jeste li prebrojili tko bi vam i zbog cega zelio napakostiti jer ... sve cetiri gume?

    Pozdrav,
    Bocaccio

    avatar

    03.07.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sylvia - Uvijek na raspolaganju :) Stila je bolestan, sad po malo dolazi k sebi, ali jako loše izgleda u licu. Već ih ne trenira mjesecima, ali izgleda da će doći - Lauš i Gašparić za trenere. To bi bilo super :)

    @bocacciozg - to su nas policajci odmah pitali. Cijelo poslijepodne smo razmišljali kome smo se zamjerili, čak sam Paju ispitivala da nije nekome stao na ulaz kad je išao na plac. Jer to se teoretski moglo dogoditi i u gradu, pa je još stigao doći doma prije no što su ispustile do kraja. Jer nisu izrezane, nego nečim tankim oštrim piknute. Tko će znati, sa susjedima smo u normalnim odnosima. Ali je istina da nam subotom i nedjeljom tinejdžeri kraj kuće prolaze kad se vraćaju iz grada (i birtija), tu idu poprijeko, često vrište i galame i povraćaju u štreku preko puta :)

    avatar

    03.07.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Nego zamisli scenarij da Pajo ulovi majmuna na djelu. I natambura ga kako i zaslužuje. Na kraju bi on dobio kaznenu prijavu za nanošenje tjelesnih ozljeda, a majmun bi prošao sa prekršajnom.

    Ili recimo da je neki roditelj ozlijeđenih djevojčica u onom napadu rotvajlera na plaži izvukao oružje i odradio psa... gore bi prošao nego vlasnik psa. Ovaj dobije prekršajnu. Znači poruka puku je ne činite ništa dok vas *ebu.

    Time nas u biti pripremaju na dolazak okupatora u kvadrant. Bit će zaštićeni ko lički međedi, a mi ćemo uživati...

    avatar

    03.07.2008. (18:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - ne dao bog takva scenarija, imala sam to prilike vidjeti dva puta, jednom ću ti ispričati. Jednom je branio sebe, jer ga je čovjek nokautirao iz čista mira, u stranjskom svijetu. Drugi put je branio susjedu u selu malom, staricu, kad ju je napao međed susjed. A u biti je pravo janje, samo ga nemoj dirati.
    A rotvajleri, baš je jučer komentirao, cucka eutanazirat, a gazdi - noge strgati na malo dulje. Nakon toga ne treba ni tu jadnu kaznu platiti, jer kazna mu , sudeći po onoj vili i nije neko veliko odricanje.
    Baš si danas razmišljam , ako kod nas u našoj provinciji u vojne objekte stigne NATO, javit ću se sa svojim znanjem engleskog - za prevodioca, kad može plavuša, mogu i ja :)))

    avatar

    03.07.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hahhaah ovo s Pajom ispod auta me nasmijalo hahahahha
    a , mogu misliti da njemu nije bilo do smijeha ....jadan čovjek , sigurna sam da je pozelenio kad je vidio gume ...
    Eh, žao mi je da su tako ofrlje napravili podjelu svjedodžbi..
    ipak je to samo jednom u životu...
    Pusa Fani i uživaj u zdravom terapeutskom humoru pa nas izvijesti kako je bilo :))

    avatar

    04.07.2008. (01:22)    -   -   -   -  

  • tyche

    Cestitke na direktnom upisu :) dobro je !
    Sto se tice malog Matije - imala sam slican slucaj u susjedstvu, elem na koncu svi IPAK zadovoljni jer ne mozes dijete oblikovati u istoj modli kao i sebe, ma koliko zelio. Samo, mi roditelji se nerviramo jer smo sigurni da mlado celjade od 15 ne zna samo izabrati sto ce raditi za cijeli zivot...
    Ovo s autom - katastrofa !!! Kod vas zaredalo s autom kao kod mene s kucanskim aparatima !!! Zaboravih spomenuti da sam prekjucer imala majstora za DVA MJESECA NOVU VESMASINU!!!!!!!!!!!!!!! Pod garancijom je, popravio je dzaba, na gumi kod vrata se pojavila rupica kao da je netko protjerao kemijsku olovku kroz to! Pitam ja KAKO JE TO MOGUCE??? Kaze majstor - ne razumije, to je dio gume koji nije izlozen nego "unutra" presavijen, pa je iskljuceno da je mogao biti ostecen necim sto sam ja stavila u bubanj...
    Ali ostavimo se mene - dobro je sto Pajo zna sam srediti puno toga na autu pa ide nekako. Sto da kazem - SRETNO ! :)

    avatar

    04.07.2008. (07:19)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Sve mi se čini da će se sve više zakon morati uzimati u svoje ruke.
    Da se "pohvalim" imali smo sličnu situaciju popodne na postaji. Zatrči se lik na mene u mojem. Bio je neutraliziran u sekundi. No o tome u 4 oka ;)

    avatar

    04.07.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • rU

    medeni mjesec još u punom jeku?

    pozdrav s jezeraca.

    avatar

    04.07.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - nije nam nimalo bilo smiješno, znojili smo se onako uštogljeni i bili nervozni k'o cucki. Ali sreća nije dugo trajalo :)
    Podjela svjedodžbi nije prva promocija samo jednog razreda, uvijek je bilo tako. Najbolji, najljepši i najpametniji, neka im bude, ali zato je 8 b - najorginalniji :)
    Humor štake bake je bio neočekivan, ali o tome u slijedećem postu :)

    @tyche - ispalo je bolje nego sam očekivala, iako sam posljednjih mjesec dana škole, dok je juniorka lelujala u oblacima, stalno brundala - da će se moći upisati za frizerku :) Neki mi kažu da sam prezahtjevna, ali mislim da je bolje bit zahtjevan, nego sve olako shvatiti. Mali Matija se upisao u razred do Zmaje, ipak nije u kuharsku :)
    A s autom je tako, služi te godinama bez problema, a onda kad se zareda, sve najednom :)

    @Manga - najbolji su ti koji se zatrče. Pa nalete. Ovaj moj se uvijek radi blesav, pa to ljudi krivo shvate.
    A ta 4 oka nikako doživjet' :)

    @rU - nije više, juniorka došla dva dana prije, uletjela je kroz vrata, zapela s velikom torbom, skoro štok odvalila, puna doživljaja i priče :)
    Zbogom miru :)

    avatar

    04.07.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...