Komentari

iglice.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • romantales

  Lijepi šeširić na veseloj manekenki :-)

  avatar

  27.06.2008. (20:28)    -   -   -   -  

 • Mirjana

  Sjajan šeširić! Baš kao i ovaj dražesan osmijeh na dražesnom modelu.

  avatar

  30.06.2008. (12:07)    -   -   -   -  

 • salvetna tehnika

  slatko je oboje.

  avatar

  30.06.2008. (22:10)    -   -   -   -  

 • Jana

  Prekrasan šeširić, a još je ljepši na ovom nasmijanom vedrom licu :)

  avatar

  09.07.2008. (12:11)    -   -   -   -  

 • mala333ludacha

  slatki šeširić na tvom licu

  avatar

  15.07.2008. (10:58)    -   -   -   -  

 • goce

  prekrasan šeširić a i djevojčica !goce

  avatar

  15.07.2008. (21:02)    -   -   -   -  

 • Mirjana

  Gdje si nam Iglice? toplo te pozdravljam...

  avatar

  11.09.2008. (21:23)    -   -   -   -  

 • BRANKO STOJKOVIĆ, Bjelova

  MESIĆ JE FIZIČKI OTIŠAO SA PANTOVČAKA, ALI

  NJEGOV DUH JOŠ UVIJEK TAMO ŽIVI

  Hrvatski diktator sprovodio je svoju tiraniju i posredstvom „faraonskih poduhvata“, koji su narod gurali u sve još veću bijedu. Do posljednjeg dana vladavine Stjepana Mesića bili su na snazi najgori agitropovski oblici „usmjeravanja“ društva, u antifašizam. Diktator je, naređivao da se „zahvati“ što više iz džepa hrvatskih građana, kako bi imao više za svoja megalomanska putovanja po stranim državama. I danas poslije prestanka predsjedničkog mandata Mesić je obasut sa svim privilegijama: vilom, kola s vozačem, službenicima, zaštitarima,…, on se snabdijeva iz državnog magazina za povlaštene.

  Mesić je fizički otišao sa Pantovčaka, ali njegov duh još uvijek tamo živi. Njegov zamjenik, odnosno „naš novi predsjednik“ Ivo Josipović, naslijedio je svu Mesićevu poslugu i savjetnike… Mesićeva kontrola nad predsjedničkim dvorima Pantovčaku i dalje je ostala. On kad je (tobože) otišao, sa sobom je ponio „makete brodova“, o kojima je više skrbio nego o narodu. Oporba je kriva (SDP, HSLS, HSS, IDS, HNS i LS) što je na predsjedničkim izborima 18. veljače 2000. godine izabran (bivši) predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant JNA Stjepan Mesić. Za tu uslugu vođe i pristaše tih stranaka, nagrađeni su sa najvišim državnim funkcijama. A isto „kolo“ i danas vrti se u krug. Tako veliki „epoholog“ Stjepan Mesić i sam kaže za sebe da je svrstan u hrvatsku povijest.

  Taj komunistički najviši činovnik, koji je 1991. godine rušio hrvatske gradove, sa svojim yugo generalima. Očigledno je, da silom natureni su upravljači ala „epohe Mesić“, koji su imali mašte, kad su sebi htjeli da pribave korist ili što udobniji život. Cijenu nepromišljenosti platio je hrvatski narod. Pitam se: Gdje su u tome svemu Hrvati? Hoćemo li nakon detuđmanizacije imati i demesićizaciju? Sjetimo se 2000.-tih godina kad je Stjepan Mesić dolazio za hrvatskog predsjednika, rekao je: „Ja znam gdje se Hrvatska nalazi i što Hrvatskoj je potrebno.“ To isto izjavio je na kraju svoja dva mandata 21. veljače 2010., čiju izjavu je prenesla RTL televizija.

  Stjepan Mesić umjesto da položi račun hrvatskom narodu za svoju upravu, no on svoj mandat završava sa vicevima i prepirkama: „Ja neznam zašto Bandić nije stavio moje ime i moj program na izborima!?“ Te pred kamerama on je sa svog mobitela nazvao Bandića i rekao mu: „Kako si gradonačelniče? Čujem da je kod tebe glasovao jedan mrtvac.“ Poslije toga Mesić je svojim ljudima komentirao: „Groblje nije pod video nadzorom.“ Očito je, da Stjepan Mesić je deset i ovih zadnjih godina ismijavao hrvatski narod i političare koji mu nisu pasali. On kaže na kraju svega: „Bilo je najvažnije animirati pred biračima, jer to je njima pasalo.“ Eto kako „naša Hrvatska“ politika radi na duge staze. Od „krvnika i izdajnika“ oni postali su spasioci nacije.

  Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

  Branko Stojković
  095/814-82-90, 091/797-65-56
  brankostojkovic152@yahoo.com
  URED: Masarykova br. 8
  C R O A T I A

  U Bjelovaru, 26. 02. 2010.

  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr
  http://bjelovarskiklan. blog.hr
  http://nasdragi.blog.hr

  avatar

  27.06.2010. (09:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...