Komentari

lingua.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Juliere

    Ja bih htjela samo da te snazno zaglim, kao svoju djevojcicu kada joj treba mir kako bi zaspala. Shvacam tvoju brigu i nemoc. Mogu ti samo poslati jedan snazni virtualni zagrljaj. Nadam se da barem malo pomaze.

    avatar

    30.06.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Draga Juliere, od srca ti cestitam na tvojoj djevojcici, uslisane su nam molitve, poljubi je u celo od mene i neka vas cuva dragi Bog !!!

    avatar

    30.06.2008. (01:56)    -   -   -   -  

  • Iva_OS

    Grlim svoje sinove od 5 i 7 godina i cesto pomislim na vas. Vidjela na netu da u Nizozemskoj djeluje Hrvatska katolicka misija. Nemam pojma o zivotu u tudjini i odnosima medju ljudima u Nizozemskoj, ali ja bi se obratila za pomoc misiji. Vi drzite sve konce u rukama i Vasa su djeca sretna sto imaju takvu mamu, ali ne bi bilo na odmet da vam netko normalan povremeno pripomogne, a ne ova prasica od uciteljice. Razljutilo me je sto nije ruke oprala i mogla je donijeti vec sterilizirane materijale za ucenje.

    avatar

    30.06.2008. (08:25)    -   -   -   -  

  • MERYL

    Pročitala sam sve tvoje postove i svako malo se vratim da vidim šta ima novog.Nemoguće mi je da ti ikako pomognem,ali ako misli,dobre želje i molitva pomažu,onda se nadam da će one pronaći put do Amsterdama.Piši i dalje,daj sebi mali predah,zaslužuješ ga.Pozdrav!!!!!

    avatar

    30.06.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Sreća da je malom anđelu ipak bolje.Mislim na Vas i šaljem vam dobre želje.Dok ima ljubavi i nade , biti će i ozdravljenje..Pozdrav

    avatar

    30.06.2008. (18:09)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nisam te nikad čitala, večeras kad stavim na spavanje svoje blizance, doći da vidmo što se tu zapravo događa. Nije čudno da si mrtva umorna, ja bi davno pukla na tvom mjestu. Mene je skoro trudnoća došla glave. Sreća da imaš dobrog Muža, stvarno je to divna i velika stvar, i meni moj uskoči posebno noću kad se dečki vrpolje ili loše sanjaju. Uvijek me zamijeni da bar po noći spavam kak treba.
    Piši puno i redovito, mene je blog podigao iz mrtvih. Bila sam u teškoj depresiji baš kao i ti sada samo što moja djeca srećom nisu bila bolesna već ja.
    Šaljem dobre vibracije i svu pozitivnu energiju koju mogu izvući za tebe i djecu. Drži se! :))))

    avatar

    30.06.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    nažalost, nikako da nam se putevi ukrste. ako budem iole blizu, javit ću ti se i doći malo k tebi.. a naša priča??? Bilo je tuužno.... Cijeli razred s cvijećem. Moja Mala je tražila svoj specijalni buketić za prijatelja.. Neću ti tajiti. Nema smisla, kad ti svaki put ostavim mali trag od tog sada velikog - malog anđela... Držim fige da svi zajedno izdržite do kraja...!!!!!

    avatar

    30.06.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Draga umorna mama, meni se cini da ti pisanje bloga moze samo pomoci (ili neka druga forma pisanja, kao dnevnik na papiru). Toliko nas po cijelom svijetu misli o Pikuli i vasoj cijeloj obitelji ,koja trenutno prolazi kroz veliko iskusenje. Nadam se da ce vam se zivot vratiti u normalu, zasluzujete i vi kao roditelji a i mala hrabra Pikulica i naravno veliki borac Pikula.
    Ljubim vas i mislim na sve vas!

    avatar

    30.06.2008. (23:12)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Želim Vam od srca sve ajbolje; uz vjeru da će Pikulica ipak ozdravti - uz Tvoju i suprugovu veliku brigu i pažnju! Pusa, čuvajte se, vole Vas Luki+Goldie

    avatar

    30.06.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • bugga

    Želim Vam da Pikulica ozdravi, a Vi se svi držite hrabro.

    avatar

    02.07.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • smiling cricket

    Uvijek sa vama. Nema druge nego izdržati i boriti se. Divim vam se. Znam da će sve dobro završiti. Poljubite Pikulu u moje ime. Šaljem vam svima veliki obiteljski pozdrav iz Pule.

    avatar

    02.07.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  • °°just yours°°

    Zelim sto brzi oporavak djetetu. Nije ni cudno sto si takva ali bar imas muza koji ti pruza podrsku i zajedno prolazite kroz sve ovo. A pisanje na blogu ce ti olaksat, bar ces odvuc misli od toga, pa makar i na kratko.

    avatar

    03.07.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • Lady Stardust

    Saljem pozitivne vibre i drzim fige da sve bude dobro.. pozdrav.

    avatar

    03.07.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • enika36

    Malome borcu Pikuli želimo što lakši i brži oporavak a vama puno snage šaljemo vam pozdrave sa sjevera Hrvatske.

    avatar

    09.07.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Slučajno sam naletila na ovaj blog i ne znam što je Pikuli, ali želim vam svima puno snage do brzog ozdravljenja kada će mali blizanci moći biti bezbrižna djeca.

    avatar

    11.07.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • MNP

    lijep vikend...i Pikuli želimo što lakši i brži oporavak .

    avatar

    11.07.2008. (22:02)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    prvi sam puta ovdje. napreskokce pročitala blog. divim se tvojoj hrabrosti i izdržavanju. jer - zaista - puno izdržavaš... ne daj se!

    želim da tvoj mali sin, veliki borac pikula ozdravi! a njegova sekica da bude i nadalje i dobra i brižna kao do sada.... tebi i tvom suprugu - sve dobro...
    nosim vas u molitvama i mislima....

    avatar

    21.07.2008. (00:58)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Dragi moji znani i neznani !!! Eto, pokusavam napisati novi blog, a site mi javlja da se ne mogu ulogirati i da ne poznaju moju lozinku, te nadimak itd...potpuno me izbrisali...ne znam sto da napravim....volim vas sve

    avatar

    23.07.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...