Komentari

pokojnik.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Zadihana

    Evo me prve. Dobro je. Nek se gura. Ako netko počne laprdati prodike, reći ćemo da je to najbolje što trenutno hoćemo (ne možemo, jer, ruku na srce, vjerujem da ipak možemo sve). Stoga, lijepo, pustimo tu zvijer da vlada (barem na blogu)...
    Živio!

    avatar

    30.06.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • Zadihana

    Ali stvarno mi nije jasno što se dogodilo na staroj adresi. Mislim, ni ja nisam mogla ući na svoj prostor, ali su onda nešto popravili. I ispričali se.
    Ne znam. Možda si bio korak do "napretka" na ljestvici blogova pa te netko sabotirao, haha... Svašta je moguće!

    avatar

    30.06.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • Zadihana

    A što fali ovom životu? I ak sad u glavi imaš milijun pojmova kojima bi ponudio kakav-takav odgovor na moje kvazipitanje, dopusti mi da ga prije toga preformuliram: tko kaže da život treba biti uređen kao npr. kuhinja? Onako, da u njemu mora biti to i to da bi bio život. Ne znam, to mi smrdi na predrasude i glupost. Stoga se lijepo opusti (ili nemoj - ako tako inače ti funkcioniraš) i piši, radi što već želiš i udari na to jedan lijepi veliki pečat "moj život" i to je to. Jer, koliko god ti se divila što si individualac, svoj, onaj koji se ne uklapa u masu stereotipnih praznoglavaca, toliko me svaki put rastuži blagi dojam da te strah ocjena upravo spomenutih. Ok, to je možda u ljudskoj prirodi, možda je to tako kod svih nas. Ali zašto jednostavno ne urediš svoj vrt tako da pogledaš u njega i kažeš "ok, takav je, dobro je, moj je". Mislim, ja sam itekako posljednja osoba koja takve stvari treba govoriti, imam bolest emocija, raspoloženja, čega već, i stvarno ne držim sama stvari pod kontrolom nego debelo cenzuriram sve što mi dolazi pod osjetila, no nekako mi se čini logičnim da ovdje procijedim te svoje stavove. Žene i jebanje. Ok, može biti da je to nešto što će biti život. Ali, kao što je novinar Glasa jučer kod Stankovića rekao: AKO SE OGRANIČIŠ U JEDNOJ STVARI, OSIROMAŠIŠ SE, IMAŠ PRILIKU USAVRŠITI SE U ONOME ŠTO SI ODABRAO. DOVESTI TO GOTOVO DO SAVRŠENSTVA. Ili tako nekako. Druga je stvar ako si nezadovoljan i želiš to nešto što nemaš. A još neka treća je stvar da ja sad možda zabijam nos gdje mu nije mjesto. Ili da sam odlutala. Ili da nemam pojma više o čemu pričam. Štogod. Biraj.

    avatar

    30.06.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • Zadihana

    Mislim, cijela ova gore od mene napisana spika komentar je na ono "nabavi si život". Da.

    avatar

    30.06.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • tek promatrač...

    uvijek postoji ona ibsenovski neunistiva polu-nada: kad se mi mrtvi probudimo...

    avatar

    30.06.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • Pokojnikov blog

    Rado bih ti odgovorio postom, ali veza odavde odakle šaljem očito onemogućuje da to učinim. Ali dobro - poslao sam ti kroz komentar... a što ćeš...
    Vrt - uređivanje - cjelina osobe... lijepe konstrukcije koje me ujedno i muče, to priznajem, faza ili suočavanje sa stvarnošću, e to ti još ne bih znao reći. Recimo da se čovjek umori, pa s vremena na vrijeme gunđa. Recimo da je tako.

    avatar

    30.06.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...