Komentari

psychonecro.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Daly

    predobro je,stvarno....bas zanimljivo e..... iem ja jos citat..... xD

    avatar

    30.06.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • The modern world made me melancholic.....

    pogledala sam stranicu, full zanimljivo. kuda ces za praznike?

    avatar

    06.07.2008. (15:06)    -   -   -   -  

  • †...MeTaLkA...†

    e fakat predobro...i blog takodje..pozzz

    avatar

    09.07.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • The modern world made me melancholic.....

    ej sorry ja ti idem 31.7 na more i budem 3 tj. ajde dodji tu i tamo na msn, a ako ti starci dopuste i ako ti zelis i mozes, mozes doci ranije. Stvarno bi bilo super da se vidimo, dovoljno se znamo da i do toga dodje. ja znam da nije jednostavno ali eto... pokusaj ako zelis i btw... Uzivaj! =)

    avatar

    10.07.2008. (19:18)    -   -   -   -  

  • janick_gers_fanovka

    hey :)
    Vrlo zanimljiv blog :)
    svrati i kod mene ^^ :)

    avatar

    13.07.2008. (18:28)    -   -   -   -  

  • The modern world made me melancholic.....

    novi post. pozz

    avatar

    15.07.2008. (20:21)    -   -   -   -  

  • Batty is a Deathrocker

    Prejeben blog... navrati ak hoćeš :).

    avatar

    19.07.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • cajke rulaju...

    de ti si budalaa nad budalama....stvarnoooo...ono eeee....!!!!!!!!!!
    idi u 3 pm...kak možeš biti tako glup i imat tako jadan dizajn...de odvratan...uostalom vrijeđaš neke ljude koji vjeruju u Boga....ako nisi znao...mangupe glupi...debilski...neznaš gdje si šupalj dok se ne opipaš a tu pišeš i stavljaš kojekakve grozote...mrš...sotono...!!!!!!!!!

    avatar

    22.07.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  • † Niflheim †

    ti budalo jedna neljudska pod nikom ''cajke rulaju'', pojedi pačje govno jednostavno rečeno. baš sam se fino nasmijala na ovaj tvoj komentar...
    već vidim po niku koliko mi se maloumna i neinteligentna osoba javila na blog... zbilja žalosno.
    odi u neki cajka klub ili si nađi život koji očito nemaš, koliko sam shvatila u ovom divnom komentaru. zbilja te žalim.

    avatar

    23.07.2008. (17:22)    -   -   -   -  

  • The modern world made me melancholic.....

    cajkeru nemas pravo vrijedjati tudji ukus i stavove! Svatko ima svoje. Npr eto sad ti slusas cajke tvoja stvar, sta mi sad tu mozemo.... pozz nekro :)

    avatar

    23.07.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • cajke rulaju

    ovako....žalim i ja tebe...jer si totalna kopija nekih tvojih uzora iliti fanova...tu glumiš sa nekim vampirima i kojekakvim ljudima...koji ne postoje...jel??...tvoj avatar nije ništa drugo nego sotonjarska slika..jer pak pravi križ stoji uspravno...a ne kao taj tvoj naopako...ali ok..rekla si mi nađi si život...pa oke...naći ću ga...ali ti živiš u jednom svijetu jako bujne mašte...možda čak i previše...jer pak opet napominjem vampiri i ostala darkerska iliti sotonjarska sranja (slike kao npr..imaš jednu gdje žena totalna obavijena u crno i naravno crna olovka do pol obraza...drži onako križ u ruci i ima neku milosnu facu..pa mislim haloo???)...eto to je prvi primjer...ima ih još mnogo...ne nabrajajući dizajn..koji je toliko očajan...da je to nešto nevjerojatno...eto..to je komentar na tvoj blog...nekima se nesviđa...mislim većini ljudi...al nema veze....možda je pak previše crn...mislim da je tvoj blog čisto narugavanje i izrugavanje Boga...al nema veze...opet napominjem....i da...ja maloumna osoba..??....daj ženska pogledaj sebe...i šta si radiš od života...jadna tvoja djeca...jer neznaju što ih čeka u životu..mislim tko ih čeka...tako da...život je prekratak da bi bila takva..mislim daj malo razmisli i uživaj u životu dok možeš...jer imaš samo jedan život, mislim da nebi bilo lijepo da ga provodiš obavijena u crno..pa malo razmisli.......pozz

    avatar

    24.07.2008. (01:30)    -   -   -   -  

  • † Niflheim †

    čitaš površno cajko. ne živim u svijetu mašte i boli me kurac za sotonjarska sranja, samo koristim taj stil pisanja. ma šta se ja uopće svađam ovdje s tobom i spuštam se na tako nizak nivo. imam isto mišljenje o cajkama kakvo ti imaš o '' vampirima, darkerskim i sotonjarskim '' sranjima. stoga nastavi srat i dalje, boli me briga iskreno. ni ne poznaš me i nemaš pojma kakva sam osoba, a govoriš takva sranja. rekoh ti već, nastavi živit svoj život koji ja ne mogu razumjeti, a ja ću nastavit živjeti svoj (koji je po tvom mišljenju crna misa, al dobro)... ne želim ti opet ponavljat ovaj isti komentar koji sam ti uzvratila na ova tvoja smješna tri redka.
    uživaj

    avatar

    24.07.2008. (12:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...