Komentari

starfruit.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • macka_u_martama

    to, curo! tako ti je i meni kad kažem da mi je Sex i grad u srcu. Plitko, površno, eksplicitno, iskrivljenih vridnosti, amerikanizirano..bla bla. plus: ja sam, kao, metalka. kako mogu volit tu RUŽIČASTU SERIJU? ali probleme koje se u seriji "obrađuje" ima skoro svaka druga žena. možda nikad neću bit bogata i živit u luksuznom stanu ka neke od njih, ali serija je progovorila o brojnim tabuima (kod nas ih barem ima na pretek) i temama iz općeženske stvarnosti. Carrie spiska pare na manolice, a ja na nove marte. Big deal.
    Samantha bi se seksala u troje, i ja bi. AJME MAJKO!
    Miranda je prefekcionist i picajzla. Nisam daleko.
    Charlotte vjeruje da su bajke moguće. A ko bi je krivio..?

    avatar

    01.07.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • Helada

    Nisam gledala ni film ni seriju pa nisam mjerodavna o tome pisati, samo da kažem da ja ne volim kupovinu jer mi je dosadna. :)

    avatar

    01.07.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Da, većina je popljuvala film, ali tu postoji 1 paradoks. Naime, film je sniman po seriji i vrlo je sličan seriji. Ni serija nije bila mnogo dubokoumnija ni drugačija, a ja se pitam zašto su onda svi žiiv hitali u kino? Što su očekivali, da će im film ponuditi rješenje kako riješiti glad u svijetu ili kako suzbiti tumore? Mislim, WTF? Nema razlike između serije i filma, osim što je film duži. I to je to. Onaj tko očekuje nešto drugo, taj je idiot. U suprotnom, neka prizna da je bio zaintrigiran i serijom i filmom i neka prestane biit licemjeran.
    A drugo što me nervira je ismijavanje izgleda SJP, to sam pisala na svom blogu. Žene ju ismijavaju, a žale se kad netko ismijavanja njihov izgled. Kao da one nemaju krive noge, suhu kosu, kljuku, preblizu smještene oči i sl. Čude se zašto su žene poludjele za SJP. Ja ne znam zašto, ali mi je bolje i to nego da su poludjele za nekom fotošopiranom, nedostižnom ljepoticom. Žene se u ovoj zrcale, to je kvaka koju samo budala ne bi shvatila.
    A ovo što ti kažeš da ti one nisu uzori, imaš pravo. Kome mogu i biti? Ali nas mogu u datom trenutku zabaviti i to je ono što se računa. :)

    avatar

    02.07.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • aNiTa

    ejjjj
    ja nisam gledala ni seriju a nisam ni film....
    al film nisam gledala opravdano zato što mi u vk nemamo kino..... smrc.....
    tsak da ne mogu baš komat o filmu....
    aj idem ja
    čuemo se
    papa
    kiss

    avatar

    06.07.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...