Komentari

lanivea.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Pina Colada

    haha:) e i ja se zovem viola

    avatar

    30.06.2008. (00:30)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hm, a zašto bi rad u vlastitom domaćinstvu trebao biti plaćen? Ako se misli na to da muškarac dovoljno ne cijeni rad žene, onda neka si žena pronađe onog koji će ga znati cijeniti i podijeliti s njom i amen. Na svijetu ima previše istinskih žrtava da bih još žalila i one samostvorene :-/

    avatar

    30.06.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Evo, sad se, na primijer, slažem s Kinky. Kad smo bili mlađi, moja žena je znala trčat za mnom po kući da mi mora nešto speglat (ne, nije kartica, nismo imali kartice tada), a ja ne dam, pa nedam. Neće meni nitko peglat! Onda sam bacio peglu kroz (otvoren) prozor. U našoj kući se od tada ne pegla. Ponekad, potajno, žena si ispegla nešto u tavanskom sobičku, obično drito prije nego će obuć, a ja se pravim da ne vidim. Ne znam kako je prošvercala peglu nazad u kuću. Eto ti idile! ;))))))

    Glede pranja i čišćenja, ja sam se gadno robovski naradio dok je bila živa teta Luca u Šibeniku. Moj pokojni otac i ja sa strepnjom bismo čekali njezin poziv, otprilike svaki drugi dan. Ajme, dico, dođite mi pomoć, ne mogu sama! Što ćemo, kako ćemo, nemo'š odbit staricu. Pa bismo nas dvojica laštili parkete, pomicali ormare, prali prozore, klofali "tapetiće" (svaki od dvajs kila) i tako u nedogled, najmanje tri puta tjedno. Jasno, teta Luca bila je neurotična, i panično se bojala bakterija i "šporkice", pa smo nas dvojica svaki put temeljito čistili prekjučer počišćeno. Tada sam bio mlad i bedast pa sam proklinjao svoja ljeta kod rodbine, ali danas se sa sjetom sjetim tetke Luce. Tako da računam da je moj robovski rad ipak kompenziran, ako već nije bio plaćen. Međutim, vjerujem da bi gej-lezbo-feministički postavljači ove signalizacije i tako zaključili kako sam to i zaslužio (muška svinja) :)))))

    A što se tiče slike: danas više ne znaš što si vidio kad vidiš nešto. Možda je neka umjetnička instalacija? Možda se neko čudovište poput Samoizvala Stabala smuca oko kazališta? Pazi na violu, Viola, možda je violožder! ;))

    avatar

    30.06.2008. (01:13)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Da nije to navratio "Odred za čistoću" nekome i u Zg??!! hahahahahhah
    Pusa Violiću!

    avatar

    30.06.2008. (07:46)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hm, da zene ne peru i ne ciste, vjerojatno bi vecina muskaraca bili smrdljivi i neoprani, neopeglani i prljave odjece. a da li bi rad u kucanstvu trebao biti placen hm??? u svakom bi slucaju zenama sa troje ili vise djece trebalo priznavati radni staz kucanice. inace ne smatram da se svaki kucanski posao ravnopravno mora dijeliti izmedju partnera ali partneri si mogu podijeliti kucne poslove koje rade. hocu reci, ne mora on znati ukljuciti vesmasinu (moj ne zna) ali neka barem popravi slavinu ili nosi smece, pere sudje.....

    avatar

    30.06.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • Arjenda

    Ma daj... =) Ovo je presmiješno! Meni... =) Ne vidim razloga panici zbog nečije ideje... Ideja ko ideja... =)

    avatar

    30.06.2008. (10:54)    -   -   -   -  

  • levant

    :))

    avatar

    30.06.2008. (11:31)    -   -   -   -  

  • fulvus

    Nakon rođenja trećeg dijeteta, jedno vrijeme nisam radila i od muža baš nikakve koristi u kući. Podrazumijevalo se da ja sve stignem sa troje male djece. Otkako opet radim, poslove dijelimo. Više se ne zamaram neredom, niti mi je kuhinjska krpa stalno u ruci. Baš me briga.

    avatar

    30.06.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja sam za to da mi se plati pranje i čišćenje! Dosta je bilo neplaćenog rada! Živio Tito!

    avatar

    30.06.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    "hm, da zene ne peru i ne ciste, vjerojatno bi vecina muskaraca bili smrdljivi i neoprani, neopeglani i prljave odjece"

    Ja s takvim ne bih voljela disati ni isti zrak, a kamoli dijeliti životni prostor. Vjerojatno ima žena kojima to ne smeta, ali meni je to jedan od kriterija u odabiru muškarca i hvala nebesima da sam našla onog kojemu su smrad, nepranje, neopeglanost i prljavost odjeće apstraktni pojmovi, a za sebe se brine, gle čuda, sam.

    avatar

    30.06.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    A zasto je na znaku upravo nacrtana zena za pranje i ciiscenje ? :)))

    avatar

    01.07.2008. (07:31)    -   -   -   -  

  • caricavrta

    :))

    avatar

    01.07.2008. (07:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...