Komentari

cosmo2503.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Sinja

    Još nikad nisam čula za slučaj da neko prekida trudnoću jer mu ne odgovara spol djeteta!
    To mi je zaista van pamet!

    avatar

    01.07.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • sandrine

    Nažalost, postoji velik broj roditelja koji svoje dijete manje voli i drugačije tretira samo zato jer nije onog spola kojeg su oni željeli. Imam i poznanika koji se tako ponašaju i tako razmišljaju. Puno sam puta i sama čula (i snebivala se nad takvim razmišljanjem) rečenicu "ah, kad bih bila sigurna da će biti curica/dečko, odmah bi išla zatrudnit". Evo baš neki dan je takvu glupost izvalila jedna moja poznanica koja ima sina i nećka se za drugo dijete jer ne želi da se opet desi sin. Za mene dijete je dijete - ili ga želiš ili ga uopće ne želiš pa ga nećeš ni raditi. Dobra ti je tema, ima se što pričati o tome.

    avatar

    02.07.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • cosmo2503

    Sinja, nisam ni ja čula da je neko pobacio zbog spola djeteta, ali svašta je moguće, a ovaj test to svakako omogućava jer žena može saznati kojeg joj je spola dijete prije nego što prođe zakonom propisan rok za legalnost pobačaja.
    Test se navodno ne prodaje u Kini ali tamo bi izazvao pravi bum pobačaja zbog toga što je dijete žensko. Razmišljajući o tome da se ženska djeca ubijaju ili bacaju živa, može biti da bi bilo bolje da se jadno malo i ne rodi...
    sandrine, ne znam da je moguće voljeti manje ili više dijete jer je curica/dječak. Meni je ljubav bezgranična i kako je bezgranična ne može se porediti. I to što kažeš dijete je dijete ili ga želiš ili ne, spol nije bitan. To je i bila namjera posta, dakle radi se o mogućnosti da žena koja je planirala trudnoću (i poradila na tome9 pobaci jer je, zaboga miloga) htjela drugi spol...

    avatar

    02.07.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • ...

    Srami se kradljivice.

    avatar

    02.07.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • cosmo2503

    Tri tačkice, stvarno si smješna. neću brisati tvoje glupave komentare, oni mi ni najmanje ne smetaju niti me uzrujavaju. Samo nastavi...

    avatar

    02.07.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • ...

    Moji komentari nisu glupavi, nego istiniti. Kitiš se tuđim slikama i tekstovima, a predstavljaš ih kao svoje. Stvarno sramotno.

    avatar

    03.07.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • TS

    Cosmo, odličan blog - ne obaziri se na nepotrebne gluposti neki anonimaca koji ni na COolki nisu imali hrabrosti reći što misle pod pravim nickom! Tek sam sada skužila kako se ostavljaju komentari jer mi Mozila neće da radi na blogu.hr :) Cmok

    avatar

    03.07.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  • studena

    Živimo u vremnu kada je skoro sve moguće, gdje nam je skoro sve dostupno, ni ne primjećujući, igramo se Boga, arogancija i razmaženost, samodopadnost i egoizam postaju normalne osobine.
    Eto, i ova tvoja trotočka je uzela pravo da dijeli kvazi pravdu i baca kamenje...jer sve dok ona baca, nada se da neće nju neki pogoditi ...
    Zato je baš dobro što joj ne brišeš te komentare, neka živi i dalje u prividu jer stvarnost joj očito ne pruža ništa lijepog :)

    Odličan post, cosmo.

    avatar

    03.07.2008. (23:48)    -   -   -   -  

  • someone

    Brises brises komentare koje ti se ne svidjaju.
    To je tako bijedno.
    I da,neko je vec rekao da ste sve dvolicne,oh daaa,to je tacno.
    A to da zivi neko u prividu jer stvarnost mu ne pruza nista lijepog,to ste valjda vi,
    jer zasto bi toliko visile po nekim forumima pa sad i blogove pisete...

    avatar

    04.07.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • Roler

    Ja sam tek kod poroda "saznala"spol svoje djece jer se nisu u trudnoći okrenule tako da čika doktor vidi da li je cura ili dečko:-)Naravno da je najvažnije da je dijete zdravo.Prije svega mi svi polazimo od pretpostavke da će sve biti u redu(jer što bi drugo moglo biti?) a onda dođu na red želje...Ja sam si zaželjela prvu curicu,onako,htjela sam svoju princezu i rodila sam ju.Onog trena kada sam ju rodila shvatila sam da je ona samo moje dijete i ništa više od toga.Ipak u drugoj trudnoći sam poželjela dečka(moj grijeh)..i dobila još jednu princezu koja je onog trena kada se rodila, opet postala samo moje voljeno dijete.Dakle, želje možemo imati i imamo pravo na to,a da netko pri tome ne misli kako smo površne...ali samo do trenutka rođenja djeteta...neispunjena želja zbog rođenje djeteta onog spola koje nismo priželjkivali,koja ostane i nakon što je djetešce došlo na ovaj svijet, mislim da je znak teškog psihičkog poremećaja i da zahtijeva liječenje.

    avatar

    04.07.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • Roler

    A prekid trudnoće zbog spola djeteta...nemam komentara!!!!

    avatar

    04.07.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Moguće da neki (budući) roditelji prije rođenja djeteta "moraju" znati spol djeteta kako bi prema spolu isplaniraju djetetovu budućnost prije nego se rodi, ali ne mogu se sjetiti znam li nekog takvog.
    Ljudi koje ja znam, za vrijeme trudnoće saznaju spol, onda dok se dijete rodi imaju vremena pomirit se s činjenicom da nije sin. To sam vidjela na više primjera u svojoj okolini, kćeri su prihvatljive (glavno da je živo i zdravo), ali ne staje se na tome - u svakoj obitelji mora biti (barem jedan) sin.
    A budućnost dijeteta planira se sukladno spolu:
    Kći - buduća Miss svijeta s doktoratom iz kvantne fizike
    Sin - budući Mister svijeta s doktoratom iz kvantne fizike

    avatar

    05.07.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...