Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • macka_u_martama

    Ma sve se može, ako se to dovoljno jako želi. Koliko je ljudi prestalo pušiti. Da, teško je i sjeban si u početku, ali koje zadovoljstvo ti pruži i kako si ponosan na sebe je nemjerljivo. Uspit ćeš, samo najteže je krenit...

    avatar

    01.07.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • nema me

    ti bi trebala prestati pušiti odmah sad, ako kanite imati djece. ja sam prvo dobio djecu, pa se onda počeo trovati travom i duhanom.

    avatar

    01.07.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  • Tamoya Sanshal

    koliko je samo stvari koje bi trebalo zabraniti, a oni razbijaju glavu cigaretama...

    avatar

    02.07.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • Matti

    pivo i cigarete? ne, kod mene je neodvojiva kombinacija pivo+čokolada! da probaš tako?
    ne znam, nikad nisam pušio pa ne znam u čemu je stvar. no, ovakav način zabrane mislim da će biti slabo učinkovit. trebalo bi razvijati poticaje za nepušenje, npr. veća plaća zaposlenicima u periodu kada ne puše ili tako nešto, te edukativne kampanje, sustav obrazovanja..

    evo što predlažu zeleni: http://www.zelena-lista.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=69&It emid=19

    vidim voliš kelte, within temptation.. odlično :)

    avatar

    02.07.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • Razor The Wanderer

    prvo, sto se tice Nizozemaca; Kolko sam ja skuzio zakon je ovakav: Ako tip u kaficu ili negdje drugdje pusi cigarete, bit ce kaznjen vlasnik kafica. Ako pak pusi marihuanu, [a uhvati ga policija] onda nece biti kaznjen vlasnik kafica, nego ta osoba koja pusi marihuanu. A ako pa ga uhvate, a u marihuani se nalazi i malo duhana, opet ce bit kaznjen vlasnik kafica jer se tamo ne smije pusiti cigarete.
    Mislim, zakon je u najmanju ruku blesav=] A sto se tice tvojeg prestajanja pusenja, pocnite radit na djetetu=] Just Kidding, ko sta bi Alf reko. Pa, ako stvarno zelis prestat pusit, onda valjda i hoces jednog dana. Mislim, nemam pojma kak je to posto nikad nisam pusio=]

    avatar

    03.07.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...